PTT 1. LİG 12.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 November 2015, 22:32:04

« önceki - sonraki »

orucreis

Ümit hoca bırakın bu seneyi bir sonraki senede bizde olsun. şahsım adına söylüyorum yıllardır görmediğim oyun heyacanını onda gördüm. H.kalpar dün alanya maçında ne yaptı hiç bişe balına maçı 4-0 aldı. Takım oynamadı şans vardı bizde o futbol şansı yıllardır uğramıyo. Erhan altın şuan bu takımın başında olsa düşmenin en büyük adayı hatta 3-5 puanla ligin dibindeydik. Her maç farklı fantazi deneyen erhan vardı. Ligin ortasına kadar biz yarıştan kopmayız yapılacak transferlerle direk şampiyon çıkarız

s_uzunkaya

koneyi sanırım yediği saçma sarı kart yüzünden kızdıda çıkarttı ümit hoca. göztepeyi önce durdurcak sonra hızlı adamlarla vurcaktı ve o yüzden ofi yi yedek çıkarttı. elimizdeki kadro kısıtlı ideal 11 le çıksak yedekten gelip maça müdahele edecek adam yok. durdur vur taktiği iyi düşünülmüş olabilir kağat üzerinde ama maç içi farklı olabiliyor işte. ilk yarı yatıp 2. yarı oynamayı düşündüğümüz maçta rüzgar ve hakemin saçma penaltı kararı kadar kone ninde agresifliği yüzünden sarı kart görmesi ve hocanın kızarak onu dışarı alması sahada görmekten artık kanser olduğumuz musa yı 90 dakka seyretmemize neden oldu ve maç bağıra bağıra gitti. musanın biran önce değişilmesi gerekiyordu fakat muratın artık iyice saçmalamaya başlaması nedeniyle son tercih hakkını murattan yana kullandı.
     maçta taha-murat-musa-mehmet çok kötüydü.

ngonge

Hoş olmadı bu mağlubiyet. Kısır bir maçtı, rakip lehine dandik penaltı skoru belirledi. Bir ümit golü yedikten sonra top oynarız diye düşündüm ama oynayacak adam yoktu sahada.

Taha henüz hazır değil bu çok normal ama sürekli oynatılmalı, alternatifi yok bir şekilde sahada kalmalı.
Mustafa Sevgi ne yapmaya çalışıyor anlamadım, neden 3-4 gol atınca oyuncular bir acayip triplere giriyorlar.
Mehmet Çakır en kötü maçlarından birini oynadı çok etkisizdi.
Ofoedu bir süredir kayıp.
Ekigho sezon başından beri 0 katkı.
Musa zaten 60'dan sonra bitik.
Ersel de etkisizdi.

E kim alacaktı maçı? Bir silkelenmemiz lazım. Kone ve Taha en son sahadan çıkartılacak adamlar. İnşallah ders olur bize bu maç. Bir de  şu Zola yerine Gosso olaydı biz de...

Karabudun

24 November 2015, 21:21:10 #108 Son düzenlenme: 29 November 2015, 23:54:56 Karabudun
Şayet şu maçı alsaydık Göztepe'nin ilk iki hayallerine resmen noktayı koyacaktık. Sepil ve vükelası Diyadin'e yol verecek, taraftarları da yönetime sallayacaktı derken tepetaklak gideceklerdi. Adamlara resmen ilaç olduk. Her şeyden öte bizim topçular kazanacaklarına inanmıyorlardı. Korkuyorum, umarım bu maç bizim kırılma noktamız olmaz da hemen silkeleniriz.

ask55

Alıntı yapılan: korayxyz - 22 November 2015, 23:10:37
Evet hakem bizi başkasına ezdirmedi. Direkt kendisi ezdi.
gudubet ağzımı açmışım :(
bana tribündeyken penaltı gibi gelmişti hatta yanımdakilere de.
daha sonra özetini izleyememiştim.penaltı değilmiş sanırım.
yazık olmuş.