Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

uykan

ümit hocanın kalması iyi oldu, asıl sorun medyaya hocayı şikayet eden futbolcu kardeşlerimizde, mesala mustafa sevgi her topu benim vurmamı istiyor diye koşarak gitmiş ya, şimdi ne yapacak?
ayrıca erkut başkan çok iyi bir karar verdi bu duruşuyla daha önce kalparinyonun arkasında durunca neler oldugu belli. ve celil sağır da başkana hocaya futbolculara atıp tutuyor. ben onu kartal maçında 3-0 dan 3-3 biten günlerden biliyorum.
paraları yok ama otobüsleri var diyen celil bugün futbolcu parasız da oynar diye başkana atıp tutuyor. Samsunspor kimleri gördü böyle ne büyük derdi varmış şimdi daha iyi anlıyorum.

muzaffer4

Herkes bize çalışıyor alt sıradaki takımlar bize çalışmaktan play off potasına girdi ligden düştü gözüyle bakılan erciyes 2 hafta kazansa play off a girecek

jean

Cok kotu bir durum yok puan olarak liderden 4 2. Den 2 puan gerideyiz son maci almamiz lazim puanlar cok yakin herkesin ilk defa boyle lig goruyorum

551

Celil Bursa stat açılışında şöhretler kadrosunda.

samsun 55

celil sağır şuan bursanın yeni stad açılışında 55.numaralı formasıyla şöhretler takımında yer alıyor. izlemek isteyenler trt spordan izleyebilirler

eprianu

Süper Lige çıktığımız sezon 15. haftada liderden 4 puan gerideymişiz. Kaldı ki o seneki kadroyla bu kadromuz arasında dünyalar kadar fark var.
Zenke, Agbetu, Hakan Bayraktar, Murat Yıldırım... Sakin davranabilsek aslında ortada hiçbir sıkıntı yok. Sadece ortam biraz gergin.

Ayberk

Birlik olmak önemli olan. İsterse 10 puan fark olsun kapanmayacak fark değil bu ligde. vuravur gitsen 4 maçlık galibiyet serisi yapsan hemen yarışa giriyorsun zaten. Fakat biz ne kadar yırtınırsak yırtınalım bu seneden geçti bence.

isa55

26 December 2015, 23:41:33 #43643 Son düzenlenme: 26 December 2015, 23:45:15 isa55
Devre bizim için bitti. Şimdi birkaç işimiz var. Öncelikle hoca işini halletmeliyiz. Hoca değişimi şart oldu. Futbolcularla arası bozuk. ilk 11 haftada 22 puanı ve 22 golü bu oyuncular aldi ve attı. Ancak  sonrasinda işler degisti ve yürümüyor artık. İkinci devreyi riske atamayiz.
Tahtayı açmak lazım. Bana gore tahta açılsa bile iyi oyuncu bulmak zor, bütçe elvermez. Mevcut oyuncular ofeodu dahil devam edilmeli. Alinabilirse 1 savunma, 1 oyun kurucu, forvet alınmalı. Kaleci alınırsa iyi olur ama Furkanin yeterli olduğu düşüncesindeyim.
Basin da yapıcı yaklasmali, birlik beraberlik sağlanmalı.

Bu sezon çok farklı. Birazcık fark yaratan götürecek.
Ne diyorduk "O SEZON BU SEZON" olmalı.

samsunmania

Elazığ ve karabik maçlarını seyrediyorum. Adamlar bizden çok hızlı ve mücadeleci top oynuyorlar. Orta sahamız sıfır. Yabancı futbolculardan verim sıfır. Bizimkiler pili bitmiş gibi oynuyor haftalardır. Allah sonumuzu hayır etsin. transfer tahtası açılırsa ki bence açılacaktır, banko oynayacak en az 5 adama ihtiyacımız var. Bir de -3 puanımız duruyor kenarda.

GurbetciFanatik

zola-ekigho-mustafa-mehmet-musa-muharem
yerlerine 4 tane banko oynicak adam alirsak olay biter
Kaleci- Kanat-Orta sahaya bir Beyin -ve bitirici Forvet.
Tabi yazmak kolay ama kulübün maddi durumu önemli, para yoksa artik yapcak bisey yok.

eprianu

Zirve ile aramızda 4 puan olacağı kesinleşti. Çok şükür fazla geri kalmadık.

Karabudun

Erciyes maçı sonrasında maraton tribünündeki taraftarlarımız arasında büyük bir kavga çıktığı doğru mu? Doğruysa sebebi nedir?

beşnumara

Ümit Özat'a destek verenler ile vermeyenlerin fikir uyuşmazlığı sonucu olan olaylarmış.

Karabudun

Alıntı yapılan: beşnumara - 27 December 2015, 22:28:47
Ümit Özat'a destek verenler ile vermeyenlerin fikir uyuşmazlığı sonucu olan olaylarmış.

Eyvallah, sağ olasın.