PTT 1. LİG 12.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 November 2015, 22:32:04

« önceki - sonraki »

bayfa55

Neyse önümüze bakacağız. Kadromuzun yetersiz olduğu açık bir gerçek. İnşallah iilk yarının sonuna kadar yarışta kalırız.

55ertan

22 November 2015, 21:27:56 #91 Son düzenlenme: 22 November 2015, 21:32:15 55ertan
10.sıra 17puan >:(
0-0 bitecek maçı hakemin golüyle kayıp ettik.
Bundan sonra zor rakip yok 5de 5 yapmalıyız.

samsunmania

Bugün bırakın Göztepe'yi, Erciyes'i yenebilecek bir efor sarfetmedik. İnşallah bu bir nazarlık olur. fikstür avantajımızı kullanıp ayaklarımızı yere basmamız lazım.

Raqua55

Bence bu yenilgi ayaklarımızı daha sağlam basmamızı sagladı.Ümit özat bu sefer yanlış yaptı.Bir daha böyle fanteziler denemez.Ersel 11 de başlamalı ve taha mutlaka oynamalı

isa55

Saçma sapan bir maçtı. Penaltıdan sonra maç gitti. Futbolda olur böyle şeyler.

Amaaa Umit hocam kadroyu dikkatli kur gözünü seveyim. Şu Murat ve Musa da ne görüyorsun anlamıyorum.

Duško Milinković

1-İlk yarıda mustafa sevgi uygun pozisyonda topu kone2ye verseydi kesin goldü ancak bencillik yaptı.Hoca kendisini artık uyarmalı. Duran topları rezalet kullanıyor.O konuya da el atılmalı.
2- Kone ile Taha'nın alınması oyunu bitirdi. Musa Aydın yada Mehmet Çakır alınmalıydı. OFi ile maça başlanmalıydı yada ikinci yarıda musa Aydın'ın yerine ofi alınmalıydı.
3- Hakem rezalet. Rezil bir penaltı. Bu hakemin bu şekilde maçı katletmesinde art niyet arıyorum.  Şaibeli bir hakemlik örneği ve şaibeli bir yönetim göstermiştir.Bu maçı katleden esas sebep hakem.2. sebep teknik direktörümüzün hatalı kararlarıdır.
4- Kalecinin yediği 2. goldeki rezil hali gözümün önünden gitmiyor. Resmen bale yaptı. Acil bir kaleci lazım bize.....

orhan

Bugünkü maç inş nazarlık olur.Ümit hoca oyuncu değişikliklerinde bugün hatalıydı kone kesinlikle sahada tutulmalıydı,ilk yarıda çok yalnız kaldığı için verimsiz gözükse de sahada olmalıydı ikinci yarıda yanına ersel ve ofi alınmalıydı o zaman bu maçı hakeme,rüzgara ve saha zeminine rağmen kazanırdık.Musa aydın bu gücüyle kesinlikle ilk on bir başlatılmamalı rakip yorulduğunda son  yirmi dk oynayabilir yoksa bu takım bir kişi eksik oynuyor.Deplasmanda ilerde hızlı adamın muhakkak olacak ofi ilk onbir başlatılmalıydı özellikle deplasmanda.Bu maçtan hem hoca hemde futbolcular ders çıkarmalılar bundan sonraki maçlarda kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de bana göre en zor maçlardır.

mehmet yılmaz

Orta sahada olsa faul çalınmayacak bir pozisyona penaltı veren hakem Deniz Ateş Bitnel ve oyuncu 11/değişiklik tercihleriyle teknik direktörümüz Ümit Özat bu maçı vermiştir. :(
Berbat bir pazartesi sabahı bizleri bekliyor.

korayxyz

Alıntı yapılan: ask55 - 20 November 2015, 13:26:25
Hakem çok iyi.bizi ezdirmez.
Siteden organizasyon var mı ?

Evet hakem bizi başkasına ezdirmedi. Direkt kendisi ezdi.

korayxyz

Alıntı yapılan: korayxyz - 22 November 2015, 13:25:41
Bence kaybedeceğiz. Nedense hiç umudum yok :(

PTT1 lig böyle. Takımlar uzun süre peş peşe kaybetmiyor. 3 haftadır yenilen göztepe bir şekilde aldı maçı. Ama bok gibi bir maç oldu maçın hakkın 0-0. Ama kitlenmemek lazım önümüzdeki hafta giresunu yenip tekrar işleri rayına koymalıyız

Sadece Samsunspor

Arkadaslar 1 mac kaybettik diye hocayi katletmeye gerek yok. Bu kadroyla liderlik gormusuz oturup dua edelim. Hocayi gonderip Erhan altin gibi bi hocami alacagiz. Heo destek tam destek devre arasina kadar sabir

55.hakan

Bugün her şey aleyhimizeydi.

İlk yarı hoca bizi kilitledi ikinci yarıda rüzgar.Kilidi de hakem saçma sapan bir penaltıyla açtı.

isa55

Bir maç kaybettik sadece. Karalar baglamayalim. Gününde olmayan topçu ve hocamız ile günü bırak yılında bile olmayan futbolcularımız (Musa, Murat) vardı. Bu kadroyla lideriz ve yine bu hafta rakipler birbiriyle oynarken biz içerde oynayacağız.
Desteğe devam edelim.

Sadece Samsunspor

Maçın özetini izledim. Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Hocanın dediği gibi birileri birilerini liderliğe ortak etmek istiyor. Gerekli itirazlar yapılmalı en azından gözdağı verilmeli. Penaltı olmasa alabilirmişiz gibi bir hava gördüm özetten anladığım kadarıyla. Yazık olmuş. Moral bozmaya gerek yok hala lideriz. Bu ders olur devam ederiz. Haftaya giresunu tokatlarız

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: NeverMind - 22 November 2015, 21:48:39
Ümit özat sene sonunu göremez..

Hayırdır Atıp tutmaya başlanıyor 1 yenilgide.  >:( >:( >:(

İlk Yarının sonuna kadar tam destek, bu takımın bizden başka sahibi yok !!!