PTT 1. LİG 23.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - 1461 Trabzon

Başlatan Kaya, 21 February 2016, 00:57:43

« önceki - sonraki »

jean

Hedef belirleme maci ya play of ya ligde kalma ne yapip edip almaliyiz

Sadece Samsunspor

isa55

Fikstüre bakıldığında 4 yumuşak takım ile peş peşe oynanıyor. Karşıyaka, Urfa, Bolu ve 1461. İlk devre bu maçlardan 10 puan toplayıp zirveyi yakalamıştık. Yine aynı takımlarla oynuyoruz. Şanssız Karşıyaka yenilgisi sonrası seriye başladık. İnşallah seriyi 1461 ile devam ettiririz.

binikalamadım

_SoN_

ben yine izlemeyeceğim maçı,dolayısıyla yine kazanacağız inşallah.

celebi

orucreis

Ulan totem yapmak istiyorum ama yapicak totemde kalmadi napsam bilmiyorum  :-\

samuray

ya ne takımlar seri yakaladı ala adanaspor biz liderken nerelerdeydi şimdi nerede seri sırası bizde artık seriye devam 1451 le

samuray

Alıntı yapılan: samuray - 22 February 2016, 21:09:05
ya ne takımlar seri yakaladı ala adanaspor biz liderken nerelerdeydi şimdi nerede seri sırası bizde artık seriye devam 1451 le

yanlışlıkla 1451 yazmışım neyse 1461 le seriye devam diyodrum

Karabudun

Alıntı yapılan: samuray - 22 February 2016, 21:09:05

Futbolda kesin konuşmamak lazım ancak Adanaspor'un çıkışı da bizimki gibi neticelenecektir. Bir üst lige çıkmaları hele ki direkt çıkmaları ihtimaller dahilinde değil. Sezon başında aynı şeyi Göztepe, ADS, Elazığ ve Urfa için de söylemiştim yine söylüyorum.  Zirve için en gerçekçi isim Karabük. Normal şartlarda Kalpar ile devam etseler geriye kalanlar ikincilik hesaplarına düşecekti. Büyük ihtimal ilk iki sırada noktayı koyarlar. İktidar destekli Alanya da büyük ihtimal ilk ikide yer işgal eder. Ancak üçüncü kim gider kestirmek zor.

Bu maçı da kazanırsak tehlikeli bölgeden uzaklaşmakla kalmaz ilk altıya da göz kırparız. Olur da bu takım güçlü bir ivme yakalarsa ıstırap dolu bu sezon çok farklı neticelenebilir. İddia ediyorum ki kalmayı başarırsak play-offtan biz çıkarız. Bu maçı da kazanırsak uzun bir seriye bağlayacağımıza inanıyorum. Yeter ki bu maçı alalım.

GurbetciFanatik

Siz en önemli olayi tartismiyorsunuz. Bu macta cok önemli bir noktada eksigimiz var.
Duran Toplari kim kullanacak. M.Sevgi yok bu macta isimiz cok zor.
O öldürücü ortalari klas paslari bitirici assitleri kim verecek  :P

Sadece Samsunspor

Kone yerine ersel baslamali. Mustafa yerine mehmet cakiri koyar yada musayi. Muhareemde olablr. Karar veremedim kadro cok genis :P

ngonge

23 February 2016, 14:18:36 #13 Son düzenlenme: 23 February 2016, 14:23:15 ngonge
Mustafa'nın yerine Hasan, Hasan'ın yerine Muharrem'i koymalı bence.

Şu maçı da alırsak lütfen playoff hesapları yapmayalım ama. Bu takımın zirveye yaklaşacak takadı yok. Kazanılan her maç artık kardır.

Karabudun

Ersel muhakkak ilk on birde başlamalı. İnanıyorum ki kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirecektir.