Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mert

Ben de kulübe Akdağ firmasının su verdiğini hatta totalde hatrı sayılır bir şekilde iskonto yaptıklarını duymuştum.Bunun yanında maddi olarak yardım yapıyorlar mı bilmiyorum.

samsunum

gs karşısında son  20 dk oyuna  girerek 1 gol 1 asste süper  ligteki yerini korur artk mbilla

orucreis

şu kalpar harbi ballı be oynamadan maç kazanıyolar. Bide şu peroviçe hastayım bi bal da onda var

GurbetciFanatik

Haftaya Alanya-Karabük   G.BBL - Elazig  birbirlerine celme takacaklar.
Alanya Karabükede yenerse ciddi geliyorlar demek.

orucreis

olaya bak alanya oynamadan 4 attı böle futbola....

eprianu

Tüm öğretmenlerimin, meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RkzSCW2q8Jg

55(tuncay)55

https://twitter.com/Mustafacevik10?lang=tr hakem deniz ateş bitnelin murat a küfür ettiği söyleniyor  >:( >:( >:( >:(

samsunum

O değilde ben tv karşısında izlerken bi dünya  küfür duydum stad ta olanlar daha iyi bilir disiplin sevklerine bakıyorum ama Göztepe hakkında birsey  görmedim. O küfürler Samsun'da edilseydi  bi dunya ceza alirdik herhalde.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsunum - 24 November 2015, 19:30:12
O değilde ben tv karşısında izlerken bi dünya  küfür duydum stad ta olanlar daha iyi bilir disiplin sevklerine bakıyorum ama Göztepe hakkında birsey  görmedim. O küfürler Samsun'da edilseydi  bi dunya ceza alirdik herhalde.
Göztepe pfdk sevkedildi

samsunum

saha  olaylarından sevk edildi  para cezasi alacaklar sadece. Küfür den ayri olarak  sevk ediliyor

özkan

Burada çok fazla dillenmemiş ama ortalık kaynıyor hakemin ettiği küfüle ilgili.Klup gerekli girişimlerde bulunacakmış.

Karabudun

25 November 2015, 00:06:55 #43559 Son düzenlenme: 25 November 2015, 00:17:55 Karabudun
Alıntı yapılan: özkan - 24 November 2015, 23:36:16
Burada çok fazla dillenmemiş ama ortalık kaynıyor hakemin ettiği küfüle ilgili.Klup gerekli girişimlerde bulunacakmış.

Bunun bir videosu falan var mıdır hocam? Bahsi geçen videodan hiçbir şey anlaşılmıyor. Herif, bildiğin alelade sövmüş mü yani? Duydum ama nedir, ne değildir bilmiyorum.