33 - Chikeluba Francis Ofoedu

Başlatan cembaba, 14 January 2015, 10:44:49

« önceki - sonraki »

551

Şu Antalya da Ankaragücü gibi olsa..

korayxyz

Alıntı yapılan: 551 - 28 November 2015, 14:57:46
Şu Antalya da Ankaragücü gibi olsa..

Antalya cürmünün yetmeyeceği kadar para harcadı ve taraftar destekleri de yok. Hocaları vasat. Ben hala Antalyanın düşmenin en önemli adaylarından biri olduğunu düşünüyorum. Bir havayla girdiler lige ama bence sonunu getiremeyecekler ki zaten haftalardır da kazanamıyorlar. 16. olarak ptt'nin yolunu tutarlar sene sonu

Duško Milinković

Antalya ile anlaştığını ben de duydum.

55(tuncay)55

beşnumara

Antalya ile o çok önceden anlaştı ama onun anlaşması ile olmuyor. Kulüp ne derse o. Sezon başından beri niye oynamadigi çok belli değil mi?

eprianu

29 November 2015, 15:49:25 #125 Son düzenlenme: 29 November 2015, 17:42:35 eprianu
Sene başında birkaç maç iyiydi. Sonradan ne olduysa oldu.

samsunmania

Bonservis parasını versin alsın Antalya. Böyle bir Ofoedu işimize yaramıyor zaten.

beşnumara

Abi sorun da o zaten. Oyuncuya yüksek ücretleri gösterip kandırıyorlar ama kulübe gelince 150 bin dolar teklif ediyorlar. Oynamayacak ofi o rakamlara satılmasın, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakacaksın. Öyle de oynamıyor böyle de oynamasın. Oynamamış ofiyi sezon sonu alsınlar.

eprianu

Maddi durumun iyi olacak verecen parasını kulübede çürütecen.
Koskoca kulübü kendinize muhtaç hale getirmeye çalışıyorsunuz.

Bugünlerin de sonu gelir elbet, Allah büyüktür.

55(tuncay)55

senin suçun yok seninle inatlaşan ego yapanda asıl suç  :(

Sadece Samsunspor

Beyler durup dururken kimse kimseye kafayı takmaz. 2 tarafında suçu vardır o ayrı

bayfa55

Ofoedu her zaman sorunluydu.Hocanın egoları olabiilir ama bindiği dalı niye kessin

korayxyz

Karşıyaka'dan nasıl ayrıldığını ve Karşıyaka başkanın Ofi için söylediklerini hatırlayın nasıl biri olduğunu anlarsınız:

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/karsiyaka-ofoedu-ile-yollarini-ayirdi-1385980.html

altunay

ofeoduyu devre arası yönetimin acilen bir takıma basması lazım bu adamdan bişe olmaz

55(tuncay)55

inşallah takımdan gitmez. gidiyorsa da rakiplerimizden birine gitmesin