PTT 1. LİG 27.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Vartaş Elazığspor

Başlatan Kaya, 18 March 2016, 22:26:49

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

7-1 bitcek mac 2-1 bitti.
Neyse hayirli olsun 3 puanimiz.
Hoca sen git kumda oyna.
Haftaya tüm takimi defansta görürüz sonucta.

Lusage

M'boussy'e teşekkür ediyorum. Kaçırdıkları için..

Sadece Samsunspor

Yatip kalkip Allaha sukur ediyoruz. Bu hocadan cacik bile olmaz. Playoffa kalirsak eger en az 10 kisi kalpten gider.

korayxyz

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 April 2016, 17:36:27
Ofi triplerde. Ersel e elinide uzatmadi. Erselde bozuldu

******* herif. Bunun gibi ibneleri kulübün yanına yaklaştırmayacaksın. Ersel de oynuyor onun kadar.

korayxyz

Alıntı yapılan: korayxyz - 20 March 2016, 17:15:41
Rahat alırız ;)

Ben demiştim demeye bayılıyorum. Ve ben demiştim 8)  (çok da rahat olmadı ama idare edin artık)

özkan

Bana göre ofi inbesinin defteri kapanmıştır bizim için öylede olmalı.hocaya bizde kızdık ama maç sonu geldi açıklamasını yaptı kaldı ki hoca sonuna kadar haklı ben olsam 18e almam adam değil çünkü.

Bala alınan bir 3 puan daha bunu taçlandırmak için yola daha sağlam devam etmeliyiz..Yoksa bu takım olgusu olmamış takımımız için playoflar canımızı yakmakdan başka bir anlam ifade etmez..

fanatik samsunsporlu

Bizimkiler çok kaçırdı ama Çağlar iyi kaleciymiş helal olsun

samsunmania

orucreis

Hoca bu nasil bir kadroydu son dakikalarda sigaranin izmaritine kadar sinirden ictim. Gercekten maci ciddiye almamissin. Yalaka basina da demec verme isimize bakicaz diye. M. Sevgiden bir cacik olmicani anlamadin mi ? Tom sevgiyi mal etti defansta. Defansa agir adam lazim degil hizli adam atik adam lazim refleksi guclu adam lazim ki rakipten once mudahale yapsin. Fatih de suyunu cikarmaya basladi canberk hatasini telafi etti 2 kere ayni sekilde mustafanin hatasinida ndiaye bir kac sefer telafi etti. M. Sevgi artik bu takima yuk nerde oynarsa oynasin orasi cokuyor. Hele ki penalti pozisyonunda.

Ofinin 2. Yarinin basinda girmesi lazimdi rakip 2-0 geride erken bulacagi gol umitlendirirdi acik verecekti ve cok fazlasiyla verdi ama sen hoca olarak bunu dusunemiyorsan yirt at o belgeni. İvanovu hala neden almazsin oyuna bilmem napti bu adam sana sovdumu dovdumu son haftalara giriyoruz her oyuncu degerli her oyuncudan yuksek verim alman lazim onlari futbola kusturerek degil.

Koneye ayar vermen lazim bencilligine bencillik katiyor her gecen gun. Mucadelelerden kaciyor, hava topuna cikmaya tenezzul etmiyor.

Eger hocaysan kafani kullan ki benim icin degilsin su kadrodan bundan daha fazla verim alirsin.

Bu futbolla bu oyunla adanadan 5 yeriz hele ki adanada bu pozisyonlari bulamazsin. Zaten oraya beraberlik icin gidiyoruz buda ayri mesele

orucreis

Ayrica sezon basindan beri 11 de olan oguzhani niye oynatmadin ? M. Sevgiyi oynatmak icin kesik mi attin ? Heleki oguzhani oyuna aldiginda musayi cikardin m.sevgiyi orta sahaya cekmek icin adam zaten bitmis orta sahada ismi yapar. Yapacagin en mantikli sey oguzhan-mustafa , musa-ivanov du. Ama sen isi orda bile zora soktun

samuray

fark yapacağımız maçtea zar zor yüryeğimiz ağzımıza maç seyrettik allahtan onlar da atamadı ya bizim kaçırdıklarımız malesef hocadan yana hiç şansımız yok mizim korukır yaptığı sağçma sapan değişikliklerle takımın ahenginide bozmuş mustafa sevgiye penaltı attırmak da neyin nesi ya her duran topa vuracak başka adam yokmu nedir mu m.sevgi sevgisi hocada ofiyi yedek başlatmak da neyin nesi  gelelim seeyircisiz oynanma olayına ya karabük deplasmanında trübünlerde o olayı çıkaran lar siz samsunspor taraftarımızınız yoksa samsunspor düşmanımısınız bence siz taraftar falan değilsiniz samsunspor düşmanlığı yapıyorsunuz rezil adamlar takımıtaraftarından yoksun bırakan açiz insanlar tutmayın bu takımı ya ysizin gibi taraftar olacağına olmaz olsun takıma yarar değil zarar veriyorsunuz angutlar ahmaklar  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

jean

Puan kaybetsek bitecekti aldigimiz cok harika oldu ic saha seyircisi olmayipta deplasman taraftarinin olmasi nasil bir uygulama anlamadim