PTT 1.LİG 18.HAFTA SAMSUNSPOR'UMUZ - ALTINORDU

Başlatan cakir55, 10 January 2016, 16:52:03

« önceki - sonraki »

Raqua55

Gerçekten Para yok diye Bu kadar Aptallık Olmaz.Ümit özat Bırakmalı.Bugün besim durmuş zamanındaki gibi bir futbol oynadık.penaltıdan başka Düzgün pozisyonumuz yok.Yeter allah aşkına verem  ettiler.İç sahada bile gol atmakta zorlanıyoruz

bayfa55

Hoca degisikligi olmazsa bu takim kume bile dusebilir.

korayxyz

Hiç kendimizi kandırmayalım. Futbolcular hocayı göndermek için kasten oynamıyorlar. Dk 90 olmuş bizimkiler faul kullanmak için hareketlenmiyorlar bile. Satılmış şerefsizler !

city ultras

55.hakan

Fatih i neden çıkardın adam sezon başından bu yana en dengeli oyunu oynuyorduk.Bu takım sahipsiz de bu kadar mı sahipsiz yönetim.Bu da mı birilerinin adamı yollayamıyorsunuz.Bir yönetici de çıkmış hocanın oyun içinde yaptığı değişiklikleri çok beğeniyorum demiş! E hani sonuç demezler mi adama.Şu dakikadan itibaren hocayı görevden almayan yönetimi tanımıyorum.Sabır da bir yere kadar.

samsunmania

Acil bir planlama ile şu iki dönemi atlatmamız lazım. Bu sene ve gelecek sene bu takım kümede kalsın, borçlar düzene konsun. Biz anca 2 sezon sonra bir şeylere kalkışabiliriz. İnşallah borçlar ödenebilir. Bu şehirde bu da zor ama inşallah vicdan sahibi insanlar şu takıma sahip çıkar. 

Duško Milinković

samsunmania

2011-2012 sezonu bu kulübü şahsi menfaatleri için yiyip bitirenler. Eserinizi beğendiniz mi? Başkanlık koltuğunda kalmak için istenmediği yere yapışanlar. Hoşunuza gitti mi? Ben hakkımı haram ediyorum. Öbür tarafta görüşürüz. Orada bu dünyadaki gibi kaçış şansınız, görmemezlikten gelme şansınız yok.

cakir55

Düşmeyelim yeterli benim için. Ayrıca kim gidiyorsa gitsin oynamak istemeyen de oynamasın bu kadar basit.

Ümit Özat'a daha birşey demek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi yeter defol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duško Milinković

Takımın pili bitmiş, pozisyon üretemiyor.Tesadüfen penaltı olmasa gol atacağımız felan yok.Bu durum 7-8 maçtır böyle. Devre arasına Teknik Direktör değiştirerek girmeliydik. Erkut tutu burada çok kritik bir hata yaptı. Çok yazık oldu....

Duško Milinković

Bu arada internete düşen yeni bir haberde teknik direktörün istifa ettiği söyleniyor.Ah Erkut başkan ah. İlk istifada neden kabul etmedin de bu kritik durumlara bizi soktun anlamak çok zor.....

diocid

Kendi sahanda uzun top oynatıyorsan sen bitmişsin zaten hoca..

bayfa55

Erkut Tutu gibi usta bir baskan kendisinden beklenmeyen yanlislar yapti bu sene

GurbetciFanatik

Bakalim bu sefer samsunlu olarak kurtarici kim gelecek.
Ben haric herkes bu Takimda TD yapti.
Besim Durmus ve Erhan hoca aklima geldikce korkuyorum.
Beterin beteride vardir unutmayalim.

bayfa55

Bize en uygun hoca Altinordunun hocasi hem akademisyen hem genc yetistiren hoca ama tabi gelmez bize