PTT 1. LİG 13.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Kaya, 23 November 2015, 00:40:07

« önceki - sonraki »

buraks

25 November 2015, 12:27:59 #15 Son düzenlenme: 25 November 2015, 19:05:16 buraks
Bence ikisi dışında diğer tüm futbolcuların form durumlarını aynı seviyede kabul edersek sakatta yoksa eldekine göre BANA GÖRE  doğru kadro şudur...

Bekir

Canberk              Nediaye                  Fatih                Oğuzhan  

Hasan         Taha

Ofeudu                    Mustafa Sevgi               Mehmet Çakır

Kone

Bu kadroda ısrar edilsin bence başarılı olur.

Formsuzda olsalar yinede Taha ve Ofeudu da mutlaka ısrar edilmeli zira bu tür kaliteli oyuncular oynaya oynaya form tutarlar.

Oyuna sonradan öncelikle ve mutlaka Ersel sonrasında da Murat, Alperen, Muharrem ve Musa'dan ikisi alınmalı.

Zola ve Ekigho form tutacaklarına inanmadığımdan asla oynamamalılar.

Ercan sakatlanıp sezonu kapatmış bu sebeple onu değerlendirmiyorum.

Furkan ve Erdi Erciyes ve Denizli gibi maçlarda ya ilk 11 de olmalı ya da maç rahatladığında oyuna girmeliler.

Hocamızdan da istediğim  Ofeudu, Kone ve Mehmet Çakır gibi iyi bazı iyi oyuncuların naz ve kaprislerine biraz müsamahalı davranması. Dünyanın her yerinde bunlar olur. Şımartmadan onlara güvendiğini gösterir ve ısrar edersen senin için özveriyle oynarlar. Unutmayın kısıtlı kadromuzda en azından ikinci yarıya kadar onlara çok ihtiyacımız var.

Takımımıza basarilar diler herkese saygı ve sevgilerimi sunarım...

orucreis

3-0 basar geçeriz  tribün desteğiyle her türlü alırız maçı

55.hakan

Maç günü sağanak yağmurlu hava var.Maçı etkileyecek bir yağış olursa işimiz zorlaşır.

orucreis

maç saati tff de 18:30 passo da 17:30

Ulan varya passonun sitesi bile düzgün değil bu adamlara koskoca liglerin bilet sistemini veriyolar

eprianu

Giresunspor'un son iki haftadır maçlarına denk geliyorum televizyonda.
İki hafta önce ADS'yi deplasmanda yendiler belki de sezonun futbolunu oynadılar.
Geçen hafta da maç 1-1'ken on kişi kalmalarına rağmen maçı 3-1 çevirmeyi başardılar. Zaten 1-0 geri düşmüşlerdi.
Ayrıca son üç maçta (Altınordu-ADS-Karşıyaka maçlarında) 3'te 3 yaptılar.

Dikkat etmemiz gerekiyor. Zaten (çıktığımız sene hariç) bize ters gelen bir takım.
Sahamızda 4-0 yenildiğimiz maçı hala unutamıyorum şahsen.

mehmet yılmaz

Benim için daha anlamlı bir maç. İnşallah farklı kazanırız :)

samsunum

izmirden Galatasarayli bir arkadaşım maca gelmek istiyor gs passoligli varmis. Giresun maçına  bilet alabiliyor mu arkadaşlar

muzaffer4

Alabilir
Alıntı yapılan: samsunum - 27 November 2015, 06:31:55
izmirden Galatasarayli bir arkadaşım maca gelmek istiyor gs passoligli varmis. Giresun maçına  bilet alabiliyor mu arkadaşlar

jean

Alamazssak cok zora binecek isimiz 1-0 olsun bizim olsun ins

Ellibeş Numara

Dün öğle manisadaki acemi birliğimde yemin ettim. 14 saatlik yolculuğun ardından bugün sabah 7'de evime geldim. Usta birliğim kıbrıs lefkoşa'ya çıktı. Perşembe günü kıbrısa gidip, birliğime teslim olacağım. Manisa da askerde olduğum 22 günde, Samsunspor'umuzun maçının son dakikalarında evi arayıp maçın skorunu ve golleri kimlerin attığını öğreniyordum. Geçen hafta manisa da oynadığımız göztepe maçında; Passoligim yanımda olmasına rağmen maça gidememek üzdü beni, ama benim yapacağım birşey yoktu. Maçın sonucunu öğrenince biraz daha üzüldüm.

Neyse çok uzattım biliyorum. 3 haftadır siteye yazamayınca resmen doldum. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız, Giresun maçından 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız.

Sadece Samsunspor

bu **** göztepe penaltılarla nasıl süperlige çıkarılacak izleyelim görelim. bu haftada 90da penaltı böyle güzel

samsunmania

Ama bu seferki harbi penaltı. Penalıyı yaptırana ne demeli. Klasik Bolu. Bir kere bizim hayrımıza bir şey yapsa dişimi kıracağım.

orucreis

göztepe kendine gelmeye başlıyor devre arasında yine transfer yaparlar çok fazla ciddi olurlar

Stoper

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 28 November 2015, 16:46:49
bu **** göztepe penaltılarla nasıl süperlige çıkarılacak izleyelim görelim. bu haftada 90da penaltı böyle güzel

Penaltı kararı doğru.

korayxyz

ADS, Elazığ, Alanya, Karabük puan kaybetti. Mutlaka kazanmalıyız. Elimize yine büyük bir fırsat geçti. Allahım utandırmasın