PTT 1. LİG 27.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Vartaş Elazığspor

Başlatan Kaya, 18 March 2016, 22:26:49

« önceki - sonraki »

isa55

3 puan bizim inşallah. Ama dışardan da puan getirmemiz gerekli.

korayxyz

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: korayxyz - 20 March 2016, 17:15:41
Rahat alırız ;)

Herseyide yine unuturuz. Almamiz önemli degil Mustafaya Mehmete Hocaya tepki vermek lazim.

Karabudun

Üç puanı alamazsak büyük ihtimalle play-off umutlarımız da tükenir.

isa55

Stoper

Takım savunmasında ciddi sorunlar,arka dörtlü papatya falı gibi. Play offlara kalsak bile,orada neler yapabiliriz bilmiyorum. Tekrar umutlanıp 3. defa hüsrana uğramak ülke tarihinde bir ilk olur. Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu muhabbetini hiç sevmem ama geçen sene ki kadromuz olsa idi , ilk 2 dahi yapardık. Ahmet Burak ,Murat , Sezer , Soner , Mbilla..  İyi kadromuz varmış , daha net anlaşıldı. Olası puan kayıbı durumunda iddiamız kaybolur ama içerde yine kazaniriz , yine hesap kitap yaparız.

sadece55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 20 March 2016, 17:30:34
Herseyide yine unuturuz. Almamiz önemli degil Mustafaya Mehmete Hocaya tepki vermek lazim.

Bu kısıtlı kadro ile lig devam ederken tepki versek ne kazanacağız.Varmı alternatif varmı yedek te bir oyuncu.Her hafta aynı şeyi yazıyorsun.Evet biz de daha iyi oyuncular bekliyoruz ancak yok malesef eldeki bunlar.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 March 2016, 12:13:50
Bu kısıtlı kadro ile lig devam ederken tepki versek ne kazanacağız.Varmı alternatif varmı yedek te bir oyuncu.Her hafta aynı şeyi yazıyorsun.Evet biz de daha iyi oyuncular bekliyoruz ancak yok malesef eldeki bunlar.

Var Mustafa Sevgi oynarken-Ersel-Ivanov-Canberk-Ekigho hatda Musa bunlar var hadi bunlarida gectim.
Baska bir genci oynat mustafanin yaptiginin aynisini en az oda yapar.
her Topun basina gecisini görmek bile insana nefret veriyor.

Her hafta ayni seyi yaziyorsun diye yazmissin, ben seni adana macindan sönra görürüm yine burda hepimiz Engine Mustafa söverken sende bu yazdigini yaz.
Yine macta Mustafa kirmizi yesin diye düsünürsün sen.

sadece55

Bende Savunmuyorum mustafayı hatta hiçte sevmiyorum ama bir oyuncuyu maçta yuhalamak çözüm değil.Yuhalamak bize daha çok zarar verir.

GurbetciFanatik

Tamam Erdinc kardes haklisin ama her deplasman aynisi oluyor.
Cok hata yapiyor ve katkisi sifir ben yedekteki genclere üzülüyorum.

sadece55

Abi malesef çok zayıf bir kadromuz var.Hele ki Ortasahamız öyle zayıf ki hemen düşüyoruz oyundan.

vanlioglu

Düşme potasından uzaklaştık play-off da aman aman yakın durmuyor.
Bu saatten sonra yapılacak en güzel iş, kiralık kone oynayacağına koy alperen oynasın
yaşı gelmiş fatih oynayacağına koy erdi oynasın hiçbirşey kaybetmeyiz aksine belki 1-2 çocuk kazanırız.

Sadece Samsunspor

Icerideki maclari hic dusunmuyorum. Hepsini aliriz. Onemli olan deplasmanda 1 puan icin oynamamak. Her maca gercekten isteyerek 3 puan icin cikacaksin

brigand

Bizden çok daha dengesiz bir takım var sahada. Artık yorum yapmayı bıraktım.