PTT 1. LİG 23.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - 1461 Trabzon

Başlatan Kaya, 21 February 2016, 00:57:43

« önceki - sonraki »

samsunmania

korayxyz

Bence bugünkü maçın yıldızı Mustafa Sevgi'dir. Oynamayarak takıma büyük katkı sağladı. Teşekkürler sana kaptan 8)

evolution55

Haftaya ki maç daha da önem kazandı,antepin üstüne çıkabiliriz
Kazanan kadroyu bozmayacaksın,mustafa sevgiyi falan takıma sokma hoca

muzaffer4

Taha yerinde oynayınca takım kendini buldu ekigho son maclarda pozitif oyunuyla şaşırtıyor hep böyle oynarsa ekigho-ofoedu-kone 3 lüsü bizi süper lige taşır.
almamız gereken maçları aldık şimdi üst sıralardaki takımlarla oynayacağımız 6 puanlık maçlarda.

samsunum

Ben hasan  için  bir şeyler söylemek  istiyorum
Skor 2 - 0 olmuş  karşı  karşıya  kalmışsin  bazıları  gibi bencillik  yapmayıp  pas verip asist  yapıyorsun. Helal olsun ::)

Raqua55

Son dakikalarda 4 ü bulmamız Çabası gerçekten çok güzeldi.2 yarı gerçekten çok güzel oynadık.Haydi devam Çocuklar artık şans bize döndü.

jean

Harika oynadik ekigho sonunda gol atti su lanet tff 3 puanimizi silmese su an 6.dik

cakir55

Ümit Özat yatacak yerin yok adi herif seni. Çok güzel oynadık. Şu 3 haftayı 9 puanla tamamlamak çok önemliydi. Artık her maç final bizim için hep rakiplerimiz ile oynayacağız.

binikalamadım

isa55

Musa hariç iyiydik. İkinci devre Musa yerine İvanov u alıp  maç eksiğini gidermeliydik. Ekighonun siftah yapması herkesi rahatlattı. Farkı yakaladıktan sonra Ersel girebilirdi. Maç sonu morali bozuktu. Hocaya hatirlatmak lazim, oyuncu degisikliginde gec kaliyor.

Sadece Samsunspor

Staddaydim 2.yari cok keyifliydi. Mustafa sevgisiz cok daha diri oynadik. Musa elinden geleni yapiyor daha fazlasini beklemek imkansiz.

Sol Açık

Bence de Musa fena değildi. Özellikle Mustafa Sevgi'den iyi oynadı. Musa oynadığında ceza sahası çevresine ek bir forvet olarak girişler yapıyor ve bunun rakip savunma üzerinde rahatsız edici olduğunu düşünüyorum.

Elbette gücü yetmiyor, fiziksel olarak yetemiyor, bunlar doğru. Ama bence Mustafa Sevgi'den ve Mehmet Çakır'dan iyi durumda...

Ekigho için ise en iyi şey sol çizgide oynatmamak oldu. Ümit Özat oynattığında hep sol çizgide oynatıyordu ve o kanatta gerçekten çok kötü. Zaten epey kötü oynuyor, ama bir de sol açık olarak hiç çekilmiyor. Sol çizgide oynaması gereken kişi Ofoedu ve bunu bugün bir kez daha gösterdi.

55.hakan

Daha önce de söyledim bitik Musa'yı Mustafa Sevgi ye tercih ederim.Yaptığı ortalar adam akıllı yere gidiyor ceza sahası çevresinde bencil oynamıyor.Gol atmasına rağmen Ofoedu yu beğenmedim çok şahsi oynuyor orta sahada gereksiz çok top kaybediyor.Hocanın geç değişiklik yapması takımın dengesini bozmamak adına Ümit Özat'tan sonra ilaç gibi geldi.Ama mantıklı değişiklik yapma konusunda kötü gerçekten.Ersel ve İvanov süre almalıydı.

Karabudun

En fazla eziyet veren maçım oldu. Stadın oradaki gişeler tam bir rezillik abidesiydi. Akabinde Çorum ve Kastamonu'dan sırf bu maç için gelen ve biletini bir gün önceden almış arkadaşlarımız, tek kullanımlık kartlarının tanımsız çıkması sonucu tribüne ancak 76.dakikada girebildiler. Ücretini ödeyip tüm işlemleri gerçekleştirmesine rağmen o maça giremeyen sırf bizim arkadaşlarımız değildi elbette. Bu zırvalıklarla uğraşmaktan gollerin hiçbirini izlemek nasip olmadı. Yaşananlarla ilgili ayrıntılara girmenin anlamı yok ancak bugün bir kez daha gönül rahatlığıyla diyebilirim ki "Passolig" ülkemizde hırsızlığın nasıl da yasal bir zemine oturtulduğunun vücut bulmuş halidir. Bu ülkede hukuk hırsızların fahişesi olmuştur ve hala elinde bir avuç tuzla gördüğü hıyarın peşinden koşanların sayısı hiç de az değildir. Dönüş yolunda tek tesellimiz skor oldu.