Hazırlık Maçları

Başlatan Aslankaya, 01 August 2014, 02:58:11

« önceki - sonraki »

ask55

08 September 2014, 00:37:44 #165 Son düzenlenme: 08 September 2014, 00:43:32 ask55
düşünmeye hiç gerek yok.
ercan ikinci yari gayet iyiydi.
ayaklarıda iyi.geriden oyun kurabiliyor.dikine oynayabiliyor.
hiç macera aramayalım.ercanı oynatalım.

takımı bugün çok beğendim.
yedeklerimiz bile iş yapabildi.
uzun zaman sonra ilk defa bu kadar alternatifli bir kadromuz oldu.
daha bu takıma adilovic, recep, canberk, talha, mustafa sevgi gibi isimler girecek.
onlar olmadan bu haliyle bile çok etkili olur çok canlar yakarız inşallah.
kadro yazdım ama mustafa sevgi,murat akyüz, burhan, kemal sabri ve halil ibrahim pekşene yer bulamadım.
bu arada hasan hüseyin akınayda ikinci yarı güzel kurtarışlar yaptı.

orucreis

Takımda bütün futbolcular bişeyler yapma ve formayı kapma gayretinde.Erhan hocanın bu gazı bakalım nerelere götürecek bizi

minci

Vay be bizim takım da oyuna hakim olup pas yapabiliyormuş ve göze hoş gelen bir futbol oynayabiliyormuş. Dün akşam izlerken bir hayli keyif aldım. Ben de diğer arkadaşlar gibi savunmanın göbeğine dikkat diyorum. Umarım Ercan-Fatih ikilisi bu boşluğu doldurabilir. Kemal'i alabilseydik şampiyonlukta en büyük aday biz olurduk.

samuray

iyi bi yhazırlık maçı güzel bi galibiyet ama o kadar basit gol savunmada o geri pası kim yaptıysa büyük hata sktoperde tuna yerine genç ercan oynamalı hoca bunu görmüyormu taraftarların çoğğu kanımca stoperde ercanın oynamasını onaylıyordur m.billa ektra bi transfer çok işimize yarayacak bence adiloviçle birlikte en az 30 gol atarlar gib doğanı beğenmeyenler doğan daha ne yapsın oynyadığı hemen hemen tüm maçlarda gol atmayı başarmış iyide oynuyor ne bekliyorsunuz arkadaşlar beğenmeyenler için söylüyorum neticede bu sezon geçen sezona göre çok daha iyi zengin bi kadroya sahibiz daha bu takıma m.sevgi r.niyaz talha da eklenince çok daha güçlü bi takım olacağız bence bu hazırlık maçı alanya maçı için çok iyi bi moral oldu oradanda galibiyetle döneceğimize inanıyorum inşallah

55.hakan

Geçen seneye göre ileride daha üretkeniz.Doğan ın uzun pasları bu sene işimize yarayacak.Bu maçta da gördüm ki en zayıf yanlarımız ağır adamların olduğu sol kanat,sağ kanat ve defans bloğu.

Kale: Furkan'la devam etmek mantıklı görünüyor.

Stoper: Defansta Ercan bu yavaşlık oranını azaltıp mücadele gücünü artırır.O sebeple çok ağır kalan Tuna nın yerine oynamalı.

Sağ Bek: Ali Zorlu yu çok beğendim.Canberk tam olarak iyileşene kadar sağ bekte oynamalı.

Sol Bek: Aldığı süre boyunca Mücahit e not veremedim ama ABS nin yokluğunda fırsatını iyi kullanırsa formayı kapabilir.

Ön Libero ve Orta Saha orta: Doğan bu mevkiide istediğimiz görevi yerine getirecek gibi görünüyor.Ben uzun paslarını zaman zaman oyunu açmasını beğendim.Özellikle geçen sene sürekli geriye dönen Erdem Şen den sonra ilaç gibi geldi.Hakan Bayraktar tarzı olduğu doğru ama biraz daha zamana ihtiyacı var O nun gibi olması lazım.Eksiği gerektiği zamanda topu ayaktan çıkarmaması.Hakan Bayraktar topu kaptıracağını anlayınca faul alırdı.Doğan bunu yapamıyor tecrübe eksiği var o sebeple zamanında ayağından topu çıkarması lazım.Taha da bu mevkiide mücadelesiyle zaman zaman sürpriz golleriyle oynaması gerekli.

Sağ ve Sol Açık: Sol açık da sol bek gibi verim alamayacağımız bir mevki gibi duruyor.Serdar Eylik Musa Sinan ve Ekigho gibi adam eksilten yapıda değil üstelik mücadele gücü de zayıf olduğu için bu mevkiide Mustafa Sevgi denenmeli diyorum.Performansını da görmek lazım ancak Serdar ın yeterli olmadığı net bir durum.Sağ açıkta da Umar değişilmez görünüyor.Umar özellikle kanatta oynamalı geriden top çıkarttırmamak gerekli bu adama bu konuda zaafları var.Bu işi Doğan Taha defansta da Ercan yapmalı.Hem enerjisini daha düzgün kullanabilir.Defansta işi yok bu adamın.

Forvet arkası:Bu mevkiide üç adayım var Musa Aydın,Talha ve Recep Niyaz  Üçünün performansı bu konuda tam olarak budur demememizi sağlayacak.Duran toplardaki asist sayısıyla Musa bir adım önde ama dediğim gibi çok beğendiğim Talha nın performansını merak ediyorum.

Forvet:Daha önce dediğim gibi Adiloviç tek forvet oynayamıyor Umar ın desteği bile olsa ileride çok yalnız kalıyordu.Adiloviç oynayacaksa Mbilla da oynamalı.Hem bu Mbilla için de iyi olur.Adiloviç in indirdiği toplara geçen sene kimse koşmadı.Bu konuda Mbilla biçilmiş kaftan.Ama orta sahada bir kişi artırılıp Mbilla rek forvet de oynayabilir.

özkan

tek sıkıntı göbek gibi duruyor şu an için.birde abs kendine çeki düzen vermeli.

lato

Geçen sene Doğan'ın koşu yoluna ve araya attığı pasları beğeniyordum. Özetten izlediğim kadarıyla Alperen de can alıcı paslar atıyor. İleride hızlı oyuncularımız varken Alperen ve Doğan'ın bu özelliğini daha çok konuşuruz  forma şansı bulursalar. Savunma da aynı şekilde araya atılan toplardan çok adam kaçırmış. Ağır bir savunmamız olduğu tartışılmaz ve daha geride savunma yaparsak daha az hata yaparız gibi geldi. Erhan Hoca yavaş yavaş dediğini yapacak galiba. Göze hoş gelen bir futbol izleyebileceğiz gibi. İnşallah güzel futbolla puanları da 3'er 3'er toplayabiliriz.

cembaba

Benim kadrom da

Furkan

Canberk   Ercan Fatih ABS

Taha Doğan
               Talha
Umar                     MBilla
              Adilovic

Hasan Doğan'ın yerine
Safa Taha'nın yerine
Mustafa Sevgi ve Serdar MBilla nın yerine
Tuna Ercan'ın yerine
Adilovic'in yerine Alperen
Talha'nın yerine de Recep Niyaz veya Musa Aydın.

beşnumara

Musa bu yıl top mop oynamaz.

Serkan

bence hasan furkandan daha iyi kaleci

beşnumara

Hasan icin bu sezon cok iyi hazırladı kendini diyorlar. İkisi yarışsın bu Samsunspora fayda getirir. Dolayısıyla soner kaleye gecmemis olur :)

minci

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 September 2014, 18:14:48
Hasan icin bu sezon cok iyi hazırladı kendini diyorlar. İkisi yarışsın bu Samsunspora fayda getirir. Dolayısıyla soner kaleye gecmemis olur :)
Neden? Soner'in bize hiçbir faydası dokunmadı mı? Şunu unutmamak lazım; bu siteyi futbolcuların hepsi takip ediyor. Bunlar hoş sözler değil. Biraz empati lütfen. Dahası Soner bize çok yararlı oldu. Aldığı para anasının ak sütü kadar helal. Şunu anlarım; Gençlerimizi kazanmak adına daha çok süre almaları gerekir. Doğrudur ancak bu Soner'i rencide ederek olmaz. Gençlerin ağabeyleri Soner'den öğrenecekleri daha çok şey var.

beşnumara

İyi de benim yazdığımda alınacak kırılacak bir şey yok ki.

Sadece Samsunspor

hasanı deneyecek bi sezonda değiliz :evet:

samuray

Alıntı yapılan: Serkan - 08 September 2014, 17:13:19
bence hasan furkandan daha iyi kaleci
hasan furkandan daha iyi kaleci diyorsun bunu neye dayanarak söylüyorsun anlayamadım hasanın kaç maçğını seyrettin  de bu kanıya vardın furkan bu sene banko oynar soner yedeği olur hasan için daha zamana ihtiyaç var bana göre