Samsunspor'a gelir kaynaklari (fikirlerinizi paylasin)

Başlatan Cagdas Ünver, 16 January 2008, 20:14:04

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Merhabalar ,
hepimiz burada Samsunsporlu oldugumuz icin variz.Takimimizin durumu ortada.Biz Taraftarlar olarak elimizden geleni mutlaka yapiyoruz / yapmaliyiz cünkü bu takim bizim.

Bircok Anadolu kulübü Samsunsporu'muz gibi malesef maddi sorunlarla bogusuyor.Türkiyenin köklü kulüpleri git gide erimeye basliyor.Buna bircok örnek verilebilir.Örnegin Adanaspor , Göztepe gibi.Samsunspor türkiyenin en köklü 8.Kulübü konumundadir.Bircok basari elde etmistir.
Bunlari bilmeyenimiz yoktur zaten.Fakat günümüzde durum hicte ic acici degil.Türk Futbolu ciddi tehdit altinda olup , gelecekte sadece Istanbul ve Ankara takimlarindan olusan bir Lig görme korkusu yasiyor.

Samsunspor'u bu zorlu yolda yanliz birakmak yapabilecegimiz en büyük hata olur.

Gelin Samsunsporumuz icin bir SMS kampanyasi baslatalim , bizim ne eksigimiz var ? 1.5 Milyonluk Samsun sehri ve yurtdisindakiler böylece en basit yolla Samsunsporumuza destek vermis olurlar.

Ayrica Samsunspora belediyenin destegi daha cok olmali diye düsünüyoruz.Bu konuda zaten ortak fikirdeyiz.Kulüpleri eskisi gibi Oyuncu satarak malesef ayakta kalamaz hale geldi.Futbol kulüpleri bir Sirketlesme icinde olmali.Samsunspor'a verilecek birkac benzin istasyonu veya Samsun'a yapilacak Tramvay'in gelirleri Samsunspor'a saglansa cok sey mi istemis oluruz ?

Kulübümüz'e sürekli ve kalici gelir saglayacak yatirimlar yaratilmali.Kum Cakil ocaklarindan bahsediliyordu.Ne oldu ? Bunlar kücük görünse'de aslinda cok büyük faydasi olacak projeler.Malesef Hayata gecmedi.

Dedigim gibi 1,5 Milyonluk bir sehirdeyiz. Herkezden sadece 1 YTL toplansa büyük bir rakam eder.Zaten bu takima Destek vermeyen bu sehri terk etsin.

Türkiyenin en büyük firmalari arasinda bircok Samsun sirketi / Samsunlu sirket sahipleri bulunuyor.En büyük yardimcimiz onlar olacak.

Bu sorunlari astigimiz zaman zaten gerisi gelecektir.Ama herkesin elini artik vicdanina koyup düsünmesi lazim.
Gelin artik birlikte bu sorunlari asalim.Her zaman oldugu gibi gelecekte'de gururla SAMSUNLUYUM diyelim.

Fikirlerinizi benimle ve Samsunspor taraftarlariyla paylasmanizi rica ediyorum.

Bu arada Yönetimimiz'i calismalarindan dolayi kutluyorum ! Bütün gücleriyle Samsunspor icin ellerinden geleni yapiyorlar.Onlara bizimde katilmamiz lazim.

Bu sehrin en büyük markasi SAMSUNSPOR'DUR.HAYDI SAMSUNLULAR ! Simdi uyanma vakti ! Bu yolda bizleri yanliz birakmayin !!!
Sonucta kazanan Samsunspor , Samsun ve bizler olacagiz !!!!

Saygilarimla

Cagdas A.Ünver

ozkan17

sonunda en guzelını yaptın cagdas..fıkırlerı artık orda burda deıl sadece burda paylasalım..ancak burda yazılanlarıda uzerınde samsunspor.biz ımzası adı altında bırılerının yonetıme ulastırması lazım..bunu da yapacak bır kışı cıksın lutfen SAMSUNdan..

harbisamsunsporlu5517

helal olsun çagdas kardesim ben negerıkıyorsa yapmaya hazırım sms fıkrı guzel 1.5 milyonluk şehrimizin yarısı destek verse zaten olay kendiliğinden çözulmuş olur ben 1ytl değil 100 ytl verırım sms kampayasıda yapılarsa 1000 msjda atarım

harbisamsunsporlu5517

sbc_emo

Bi Ara Tesislerin Yıkılıp Samsunspor Üniversitesi Yapılcagı Deniliyordu.oda Güzel Bi Fikir.Samsunspoırumuza Çok iyi gelir sağlar

Kadir ÇELEBİ

karar verilecek herturlu projeye imkanlarım dogrultusunda katkı saglamayı kendime borc biliyorum.. taraftar bazında sms kampanyası kotu bir fikir degil yalnız yerel basını sehrin dinamiklerini harekete geciricek girisimler olmalı sadece burada kalmamalı..

cem 55

güzel bişeyler yapılmak isteniyo ama hep belli  aynı arkadaslar çırpınıp duruyo yazın kulup zor durumdayken kayyuma kalınmaktan bahsedilirken ben yine baslık acıp önce site olarak bişeyler yapalım şehir belki harekete geçer biseylere ön ayak olmus oluruz deyip hesap acmıstım ama toplam 9 kişi destek verip 450 milyon para toplanmıstı bu bende cok büyük hayal kırıklıgı yarattı sms olayı güzel düsünce 1.5 milyon insandanda bahsediliyo ama öncelikle sitemize bakın su siteyi eminim cok sıklıkla takip eden en az 500 arkadasımız var herkes şöyle olmalı böyle olmalı bu takım bunları hak etmiyo deyip söylenip duruyo ama icraata gelince yalnız 9 kişi tamam biliyoruz ekonomik sartlar zor herkes geçim derdinde ama su 5 milyonluk karttan kimse almaya yanasmıyosa yada yeniden acılacak bi hesapa 5 milyon 10 milyon da yatırmıyosa bence hiç konusmasın samsunsporluyum da demesin.şu satışa cıkan kartlardan samsunspor.biz ailesi olarak 1000 tane alsak yada yeniden bi hesap acılsa 10-15 milyar para toplayıp bu işe inandıgımızı gösterip iş adamları ve şehrin ileri gelenlerin harekete geçmesini saglasak bunlar zor seyler mi degil ama kimse taşın altına elini sokmak istemiyo birileri bişeyler yapsın bizde seyredelim derdinde.ben kendi adıma yeniden söylüyorum elimden gelen herseyi yapmaya hazırım hesap açılacaksa acalım kart alınacaksa alalım sms atılacaksa atalım ama bişeyler yapalım samsunspor hepimizin.

körfez55

17 January 2008, 00:46:39 #7 Son düzenlenme: 17 January 2008, 00:48:41 körfez55
öncelikle en kısa zamanda kulübe katkı sağlaması için satışa çıkan kartlar konusunda çalışmalar yapabiliriz.esnaflarımıza satabiliriz samsundaki esnafların ben 5 ytl den kaçacağını sanmam.stand kurup satabilirz.ilk aşamada hemen girdi sağlanması için en mantıklısı bu daha sonra arkadasın söylediği gibi belediyey büyük bir baskı yapmamız gerekir toplanıp belediyeyegidelim.başkanla görüşme talep edelim bizi kırmayacaktır.sms için vakit kaybetmeye gerek yok prosedürleri aşmak vakit alır.

en önemlisi şu aşamada acil gereken bi sıcak parayı sağlamak.daha sonra uzun vadede üniversite benzin istasyonu ve kum çakıl ocakları olur.

bişey yapalım artık hep başkalarında bekliyoruz sonuç hüsran oluyor.herkes fikrini belirtsin.icraata geçirelim..

ozkan17

Alıntı yapılan: körfez55 - 17 January 2008, 00:46:39
arkadasın söylediği gibi belediyey büyük bir baskı yapmamız gerekir toplanıp belediyeye gidelim.başkanla görüşme talep edelim bizi kırmayacaktır.sms için vakit kaybetmeye gerek yok prosedürleri aşmak vakit alır.

ısde bu..baskanımız hıcbıseyden kacınmaz buyukler olarak bazılarının gıdıp yetkılı kısılerce gorusup bseylerı hayata gecırmelı yoksa bız burda kendımız solerız kendımız dınlerız..

veis

bursasporun 1 hafta önce açtıgı yardım hesaplarına 2 trilyon yatmı.ve hafta sonu 3.5 trilyon olması bekleniyor.yazıklar olsun benim samsunumun vicdansız insanlarına

celebi

veisiim o meselede iş adamları devreye giriyor. bzim iş adamlarımız sağolsun bu konuda çok duyarlı ya.ama sms fikri ilk iş için güzel bir başlangıç olur.

s_uzunkaya

sms kampanyası neden böyle uzatıldı anlamış değilim, bran önce sms kampanyası başlatılmalı. liman lardan samsunspora bir pay düşüyormu arkadaşlar? limana yaklaşan her gemiden samsunspor için 500 ytl alınsın(en az hemde) acaba bu samsunun dar sokaklarında park eden araçlara kesilen park paralarından birşey kalıyormu samsunspora? eğer kalıyorsa ki eminim kalıyordur güzel bir uygulama olmakla beraber sadece belli bir miktarda kalmayıp bütün paraların en az 2 sene boyunca direk samsunspora aktarılsın. kum çakıl çimento harç harfiyat ve bilimum  inşaat işleri ve türev gider, gelir ve projelerinden samsunspora harçlar alınsın. belediye uyumasın... belediyeden adam inşaatına ruhsatmı çıkarıyor vercek kardeşim 50 miyar samsunspora. isminide ister harç desin ister haraç, okadar.... sıkı yönetim ilan edilmeli sıkı yönetiimmmm.... efsane takımımız 2. ligde küme düşmemeye oynuyor, uyanalım artık

harbisamsunsporlu5517

eger kampanyalar artarsa ve buyuk paralar toplanırsa samsunsporumuz için şirketler kurulsa hem samsunda işsizlik sorunu ortandan kalkar hemde klubumuz birdaha maddi sorun yasamaz

harbisamsunsporlu5517

sms fikrine gelince hem faturalı hat hemde kontorlu hattan sms kampanyası olursa buyuk miktar toplanacagı kesin

Baþkent_55

şu anda sivasın yerinde biz olmalıydık.....yazık bir sms kampanyasını bile başlatamadılar...........SAMSUN UYUMA...........Ankaradan tam destek