PTT 1.LİG 30.HAFTA | Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 14 April 2016, 22:40:05

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Kaya

İvanov orta saha Sevgi Sol bek Oğuzhan sağ bek oynamak durumundayız.. Murat ve Furkan cezalı durumda.

Sadece Samsunspor

Cok zor mac. Deplasmana evimizdeki kadroyla cikmaliyiz bence. Giresun bizi evimizde yendi diye hatirliyorum. Hem intikam hemde playoff icin 3 puan olmazsa olmaz.

celebi

Umutlanmaya gerek yok bence. Ney bir skorla kaybederiz

Shane_Falco

O 2 metrelik Muriqi oynarsa her topu indirir her top bizim ceza alaninda tehlike olur. Kaybederiz ve sezon bizim icin biter.

özkan

bekir

oğuzhan     fatih osman      sevgi

ekigho     hasan      taha     ofoedu
                     ivanov

kone

Bu kadro 3 puanı alır.Şimdi bizim almamız gereken balıkesir ve giresun maçlarından alınması gereken bir 4 puan var ki bunlardan 2 puan bile alsak çok çok iyi iş becermiş olacağız.Fakat giresun  artık o erkan sozerinin güçlü giresunu değil bizde artık o dengesiz Samsunspor değiliz.Coşkun zeren ile çok şeyler çozuldu beyler.Bu takım yoluna devam edecek Allah'ın izniyle gorecegız bakın.Giresun bu iki mac ıcınde 3 puan almamız daha olası bir maç.İnsallah bu fırsatı tepmez en kotu 1 puan ile donerız.Tabi hedef 3 puan..

GurbetciFanatik

Macin gidisatini simdiden yaziyorum size.
Maca defansif basliyoruz ve rakip bizi boguyor.
30-35 dk aralarinda ilk golü yiyoruz ama Tilki Hocamiz bekliyor.
60-65 dk aralarinda 2 golü yiyoruz ve bizim tilki hoca 2 degisiklikle hucum oynatiyor bize
80-85 aralari golü buluyoruz ama yetmiyor 2-1 yeniliyoruz.
Ve mac sonu o müthis aciklama geliyor hocamizdan : Yaptigim dogru hamlelerle oyuna dengeyi sagladik golüde bulduk ama ikinci golü bulamadik, önümüze bakacagiz.

diocid

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 15 April 2016, 01:34:36
Macin gidisatini simdiden yaziyorum size.
Maca defansif basliyoruz ve rakip bizi boguyor.
30-35 dk aralarinda ilk golü yiyoruz ama Tilki Hocamiz bekliyor.
60-65 dk aralarinda 2 golü yiyoruz ve bizim tilki hoca 2 degisiklikle hucum oynatiyor bize
80-85 aralari golü buluyoruz ama yetmiyor 2-1 yeniliyoruz.
Ve mac sonu o müthis aciklama geliyor hocamizdan : Yaptigim dogru hamlelerle oyuna dengeyi sagladik golüde bulduk ama ikinci golü bulamadik, önümüze bakacagiz.
Sabah sabah Allah ta seni güldürsün.. :D

vanlioglu

Play-off için kader maçı, kazanırsak eğer şansımızı çok yüksek görüyorum. Hayırılısı.

korayxyz

Hem 5. hem de 6. ile puan farkının 3puana inmesi çok iyi oldu. Şuanda yakalayabileceğimiz 2 rakip var.
Ben beraberliğe razıyım. Giresuna yenileceğimizi zannetmiyorum, ligin her iki yarısında da yenildiğimiz bir takım hatırlamıyorum ben yıllardır. En kötü 1 puanla döneriz ;)

orucreis

Hoca akillik yaparsa 3 puan aliriz ama yine yatmaya baslayarak maca cikarsak s.ctik. Giresun kendi evinde 3 puan isteyen bir giresun olacak karsiyakaya kaybettiler ve canlari cok yandi. Hirsli olacaklardir biz topu ortalarda tutup erken gol bulursak fark yapariz.

Ama sanmiyorum bu eksiklerle ve kadro yetersizligiyle hoca 3 puani hayal bile etmiyordur. Beraberlige gidicez iste

Sadece Samsunspor

Giresun saldıracak defansta boşluk verecek. Bulduğumuz pozisyonları atarsak ilk 25 dkda maç bizimdir

binikalamadım

3 puan demek play-off demek...ancak sakat ve cezalılar işi bozuyor...beraberlik bir işe yaramaz...kazanmak zorundayız...

muzaffer4

Eğer tek rakibimiz giresun olsaydı bu maçta beraberlik kurtarırdı ancak rakibimiz 5 takım ve beraberlik halinde 2 puan kayıp farkın 2 puan daha artması demek bunu engin hoca da biliyodur umarım.