Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

27 February 2016, 14:24:30 #43875 Son düzenlenme: 27 February 2016, 15:13:36 eprianu
Az önce televizyonda Beşiktaş Genel Kurulu'na ait canlı yayın vardı. Beşiktaş'ın net borcunun 1 Milyar 214 Milyon TL olduğu açıklandı.
Bu adamlar niye ceza almıyor? Biz 40 Milyon TL borcu yapılandıramamışız sürekli ceza alıyoruz ya bu adamlar bu borcu yapılandırmış mı?

TFF görmemezlikten geliyor ama UEFA ve FIFA bunları sırayla cezadan geçirecek az kaldı.

Alıntı
Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borcunun 1 milyar 214 milyon 149 bin 589 lira olduğunu açıkladı.

Site : http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktasin-borcu-9

jean

Besiktas bu borcu kiyamete kadar odeyemez tff tolerans sagliyor yillardir hepsine

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eprianu - 27 February 2016, 14:24:30
Az önce televizyonda Beşiktaş Genel Kurulu'na ait canlı yayın vardı. Beşiktaş'ın net borcunun 1 Milyar 200 Milyon TL olduğu açıklandı.
Bu adamlar niye ceza almıyor? Biz 40 Milyon TL borcu yapılandıramamışız sürekli ceza alıyoruz ya bu adamlar bu borcu yapılandırmış mı?

TFF görmemezlikten geliyor ama UEFA ve FIFA bunları sırayla cezadan geçirecek az kaldı.

1 milyar 200 milyon tl. yuh aq dış borç mu lan bu :D uefa hepsini bipleyecek rahat olun

jean

Ben zannetmiyorum birsey olacagini gerekirse turk devleti kefil olur yine kurtarirlar bu borcla istanbul 1.amator kumede oynamalari lazim bunlarin

Burak

27 February 2016, 19:47:16 #43879 Son düzenlenme: 27 February 2016, 21:12:23 Burak
arkadaşlar bazılarınız biliyor bazılarınız bilmiyordur bir süredir maç forması koleksiyonu üzerine yoğun çalışmalar yapıyorum tam sayısını bilmemekle beraber yaklaşık 35  40 ı maç forması olmak üzere 55-60 a yakın formam var. Bu resimlerini attığım bazı formaların hepsi çift olduğu için ve koleksiyonuma finansman sağlamak için elden çıkarıyorum   takas ta olabilir maç forması ile de olabilir store forması ile de olabilir takasın durumu konuşulur. Satın almak isteyen olursa da onu da konuşabiliriz   koleksiyonda olmayan formalar ile ilgili konuşabiliriz

https://www.facebook.com/buraksisik/media_set?set=a.10154473736224012.1073741838.795819011&type=3

Çubuklu xl bank Asya store m Kemal tokak m imzalıyor L

eprianu

Puan durumunda bizden önde kim varsa ya kaybetti ya da berabere kaldı.
Çok büyük fırsat yakaladık, kazanırsak ilk 6 potasını yakalarız yeniden İnşallah.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: eprianu - 27 February 2016, 21:34:01
Puan durumunda bizden önde kim varsa ya kaybetti ya da berabere kaldı.
Çok büyük fırsat yakaladık, kazanırsak ilk 6 potasını yakalarız yeniden İnşallah.

foruma sırf biri bu tarz yorum yapmış mı diye bakmak için girdim..yorumunu gördüm,hoşuma gitti, güldüm..trajikomik bir durum aslında..
hiç bitmeyen bir sevda,bir umut bizimkisi...

5trawberry

Samsunspor resmi sponsoru olan bir markaya kesinlikle yakıştıramadım. Özellikle Salih'in yakışıksız o resmini kullanmalarını ve pazarlamalarını bir Samsunspor taraftarı olarak şiddetle kınıyorum. Salih diye yazılır, Cesur Yürek diye okunur nedir arkadaş

jean

Yanlis bir penalti verildi diye adamlar turkiyeyi ayaga kaldirdi her ne kadar sevmesekte guc ve lobi buna denir

551

Bu tozlu ne yapmış sen ulusal marka olmak istiyorsun tvlere reklam veriyorsun ve gidip saçma sapan temali t-shirt satiyorsun vay anasını...

Sadece Samsunspor

ticari olarak doğru hamle samsun ve türkiyedeki tüm hamsiler alır iyi kar elde ederler ama yerel düşünürseniz yanlış.

ulusal marka olmaktan çıktı artık yurtdışına ürün satışı yapıyorlar. sanıldığı kadar küçük firma değil.

Ayberk

herkes ekmeğine bakıyor yapacak bir şey yok

eprianu

İlk 2'den sekiz puan gerideyiz. Maç alamadığımız sekiz hafta ve silinen üç puan var.
Geçen senelerde olduğu gibi kopup giden takım da yok, düşünün Adanaspor lider!

İnsan düşünmeden edemiyor, hoca değişikliği zamanında olsaydı o sekiz maçın ikisini alsaydık
şimdi nerelerdeydik. İnşallah en kötü play-off'a kalırız...

GurbetciFanatik

Ben birsey anlamiyorum niye biz simdiden heyecan yapiyoruz ciksak ne olcak ki ?
Yanlisim varsa düzeltin. Bu Takim bu sene Süper Lige ciksa transfer yasagai varmi yokmu.
Diyelim var bu Takim ilk devre toplasa toplasa 8-14 puan toplar yani direk küme.
Hedef borc silme ise yayin gelirlerinden ona sözüm yok ama kalici olarak bana göre seneye imkansiz, transfer yasagina düsüsnerek söylüyrum.

jean

O is belli olmaz dustugumuz senede 11 puan topladik ilk yari sivasi yensek ligde kalacaktik simdilik erken zaten bunlari konusmanin