PTT 1. LİG 23.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - 1461 Trabzon

Başlatan Kaya, 21 February 2016, 00:57:43

« önceki - sonraki »

tankut

1400 müdür ne karın ağrısıdır bu maçı ve sonraki...gantep bld. maçını kesin almamız lazım.....

samsunluhakan

Bu maç önümüze bakmamız için son derece önemli insallah 3 puanı alıp emin adımlarla devam ederiz.

Sadece Samsunspor

Şuanda yurtdışında trabzonun oranları yüzde 30 civarında düştü. maç tehlikeli olacak. maç günü kadrolar açıklandıktan sonra bizim oranlar hafif düşerse bu maç bizimdir. tabi sürpriz her zaman olabilir sadece iddaa açısından yorum yapıyorum. sürekli takip ederek oynuyorum çünkü.

tabi bazıları erkenden bu düşen oranları görüp trabzona verirse yanılırlar. maç günü kadrolardan sonra yurtdışı sitelerinde samsun hafif düşsün öyle oynasın oynamak isteyen. ben karşı takım düşerse hiç oynamıyorum Samsunspor'a karşı para kazancağımı bilsemde vermem

Ellibeş Numara

Kıbrıs'da askeriye de yarın maçı izleyeceğim. iki haftadır yüzümüz gülüyor, bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

SM-J110H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orhanbey5555

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Diger maclar cok guzel bitti. Bu maci alirsak playoffla aramizda sadece 2 puan kaliyor

isa55

Tüm takımlar Samsunspor playoffa kalsın diye uğraşıyorlar. Bu isteği geri cevirmemek gerek.

mehmet yılmaz

Play off ümidini yeniden hissetmek için çok kritik bir maç Rakip koşan bir takım. Biz daha iyiyiz ama en az onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor.

jean

Tam kazanma firsati kazanirsak play off yeniden gundeme gelir

binikalamadım

GurbetciFanatik

Bu macida alirsak geride kalan maclara rahat stresiz cikariz.

muzaffer4

Istiklal marsında trt koreografiyi göstermedi ayıp ettiler.

Vural temiz