PTT 1. LİG 8.HAFTA | Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Umut ÖZEN, 04 October 2015, 14:19:12

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

O alanyada emrecan mi nedir. 3 tane net faul yapti bir sari bile gormedi. Hasinin pzisoyonu faul degil gibi. Ama hasanin yuzunden gol yedik 1.golde. canberkle alpereni tebrik ediyorum. 2side altyapidan biri golun asistini yapti digeri gol yapti

Karabudun

Yankaya, maçı bariz bir şekilde Alanya'ya hediye etmiştir. Bu mağlubiyetin müsebbibi her şeyden, herkesten önce Yankaya'dır. İddia ediyorum Akdeniz takımları son birkaç yıldır alenen kayrılmaktadır. Adana, Mersin ve Antalya takımları siyasi rekabetten fazlasıyla nemalanmakta ve aynı kentlerin vükelaları bu gerçeği mazlum edebiyatı yaptırarak kamufle etmektedir.

Sadece Samsunspor

Zaten mac sonunda da dombra caldigi. Resmen secim muzigi gibiydi. Alanyanin bakaninin Alanyaya katkilari alanen ortada zaten

55.hakan

Hakemin kötü yönetimi ortadayken üstüne Hasan'ın sorumsuz ve düşüncesizse davranışları maça damga vurmuştur.

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 17 October 2015, 20:58:50
Zaten mac sonunda da dombra caldigi. Resmen secim muzigi gibiydi. Alanyanin bakaninin Alanyaya katkilari alanen ortada zaten

Kardeş, Samsunlu diye lanse edilen spor bakanı da Antalya'da katıldığı seminerlerde "Biz aslında Konyalıyız, Samsunlu değil." diye kendini parçalıyor. İşkembe-i kübradan konuşmuyorum, kendisinin konuşmalarını videoya çeken sportif eğitim uzmanı arkadaşlar sağ olsun. Çocukların yediği ekmekten olma korkusu olmasa kendilerinden alıp her yerde paylaşacağım da bakma işte.

samsunmania

Ben biraz daha saçmalayayım,
Profesyonel bir topçu, sarı kartı varken, hele hele bu hakemle o adama dokunmaz.
Kaleci zaten yan toptan gol yemiş, son saniyede neden topa çıkmazsın?
2 2 de adamları şoka sokmuşsun, neden geri çekilirsin.

orhan

Gerek içerdeki maçlarda gerekse dışardaki maçlarda hakemler tüm takdir haklarını rakipten yana kullanıyor.Hasanın pozisyonunda en ufak bir temas yok topu alan ve gitmeye çalışan hasan dı hakemin uydurma faulüyle gol yedik  çok yazık oldu duran toplardan bugün goller yedik kalecimiz de gününde değildi fazla yüklenmemek lazım sonuçta bunlarla gideceğiz.Bizler bu şehri ve takıma sahip çıkmayanları sorgulamalıyız eğer alanya kadar kamu oyu oluşturamıyorsak konuşulacak fazla bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.

samsunmania

Fikstürümüz acayip zordu ilk 8 hafta. Şu karabibik maçından sonra önümüz açık inşallah.

samsunum

Alıntı
Samsun Kent Haber
@samsunkenthaber
SON DAKİKA- SAMSUNSPOR ALANYASPOR MAÇINI KAHVEDE İZLERKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ... http://fb.me/7K1Apr3Wc   

Olaya bak çok üzüldüm Allah rahmet eylesin abi.  :-X :-X

GurbetciFanatik

Samsunspor cephesi
Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise kaliteli goller atmalarına rağmen çok basit goller yediklerini söyledi.

Yedikleri basit gollerin kendisini üzdüğünü belirten Özat, "Deplasmanda 2 gol atıyorsunuz ve 3 gol yiyorsunuz. İnanılır gibi değil, 3'ü de duran top" ifadelerini kullandı.

Duran topların da oyunun bir parçası olduğunu anlatan Özat, "Kendilerinin dokunulmaz olduklarını hissedenler var, ben onlara dokunacağım, merak etmesinler. Sahada bu formayı sonuna kadar ıslatmayanlar, formanın hakkını vermeyenler değil sahada yer almak, antrenmanlarda bile yer almayacak" şeklinde konuştu.

Hocam cok pis konusmusun sende yavv.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunum - 17 October 2015, 23:11:57

Olaya bak çok üzüldüm Allah rahmet eylesin abi.  :-X :-X

Mekanı cennet olsun abimizin, yakınlarının da başı sağ olsun. Rahmetli renktaşımızın cenazesine yönetimimizin ve oyuncularımızın katılacağından şüphem yok.  

jean

2-2 yi yakalamisken bitirseydik iyidi 95 te gol yemek dokunuyor adama resmen kalecisiz vede forfetsiz oynuyoruz ilk yariyi atlatsak hayirlisiyla guzel olacak kalp krizinden olen abiyede allah rahmet eylesin

bayfa55

Takim cok alternatifsiz.Devre arasina kadar yarista kalabilirsek devre arasi insallah gerekli transferler yapilir.

orucreis

Ofiyi sanırsam fazla darbe lamasın sakatlık olmasın diye çıkardı çünkü şuan tek forvetimiz ve içerde karabukle oynıcaz,karabuk maçında formda ve kendinde olması lazım. ekigho artık kadroya bile alınılmamalı. yıllardır şu kalecilerin yan toplarına 6 pasın oraya dusen toplara çıkmamasına hastayım en sonunda ben çıkıcam. soner geldi öle furkanda aynı sekılde bekir desen oyle nedır bu yan top hastalıgı bu kadar guvensızlık olmaz.mustafa sevgide artık bıttım bıtıcem dıyo.musayı kurtarıcı veya macı değiştirici olarak alması bence yanlıs hamle. alacaksan al hasanı zaten macın kaderı ile oynadı koy forveti.1-0 ken mac yapacağı en iyi hamle buydu.madem saldıran takım ıstıyosun çıkar hasanı 30. dakkada koy forvet .murat,ofi,ekıgho(yada alperen),mehmet saldırsın rakıp baskıyı gorunce ne yapacağını bilmiyor. mal gıbı kalıyolar her zamankı huseyın da ama ınsallah 2. devrede play offa kalmanız bızım maca baglı olur o zaman sızı devirince keyfını catır catır çıkarırım.He bıde hakemı unutmamak lazım serfsz satılmıs bu kadar yandas olmayın hangı bakandan bilgi geldı yada dırek  tff den mı aldınız bilgiyi

sadece55

Görünen o ki Ümit Hoca büyük ihtimal Ofeuduyu kadro dışı bırakacak.Hocayla arasında bir gerginlik var gibi duruyor.