Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Oh oh Maaşallah Erhal Altın, Ünal Karaman tam aradığımız(!) isimler...

AlıntıSamsunspor'a teknik direktörlük için Mehmet Altıparmak, Ünal Karaman, Reha Kemal Erginer, Erhan Altın'ın isimleri geçiyor. Bu isimlerden Mehmet Altıparmak'ın bir adım önde olduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

http://www.samsunsporluyuz.com/samsunsporda-kritik-toplanti-teknik-direktor-kim-olacak.html

MeL_55

listede bulunan hepsi bir ise yaramaz.
hele ki mehmet altiparmak gelecegine kenan yelek kalsin daha iyi.

Karabudun

25 January 2016, 22:15:53 #43772 Son düzenlenme: 25 January 2016, 22:30:17 Karabudun
Alıntı yapılan: MeL_55 - 25 January 2016, 21:50:53
listede bulunan hepsi bir ise yaramaz.
hele ki mehmet altiparmak gelecegine kenan yelek kalsin daha iyi.

Kenan'ın zamanı değil. İleride şans verildiğinde belki çok büyük işler yapabilir ancak şu an kumar oynayabilecek durumda değiliz. Bahsi geçen isimlerin hiçbiri içime sinmiyor ancak içlerinde en makulu Karaman ve Altıparmak. Altın ile anlaşmaktansa direkt ligden çekilmek en mantıklısı.

Sezon başında Özat'tan önce Engin Fırat'ın ismi geçiyordu. Adam yabancı plakalı Mercedes gibi, nitelikli ve ucuz ancak kıymeti yok. Dile kolay yaşayan en iyi 10 yardımcı teknik adam arasında sayılıyor. Futbol bilgisi ve zekası olan bir futbol adamı, medya balonu değil. Antrenörlük tecrübesi hepsinden fazla. Alt yapı ile müthiş ilgileniyor diye biliyorum. Aynı zamanda genç ve büyük başarılara aç. Bana göre tam bizim kumaşımız. ALLAH biliyor ya sezon başında tam kendisi ile anlaşıldı derken piyangodan Özat çıkmıştı. Fırat, bahsi geçen isimlerden çok daha düşük meblağlara gelecektir ve inanıyorum ki hepsinden çok daha iyi iş görecektir. Takımın başında görmeyi çok isterim. Henüz 27 yaşındayken bu takımda yardımcı antrenörlük yaptığını ve takımın o sezon ligi beşinci sırada bitirdiğini de hatırlatayım.

sadece55

Ah ah Ercan şu içkiye düşkünlüğün olmasa hocalığın kralını yapardın...

551

Erhan Altın gelsin maceraya gerek yok artık beklentimizde kalmadı zaten ligde bıraksın yeter.

Ayberk

Erhan altının göbek adı macera zaten ne macera aramaması?

jean

Sadece Samsunspor

Eğer hedef orta sıralar veya düşmeme ise. Denize düşen yılana sarılır Erhan altın gelsin. Ama hedef en az playoff ise başkası olmalı.

orucreis

Erhan altinin bu takima gelmesi zulum olur ne yapacagimizi bilmeyiz her animiz supriz olur ama yuzde 90 duseriz

orhanbey5555

erhan gelirse idda direk 0 baglayin ilk yari inkinci yarilar 0/2 1/0 ve ligde son anda götu kurtaramayiz...

erhani isteyenin gitsin golf takip etsin..bu kadar basiretsiz adamin hala burda adi anilmasi ancak ahpap cavus iliskileriyle anlatabilir hele ki play off son macda garantilemis ite kaka...finalde 10 kisi kalmis rakibini cözemicek kadar aciz...pen atislarindan ki yanlis politika...akabinde alanyada 3 macda abbas yolcu....o gelecene kenan devam etsin en azindan defans yapip dan dun oynariz

Karabudun

Karakterine lafım yok ancak nitelikli oyunculardan kurulu bir kadroyu zar zor play-off maçlarına taşıyabilen Altın'a mevcut kadroyu teslim etmekle resmen kafamıza sıkarız. Adam Süper Lig biletini Antalya'ya hediye etti. Şimdi ise en kısa yoldan kırmızıya götürür. Direkt ligden çekilmek çok daha mantıklı olur.

cakir55

gelsin bu şartlarda gelmez kimse lig bitti zaten bizim için

jean

s_uzunkaya

samsunsporun ilacı ertuğrul sağlam ertuğrul sağlamın ilacı samsunspor...
dib yaptın ertuğrul kabul et. gel yuvana ve 8 haftadır galibiyet alamayan ve penaltı harici gol atamayan takımı havaya sok. bundan iyi reklam ve "iadeyi itibar" kazanma şansı olmaz.
gell erturulll gelll gellll gel  :)

GurbetciFanatik

Ertugrul Sağlam: " Oldu slazenger şimdi geliyorum ".
:D

Olmicak şeylere amin demiyelim. Bize gelmez Ertugrul.