PTT 1. LİG 27.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Vartaş Elazığspor

Başlatan Kaya, 18 March 2016, 22:26:49

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Üstüne alinan alinsin. Deplasmanlara kavga etmeye giden kimlerse su Takimi biraksinlar baska bi Takimi tutsunlar ona zarar versinler lütfen.
TFF zaten bi bahane ariyor bize ceza vermek icin adamlarin ekmegine yag sürmeyin. Adamlarin ellerine koz verip ,
sonra burda yok serefsiz TFF yok tüpcü felan yazmiyalim bosuna. Önce kendi kapimizin önündeki pislikleri temizliyelim.
Maca gelince (bence) gazosuna ciktigimiz bir mac yensek yine bisey degismez haftaya sonucta 1 puana gideriz yenik düsünce Engin Hoca yine muhtesem degisikligini yapar ama ise yaramaz.
Ersel Ivanovun yedek kaldigi macta Mustafa Mehmet gibi adamlarin oyunadigi bir oyunda fazla lafa gerek kalmiyor zaten.
Yenelim ümitlenim söylenecek baska birsey yok.
En büyük gücümüz Taraftarlar yok sebebi olanlara tskler, bravo iyi is cikardiniz.

Kimle ugrasacagimiza sasirdim TFF - Hoca - bazi futbolcularimiz derken bide kendi taraftarlarimiz cikti.

GurbetciFanatik

muzaffer4

Su anki oynanan macların sonucu tam istediğimiz gibi biraz olsun motivasyon artırır.

isa55

Sadece Samsunspor

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor

seskat

çok iyi oynuyoruz, şu fırsatları değerlendirsek çok daha iyi olacak

Karabudun

Hoca'nın kadro tercihi bana göre de hatalı ancak takım bolca pozisyona girdi. Şu ana kadar üç net gol pozisyonunu boş geçtik. Diğer taraftan geride tökezliyoruz. Canberk, iki pozisyonda yerinde müdahalede bulundu lakin hoca adamı oyundan aldı. Defans açık vermezse farka gidilebilecek bir maç. Elazığ'da yabancılardan gerisi fasa fiso.

Penaltı geldi :)

GurbetciFanatik

Mustafa Sevgi şu futbolu birak ALLAH aşkina.
Ekigho güzel takip ettin aferim sana.

Sadece Samsunspor

Karabudun

Sevgi'nin ayağının dümeni yok. İnşallah bu ikinci golden sonra geriye yaslanmayız.

evolution55

penaltıyı şimdi gördüm, mustafa sevgi o nasıl penaltı kullanmaktır. bu takımda penaltı çizgisinde senin ne işin var anlamakta güçlük çekiyorum yemin ediyorum!!! >:(

ekigho sen de iyi takip ettin aferin :-[

AhmetDenizci

GurbetciFanatik

Sahamizda ligin en iyi takima gibi oynuyoruz.
Deplasmanda en kötü takimi gibi oynuyoruz.
Korkakligin yüzünden takimi deplasmanda 1 puana yatiriyorsun hoca.