PTT 1. LİG 9.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir Karabükspor

Başlatan berusa55, 20 October 2015, 13:44:42

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Ümit özat, bütün hücumcu oyuncuları oynattı daha ne yapsın bu adam? Rakip 73'e kadar 10 kişi, 73'den sonra 9 kişi oynadı. Maça 5 dakika eklendi ancak o uzatma dakikalarında bile 3 dakika oyun durdu. (kokalovicin sakatlanması, kalecinin yalandan yere kendini bırakması) maç 90+9'da bitti bitmesine ancak Ergün Teber denen dallama tribünü kışkırtmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Kısa ve öz, takımımız iyi oynamadı.! Büyük ihtimal para cezası ve maraton tribününde olan olaylardan dolayı maça gelenlerin kartları bloke edilecek. Bu maçtan çok zararlı ayrılan taraf biz olduk.!

jean

9 kisiyi yenemedik arkadas yensek cok buyuk is yapacaktik haftaya rahat gidecektik elazig deplasmanina

Duško Milinković

Ergün Teber gibi karakteri noksan futbolcuların Türk futbolunda  yeri olmamalı.

5trawberry

Karabükspor 7 kişi de olsa atamazdik. 11 kişi de olsa onlar atamazdi. Öyle bir maçtı. İki takım da ne yaptığını bilmez nitelikteydi. Bir parantez Ergün Teber'e acmak.istiyorum. Akşam gir TFF sitesine geçmişine bak adam olsan 10 senede 15 takımda mi oynardın? Senin çoluğun çocuğun yok mu, 35 yaşında adamsın 1 puan icin bu kadar mi karaktersizlesilir. Karabük taraftarı da bu adami kabulleniyorsa dahasi yok.

eprianu

Bu kadroyla ancak bu kadar olur.
Karabük gerçekten çok iyi bir takım kurmuş.

Bizim tek amacımız; devre arasına kadar ligden kopmamak olmalı.

orhan

Ben bugün 11 -11 oynasak maçı alacağımızı düşünüyorum adamlar eksik kaldıktan sonra top oynamayı düşünmedi sadece savunma yaptılar bu da bizim işimizi zorlaştırdı.
Bu takımda gol atma şansı en yüksek olan oyuncu mehmet çakır ı rakip dokuz kişi kalmışken sağ beke çekiyoruz bu hocanın maçtaki en büyük hatasıydı.Birde devamlı yüksek top oynadık hiç derin top ve iki ye bir yapmadık rıza efendioğlu tüm hava toplarını aldı o bölgede alperen zayıf kaldı stoperlerle boğuşamadı güçsüz kaldı.Bir sözümde ergün tebere senin gibi ahlak yoksunu karektersiz bir futbolcu ben görmedim ortada hiç bir şey yokken insanları tahrik ediyorsun ve bir takımın kaderi ile oynuyorsun.Böyle futbolcuların Türk futbolunda yer bulmaması gerekir.

55ertan

10 kişi tamamda 9kişiden sonra Karabük yerden kalkmadiki. Maçı soğutmak için elerinden gelen herseyi yapdilar.

mehmet yılmaz

Ben küfür etmem, küfür edilmesini de sevmem ancak bu bazılarının küfrü hak etmediği anlamına gelmez.
Ergün Teber adlı şahsiyetsiz, bu akşam kendisine yakışanı yapmıştır.

Futbolda şiddeti önlemek için müdahale edilmesi gereken tek unsur taraftar değildir. Ergün Teber gibi provokatör futbolcular Türk futbolunun içindeki en büyük tehlikelerden biridir. Her sezon iki takım değiştirmesiyle meşhur, bir camiada iki sene bile kalamayacak kadar düşük karakterli bu ruh hastası bu akşam yapılabilecek her türlü adiliği yapmıştır. Kendisinin şahsiyet kalitesini bizde oynadığı yarım sezondan biliyorduk zaten.

Her şeye rağmen hiç bir tepki veremeyen bir taraftar olarak kulübümün ve maraton tribündekilerin alacağı muhtemel bir cezada hakkımı haram ediyorum bu alçak insana.

Ayrıca 9 kişi kalmış bir rakibi yenememek de bize özgü bir durum olsa gerek; üzücü ve can sıkıcı ama yine de biz her zaman Samsunsporluyuz! Ne fark eder?

isa55

9 kişilik rakibi puanla göndermek süper ligi isteyen takımımıza yakışmadi.
Hakemin birkaç taç dışında hatası yoktu.
Takımımızda başlangıçta defansın önü zayıf gibi dururken rakibin on kişi kalması orayı rahatlattı. Hücumda genellikle Oğuzhan tarafını kullandık. Fena oynamadı ama Canberk tarafı unutuldu. En az 20 duran top kullandik, cogunu rakibe nişanladık. Duran top organizasyonumuz yok. Bir tane denedik, ön direkte atiyorduk nerdeyse. Ekigho bitmiş ama naparsin, oynatıyor hoca. Son olarak Alperen yeterince forma şansı buldu, biraz dinlenmeli. Yerine Burhani oynatmaliyiz.
Kayıplarımızı büyük olsada yarıştan kopmadık. Cumaya tam kadro olarak çıkacağımiz Elazığ i yener geliriz.

kıbrıslı_mete

Mustafa Sevgi frikikten 50 tane de gol atsa, topa vurmayı bilmiyor. Bence Mehmet Çakır kullanmalı. Adam tüm topları sezon başından beri kalecilere ya da ilk rakip oyuncuya nişanlıyor. Maç içinde de durmadan uzun top atıyor ve yarısından çoğu isabetsiz. İnşallah Taha gelir de bu adam kulübeye girer. Son sözüm de Kone aptalına. Aslında ona yüklü ceza vermek lazım. Bitmiş maçta tekmeyle 3 maç yedi. Takımdaşı olsam konuşmam onunla ya. Umarım ilk yarıyı en azından yukarıda bitiririz.

Karabudun

Karabük camiası oyuncusundan taraftarına fazlasıyla muhterem bir camiaymış bu gece bunu gördük. Tüm pisliklerine rağmen kendilerine sövmeyeceğim ancak Kone sana cidden çok sövüyorum.

bayfa55

Kadromuz cok yetersiz insallah devre arasina kadar yaristan kopmayiz.

s_uzunkaya

karabük 9 kişi kaldı da biz kaç kişiydik acaba?!

musa ve ekigho ile rakamla üstün olsakta güç olarak eşit durumdaydık karabükle. bu takımda musanın ve ekighonun yeri yok faydadan çok zararları var takıma. hasan-taha-ivanov-kone bizi havaya sokacaktır. 4 tane direk oynayabilecek adamdan bahsediyorum. en önemliside mecbur kaldığımız adamlardan kurtulmuş olacağız.

ben umutsuz değilim. bu stres li zamanları öz güvenimizi kaybetmeden ve yukarıdan kopmadan atlatabilirsek ligin favorisi oluruz.

her şeye rağmen 1. ile aramızda 2 puan fark var.... bu sene o sene....

vanlioglu

Dün ilk defa bir maçı bu kadar kazanmamızı arzuladım. Böyle şerefsizlik, karaktersizlik hayatımda görmedim. Ergün'e diyecek birşey zaten yok birde o uzatmalarda kaleciye yat yat yat diye bağırıp sapasağlam kaleciye sakat muamelesi yaptırtan ******* topçu müsveddeleri açın bir izleyin halinizi 1 puan için değer miydi!

Furkan

Takımın ortasahaları stoper gibi uzun top atıp duruyor. Hasanın ne kadar kilit bir isim olduğunu gördük. Onlar 9 kişi kaldı biz 9 kişi başladık Musa ve Ekigho sayesinde. Ofeuduya kızamıyorum şahsi oynamasından ötürü. Kime versin? Alperen de artık çocukluktan çıkmalı her girdiği maçta ilk kez A takıma çıkmışcasına heyecanlı olmamalı ne olursa olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk