PTT 1.LİG 18.HAFTA SAMSUNSPOR'UMUZ - ALTINORDU

Başlatan cakir55, 10 January 2016, 16:52:03

« önceki - sonraki »

orhan

Erkut başkanın yerinde ben olsam kulübün anahtarını yusuf ziya başkana veririm istifa ederim acı çeke çeke ölmek bu olsa gerek  bir şehir bu kadar mı sahipsiz olur diğer şehirleri görünce kahroluyorum.   

ngonge

Olacak az çok belliydi. Son 6 haftadan sonra ne oldu da durum değişecekti ki?

uykan

şimdi medyada taraftar ve futbolcular erhan altını istiyor haberlerini izile

eprianu

Haberi bilmem de hocam facebook'daki sayfalara "Erhan Altın" gelsin diyenler türemiş  :D

Alıntı yapılan: uykan - 16 January 2016, 23:06:02
şimdi medyada taraftar ve futbolcular erhan altını istiyor haberlerini izile

bayfa55

GurbetciFanatik

ugrass

Arkadas madem ilk maglubiyetinde istifa etcektin kampı neden boşa yaptın?

cakir55

HELAL OLSUN EMEĞİ GEÇEN HERKESE BAŞTA BAŞKAN TUTU'YA.

BU ADAM 6-7 KERE İSTİFA ETTİ NEDEN KABUL ETMEDİN. BU ADAMIN FUTBOL BİLGİSİ FALAN 0 VE SEN İNATLA BU ADAMI TAKIMDA TUTTUN.

İLK BAŞTA GELDİ BU TAKIM UZUN TOPA ALIŞMIŞ AYAĞA PASLA OYNAYACAĞIZ DEDİN 1-2 HAFTA ÖYLE OYNADIK VE İYİ SONUÇLAR ALDIK DAHA SONRA SENDE UZUN TOPA GEÇTİN ÜMİT ÖZAT.

HANGİ YERDE GÖRÜLMÜŞ DEFANSI ÇIKARTIP ORTA SAHA ADAMINI DEFANSA ÇEKMEK YA ÇILDIRACAM.

TAHA MAÇTA TAM 4 MEVKİ DEĞİŞTİRDİ DÖRT. SOL BEK BAŞLADI ORTA SAHAYA GEÇTİ FORVET ARKASI OYNADI EN SON STOPER. BÖYLE BİR SİSTEM YOK HOCA YOK.

OFOEDUYU EKİGHOYU SEN YEDİN BİTİRDİN HOCA SEN. OFO BU LİGİN ÜSTÜNDE BİR ADAM AMA SEN OLDUĞU İÇİN OYNAMADI . BÖYLE BİR KRİZ YÖNETİMİ YOK ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HOCA.

BU SAATTEN SONRA YAPACAK BİRŞEY YOK KİM GELİYORSA GELSİN BU TAKIM NE İNER NE ÇIKAR BÖYLE SAÇMA MAÇLAR İZLEMEYE DEVAM EDERİZ.

celebi

muzaffer4

Radikal kararlar almak lazım yaz transfer sezonunda transfer yapamayacagımızı düşünürsek 2.devre seneye oynamak üzere genclerin son 20 dk oynaya oynaya pişmesi lazım hadi bu sene düşmeyiz ama seneye net düşeriz

mimar55

Bu seneki kadar samsunpor dusmani gormedim arkadas sanki futbolcusundan basinina kadar... insan ekmek kapisini bu kadar mi dusunmez mac sonunda basin eglenceye gider. macta topcular isteksiz ruhsuz ; emek verenler mactan sonra ustune duseni yapiyor. hoca istifa etti, giderkende futbolcular ustunde otaritemi kaybettim artik dedi; yenilgiyi kabul etti. bence hocanin hiç kabahati yok.bu basinin tuttigu samsunsporu ben tutmuyorum. arkadas ben sehrimin takimini tutuyorum bir kisinin yada sahislarin sahibi oldugu bir takimi degil, sehrin sahip cıktığı samsunsporu..
   Herşeyden önemlisi düşünüyorum başkan ne yaptıysa elindeki imkanlarla , aynısını yapardım ama şehirin bu kadar arkasını döneceğini düşünemezdim tabi ki taraftar ikiye bölündü gerçektende bölündü çıkarlarını samsunspordan üstün tutanlar birde her şartta samsunsporu tutanlar diye ... Basın zamanında adnana sahip çıktığı kadar sahip çıkmadı gelen hoca kim olursa olsun basına klübü açarsa ilk ben yazacam bu adam hoca filan değil diye ...
  O kadar ağrıma gidiyor ki olanlar samsunspor nedir diye düşünmek zorunda hissetiyorum kendimi samsunspor doğduğum şehrin takımı şanını şerefinden haysiyetinden en kötü durumda da olsa bir olmayı başarmış büyük taraftarından alır.. Ben lisede iken samsunun nesi var ki gs yi fb yi vb gibi takımları yenecek diyenlere haysiyetli onurlu topcuları var isimlerin hiç bir önemi yok bizim gözümümüzde derdim o istenbul takımı hayranlarına şimdikiler ne diyecekler...
   Beton trubunler üstünde izlerken samsunsporumu yaşadığım heycanı istiyorum bir sonraki maçı izlediğim maçın skoruna göre beklemezdik 4 büyükler dediğimiz takımları yendiğimizde her gazateden birer tane alıp okumayı özledim samsun basının samsunsporu herşeyden üstün gördüğü yılları özledim elimden bu takımı bu ruhu alanların allah belasını versin samsunsporu kullanıp br yere gelmeye çalışanların allah belasını versin

GurbetciFanatik

Her kongrede yetim gibiyiz sahipsiz. Kim baskan olursa kurtarici olarak görüyoruz.
Insanlara yalvariliyor gel baskan ol diye.
Normalde Takima yalvamalari lazim ben baskan olim diye.
Mentesoglu ve Uyanigi bilirim gerisi fasa fiso.
Tutu baskana kizmiyorum adam elinden geleni yapiyor o kadar baska birsey yapamiyor.
Takimla ilgili can alici kararlari bile o karar veremiyor.

Bu sene gecti insallah düsme korkusu yasamayiz ama yeni sezonda gidenler gitcek ve biz kimseyi alamicagiz.
Kabus dolu 2016-2017 sezonu bekliyor bizi.
Takima simdiden genc oyunculari adapte etmek lazim. Burhan-Erdi-Alperen bunlar seneye garanti ilk 11 de oynicak adamlar, cünkü elde kimse kalmaz.

samuray

k7 hafta lider koltuğunda oturan takımımız ümit hoca ve yöneticilerin zamanlama hatasıyla ne duruma geldi yazıklar olsun bu hatayı nasıl yaparsınız adam üç kez istifa ediyor siz aman bırakma devam edelim diyorsunuzu nası l germüyorsunuz takımın içindeki huzursuzluğu hocanın futbolculara karşı azarlar gibi bağırıp çağırdığını hiç değilse devre arasında gönderseyrdiniz ya tama kulübümüzün mali sıkıntıları var ama bu hocayı gindermemek için sebep değil çok geç kalınmış bi karar oldu istifayı kabul etmeleri malesef kaybeden yine samsyunsporumuz oldu

samsunmania

18 January 2016, 20:05:24 #88 Son düzenlenme: 18 January 2016, 20:16:47 samsunmania
Mevcut oyuncuların sözleşmesi bitenlerinin sözleşmesini uzatabiliyoruz. Zaten takımın yarısının 1 yıl daha sözleşmesi var. Gençleri de adapte edip adam gibi bir hoca ile bu süreci atlatırız. Bizim asıl çok iyi bir planlama ile borçları ödememiz lazım. Bunun için artık siyasi görüş, hayat tarzı, kişisel ihtiraslar gibi bu takımın ve Samsunsporluluğun altını oyan ön yargılarımızdan sıyrılıp ortak bir çözüm üretmemiz lazım. Divan kurulu mu ön ayak olur, vekillerimiz mi bilinmez ama artık yeter. Şu takımın haline, son 3-4 sezondur yaşadıklarına duyarsız kalan ben memleketimi seviyorum demesin lütfen. Çünkü şu an olmak ya da olmamak arasındayız. Bu cezalarla ya yeniden dirilecek ya da yok olup gideceğiz. Allah aşkına bir kez de bir olun ey siyasiler, sanayiciler. Herkes yaptığı hatayı kabul etse, çözüm üretse artık. Herkes birbirinin hayat tarzına, siyasetine saygı duysa birbirini ötekileştirmese. İnsanın ve onun mutlu olmasının asli unsur olduğunu, birbirimizi sevmenin ve saymanın, egolardan sıyrılmanın ne kadar önemli olduğunu bir anlayabilsek. Artık bu taraftarın kahrolmasına kayıtsız kalınıyorsa, bu şehrin onuru ve gururu ile bu kadar oynanmasına kimse ses çıkartmıyorsa bizim için de söylenecek söz kalmamıştır. Kurtuluş Savaşı bu kez Samsunsporumuz için başlamalı. Bu şehir istesin bir saatte bu sorunu çözer. Ama bu takımın yok olması manevi anlamda bir çok kişiyi de enkaz altında bırakır.

brigand

Bu maça not olarak düşmem gerekiyor. Sahada yer alan birkaç oyuncu hariç gerisi karakter olarak bitikler artık benim için. Takındıkları tavrı ve anlayışı canlı canlı çok daha net görmüş olduk. Son dakika mağlubiyeti elbette üzüyor ama bizim için güzel bir sürecin başlangıcı olur inşallah.