PTT 1. LİG 9.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir Karabükspor

Başlatan berusa55, 20 October 2015, 13:44:42

« önceki - sonraki »

berusa55

orucreis

nomak55

Kone' nin olmadığı maçlarda ilerde top tutmakta zorlanıyoruz. Ümit hocanın da ekigho dongozundan vazgeçmesi şart. bununla birlikte orta sahada hasanın yanında da ercan oynamalı ancak o zaman muhammet reis faktörünü sıfırlayabiliriz.

bence kadro şöyle olmalı

Bekir(kötünün iyisi)

Canberk         N'diaye          Fatih          Oguzhan

Hasan                   Ercan

Mehmet Çakır          M.Sevgi               Ofoedu

Alperen

beşnumara

Hasan sarı kart cezalisi

celebi

şu alperene ısınımadım ben hala. tamam doğan gibi de iğreti değil ama. ne bileyim formayı hak etmiyor diye düşünüyorum.

nomak55

hasan cezalıysa mokoko bakalım orda kim oynayacak muhtmelen mustafa sevgi z.çtık bence

5trawberry

Ercan Mustafa Sevgi
Murat Mehmet Ofoedu
Alperen

Böyle çıkacağını düşünüyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 21 October 2015, 11:25:29
şu alperene ısınımadım ben hala. tamam doğan gibi de iğreti değil ama. ne bileyim formayı hak etmiyor diye düşünüyorum.

Abi kadromuz kısıtlı olunca musa ile ekigho çok kötü olunca mecbur oynuyor işte. Yoksa zamanı var tabii ki. Ekigho ile musanin oynadığı yerde Alperen de oynasın be abi :)

jean

beşnumara

Eksik çok, rakip çok iyi, 1 puan altın demektir. Gerçekçi olalım
Bu kadar eksiğe rağmen yenersek şampiyonluğa gerçekten inanırım :)

mehmet yılmaz

Eksiğimiz çok..
Kadro zaten dar.
Ancak inşallah kazanırız. Ben bu Karabük'ten hiç hazetmiyorum.

orucreis

Hasanın yerine muharrem efeyi denemek lazım ki onun yanında ercan.bu şekilde görünüyo,ercan reisi kitlicek pas yaptırmadan, bunaltacak onu.

Galibiyet uzak görünüyo ama biz neleri başardık inşallah bu maçtan galip ayrılacağız

Shane_Falco

Son zamanlarda bu kadar ümitsiz olduğum bir maç hatırlamıyorum. Umarım bir şekilde takımımız bizi yanıltır.

bayfa55

Allah yardımcımız olsun. Kadromuz çok dar buna rağmen takımı buralara getiren Ümit hocaya helal olsun.

muzaffer4

Bizim stadda ayakları titremeyecek rakip takım topçusu yoktur...
KORKMA TİTRE..