Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

Sadece Samsunspor

İyice büyüttüler bu Salih Dursun'u topçu olamayınca sembol oldu. Bu iş anca ts'ye yarar penaltılar ts'ye çalınmaya başlar 5 maç üstüste falan kazanırlar olur biter. geri kalanlar yine avucunu yalar. yani yok anadolu takımları ayağa kalkmışmış, artık düzen değişecekmiş, salih sembolmüş hepsi hikaye. şuan ts'ye resmi sitelerinden destek verenleri ilerleyen zamanda göreceğim tsye nasıl sövdüklerini

jean

Islerine gelince anadolu oluyorlar mademki anadoludan yanasiniz esit bolunsun yayin haklari 30 yil onceki sampiyonlugunuzun kaymagini yiyorsunuz delikanliysaniz siralamaya gore dagitilsin biz anadoludan yanayiz deyin

orucreis

Ne anadolusu ya onlar anadolunun a sı bile olamaz. Madem anadolu takımı o zaman çıkacak tff ye kafa tutacak herhangi bir anadolu takımının hakkı yendiğinde kendi canı yandığında değil orda burda konusmicak anadolunun abisi biziz diye
Simdi bu isle 2 3 mac kazanir kume dusme hattindan kurtarir kendini keske dusseler

Bu arada sampiyonluk yasayan 5 takimin toplam borcu 5 milyar tl tff adalet dagiticaksa mali disiplinden bunlarada dagitsin puan silsin yiyosa

jean

Turkiyede adalet yok aci bir gercek bu

Sadece Samsunspor

Trabzon Salihin sozlesmesini uzatacakmis. :D iyice abarttilar. Bu yuzden buyuk takim olamiyorsun ts anla bunu. La bu yuzden sozlesmemi uzatilir. Sanki gram faydasi varmis gibi.  ;D

mimar55

Antep bbsk - ademir macında ne oldu bir penaltı varmış 2 kişide atılmış antepden ademir 1-0 yeniyor

5trawberry

Gaziantep Adanademir maçında hoca antepi doğradı resmen.
Yazıklar olsun böyle ise

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 5trawberry - 22 February 2016, 20:48:50
Gaziantep Adanademir maçında hoca antepi doğradı resmen.
Yazıklar olsun böyle ise

Normal degil mi ? Tff baskani kendi agziyla dedi adanademir superlige diye

mehmet yılmaz

Samsun için bir prestij meselesi olduğuna inandığım TÜYAP Kitap Fuarı yarın başlıyor. Lütfen fırsat oluşturun, gidin, gezin, kitap alın, okuyun...

Bendenizin de 3 etkinliği olacak. Gelirseniz mutlu olurum.

1- 24 Şubat Çarşamba günü saat 13-16:00 arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü standında imza etkinliği

2- 24 Şubat Çarşamba günü saat 16:30-17:30 arasında Samsun kültür Sanat Derneğimizin gerçekleştirdiği ve benim de 'Samsun'u Romanlarda Okumak' adlı bir konuşma yapacağım 'Kitaplarda Samsun' panelinde olacağız. Üstelik değerli kalem erbaplarıyla birlikte olacağız.

3- 27 Şubat Cumartesi günü saat 10 ile 18:00 arasında bütün gün Samsun Kültür Sanat Derneğimizin standında imza ve sohbet etkinliği...

Ayrıca 26 Şubat Cuma günü de bütün gün Samsun Kültür Sanat Derneği standı civarında olabilirim.

özkan

Ahmet Çakar resmen tv de kuddusinin alanya Antalya ilişkisini ifşa etti  :D

YaşarDoğu

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum 

AlıntıBiliyorsunuz, benim Samsun-Manisa maçında başımı ağrıttılar. Ben mesela, o zaman ki bazı yöneticilere de bazı futbolculara da hakkımı helal etmiyorum. Hiç beklenmedik şeyler söylendi. Manisa'nın başında ki, Ersun Yanal ile benim yazlığım yan yanaymış. Ama ben 50 yaşıma geldim, hala yazlığım yok. Bizim, yan yana yazlığımız vara kadar getirdiler; benim maçta verdiğim bir penaltıyı. Bu da maalesef, kendini televizyonda yorumcu ilan eden bitane adamın yaptıklarından sadece... Ben o sezon Samsun'un 2 maçını yönettim.  Samsunspor'un küme düşmesini, benim üzerime yıktılar. Bana 10 hafta maç verdirtmediler.

http://www.yavuzatalay.net/blog/roportajlar/78124/fifa-kokartli-hakem-ismet-arzuman-sattigim-maclarin-paralarini-hala-yatirmadilar

Sadece Samsunspor

Medya sorumluluguna Berk Deniz Yilmaz diye biri getirilmis. Merak edip faceye baktim samsunda 1 kisi cikti onunda profilinde gs armasi var. O kisimidir acaba

Karabudun

Bu Fink muhabbetinin aslı astarı var mı? Kulübü alacakları için dava edeceği haberleri doğru mu?