PTT 1. LİG 13.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Kaya, 23 November 2015, 00:40:07

« önceki - sonraki »

evolution55

Ümit özatın açıklamalarına bakılırsa ofoedu kadro dışı kalmış

samsunmania

29 November 2015, 23:30:17 #166 Son düzenlenme: 29 November 2015, 23:34:41 samsunmania
Tam düşündüğüm gibi. Bu adamda ruhsal problemler had safhada. Hocanın arkasındayım. Bilinçli bir şekilde oynamıyor. Nerde psikopat var bizi buluyor. Devre arası 100-200 bin dolar ne verirlerse göndermek farz oldu artık.

CoRaqLi55

Sene başında bir çok kişinin korkusu buydu.Ümit özat-Ofoedu sorunu patlak verir mi denilirken 13.haftaya kadar iyi bile dayandılar birbirlerine.Müthiş teknik kabiliyeti olan bir topçu saçma sapan egosu yüzünden bir türlü dikiş tutturamıyor.Karşıyaka'dan sonra bizde de patladı ofi.Bakalım sırada neresi var.

havzalı55

Sene başında da Antalya ya gidemediği için sorun çıkartmıştı ofoedu hocayı ve yaptıklarını destekliyorum.

55(tuncay)55

bence bu yoklukta biraz naz ve kahrı çekilip en azından devre arasına kadar ofoedu yu kullanmak lazımdı ofoedu küçük çocuk gibi gazla ve ilgiyle çalışıyor yetenekleri bu lig için üst düzey yokluğu çok belli oluyor

orhan

Bugün gol yiyene kadar takım çok istekli ve iyiydi. Konenin ikiye bir yakalayıp ersele vermediği top oyunun kırılma anı oldu adamlar defanstan uzun topla dan dun çıkarken talihsiz bir gol yedik ve ondan sonra panikledik.Oyunu yere indiremedik devamlı şişirme toplarla ve çok aceleci davrandık sakin olamadık aynı şeyi karabük maçında da yaptık ve 9 kişi adamları yenemedik.Madem topu şişiriyoruz dönen topa da basamıyoruz ve kontra yiyoruz. Bu takım kapanan defansları açmakta zorluk çekiyor çünkü ayağa top yapacak oyuncu kalitemiz yok.Kadro kalitemize göre yinede çok iyi yerdeyiz. Ofi ye gelince son sekiz haftadır oynasa bile sahada yok her gittiği takımda sıkıntı çıkarıyor ve takımın ahengini bozuyor ümit hocaya bu konuda katılıyorum hiç bir oyuncu takımdan üstün değildir.

Stoper

Gereksiz şehrin gereksiz takımına yenildik. Top oynamadan bala şansa kazandılar.

orucreis

Futbol sansimiz 0 baskasinda olsa o kacirdigimiz pozisyonlarin hepsi gol olurdu

forza_devil

Olan oldu. Ilk yari ve 2ci yarinin 30dksini guzel oynadik ama atamayana atarlar tezi kabul gordu. Yeteneksisiz. Ivanov 3 4 macini izlemistim gayet guzel oynuyodu taki sakatlanana kadar artik takima kazandirmamiz gerekiyo ueter.

Birde sozum taraftara.! Eski bir turubuncu olarakdan sozlerime basliyorum.

Evet kareografide iyiyiz, gorsellikde pankart olaylarinda iyiyiz ama 90 dk goruntu var ses yok! Bu arada ben maraton tribunde dogup buyudum. Suan istdyim. Taaaa gecmisden gunumuze kadar bi turlu yaratici baskici tek ses nerde nerede bagirip tepki verecegimizi ogrenemedik. Bunda maratonun degil gruplarin acizligi ve beceriksizligi. Herkez (diger sehir tribunleri) farkinda hatta bizde ama o kadar yeteneksiz tribunculerle doluki her defasinda sinirleniyorum. Elbet deplasman tribunundende ses gelecek ama 90dk degil. Birdan butun tribun guruplarinin liderleri temsilcilerine tek bi cumlem var s.gdn. adam degilsiniz. Baslarim ordusunada giresununada ankarasinada bursasina sakaryasinada. Ilk once bagirmasini bilecen kendi taraftarini. Bugun o statda hayran kaldim giresuna helal olsun hepsinin agzina yuregine saglik. Deplasmanda degil evinde oynadi adamlar. Helal olsunlan size. Bide diger sayfada arkadasim biri tribunun durumu halinde sayfa acmis ama msji kitlemissiniz. Ne allatmak istediginin ben biliyorum olayi kareografiye baglamissiniz ama asli o degildir, asil olan bugunki tribunun o suskunluguydu. Birlesme olmadanda tribunler yonetilir gerek yok zaten. Goztepe karsiyaka ankaraficu kocaeli sakarya eskisehir adana adanademir. 2 3 taneda tribunun biz tirnagi olamayiz.
Sayi olarak turkiye geneli onlardan belki 10 kat fazlayiz 50 kat fazlayiz ama tribuncu degiliz bunu saysen 15 yillik tribun hayatimin icinde rahatlikla soyleyebilirim.
Birkez daha soyluyorum bunun kareografi yada gorsellikle alakali degil soylediklerim.  Beni anlayan anlamistr.
Son sozumde umit ozata. Takimla cok oynuyo hala kafinda net bi 11 yok.
Samsunspor oynamasini istegim tek oyuncu ivanov. Herkeze sans verdin artik sora ivanovda sahsen izledigim maclardan ivanovun musayi mustafa sevgiyi topla yine 1 ivonov etmicek bi oyuncu olarak geldi gozume. Artik oynak.

ask55

şampiyonluk hedefi olan takımlar iki maç üst üste yenilmezler.
çanlar bizim için çalıyor.
dikkat etmeliyiz.