TFF 1.Lig, 18.Hafta | SAMSUNSPOR 0 -1 İstanbulspor

Başlatan HaSaNCaN, 20 December 2007, 16:59:59

« önceki - sonraki »

red_white

harbisamsunsporlu5517

bu maçı ikinci yarı ne olursa olsun goller bulup kazanmalıyız yoksa herşey kötuye gıder gecen yılki sebat mçı gıbı olmamalı

Cagdas Ünver

red_white

yaw ne zaman yüzümüz gülcek bu maçı alamazsak ilk 6 cidden zor

harbisamsunsporlu5517

istanbulsporu ikinci yarıda dagıtacagımıza inanıyorum caner bıraz akıllı oynarsa bu maç bizimdir

ÇaÇa

http://78.159.105.12:7651/listen.pls 2.hattımız arkadaşlar 1.hat dolmuştur samsunsporlular burdan da girebilir

celebi

2. yarı başladı sanırım hadi be samsunsporumuz ne olur yüzümüzü gülgür ya :cry:

Gurbetci Bülent

Samsun gol gol gol gol gol gol
samsun gol gol gol gol gol gol

hadi be tam zamani atin 55dk. 1-1

harbisamsunsporlu5517

hakkı forvette bakalım neler değişecek inş 55 te atarız golu

salihcakir

ceza alanı içinde endirek atıyoruz. penaltı zannettik ama.

Alemci İsmail

Golu yedik maalesef 0-1
Serkansız Celilsiz Samsunspor top oynayamıyor dedik arkadaşlar.

celebi

yok inşaallah mahçup olurum ama bu maç bu şekilde biter ne yapalım bu samsunspor bizi üzmeye devam ediyor. gelecek seneye iyi yatırım yapalımda bari belki o zaman çıkarız ne diyelim.

maço

kocaelıler 7 cucelerle ılgılı bı pankart astılar sakarya macında ve hepınızı topladık bı adam etmedınız yazıodu ve o cucelerden bırıde bızız.sanırım kocaelı gelınce gerekn tepkıyı vermelıyız bende stadta olucam o macta yapmıcaktınız bu hareketı

harbisamsunsporlu5517

dakıkalar ılerlıyor böyle gıderse biz kume hattında kendimizi buluruz bıraz umuıtlıydık ama olmuyor

celebi

Alıntı yapılan: "harbisamsunsporlu5517"dakıkalar ılerlıyor böyle gıderse biz kume hattında kendimizi buluruz bıraz umuıtlıydık ama olmuyor

ben dedim kardeşim bu maç bu şekilde biter diye.biz kümde kalaım bence bu sene hayaller düştü seneye artık