PTT 1. LİG 8.HAFTA | Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Umut ÖZEN, 04 October 2015, 14:19:12

« önceki - sonraki »

samsunmania

Hasan ve bekir maçın içine ..çtı. Defansımız da evlere şenlikti. Şu maçta 3 puan verdik ya ne denir.

Duško Milinković

Bu kaçıncı son dakika golü yememiz ...,

Sadece Samsunspor

Mac sonunda dombra mi caldi yoksa yanlismi duydum

Sol Açık

Maçı kaydetmiştim, o pozisyonu 3-5 kez seyrettim, adam kendi kendisine takılıp düşüyor, Hasan'ın faulü yok!!!   >:(

SametYılmaz55

O taç atışında anladım bir bokluk olacağını.salak misiniz arkadaş ya,profesyonel topcusunuz hepiniz.2-0 dan 2-2 yapmışsıniz,taç olmuş baskı yemissiniz adam gibi kullanın.Futbol cahili Alanyalilari sevindirdik yazık gerçekten

alperen_55

Nazar boncuğu diyelim.taha ve kone de takıma girdiği zaman çok daha farklı bir samsunspor izleyeceğiz.

korayxyz

Hakem- hasan- bekir üçlüsü maçı verdi. Bu kadar net. Yazık günah diğer topçuların emeklerine

evolution55

ya abi koy dizini çık topa al.niye tereddüt ediyorsun,neyin tereddütü anlamıyorum ki,çıksan zaten hakem faul verecek

yazık oldu yaa :(

Karabudun

Ne Hasan'ı ne Bekir'i? Ne saçmalıyorsunuz arkadaş? Hakemin az biraz adaleti olsa Alanya maçı 11 kişi ile bitirebilir miydi? Yankaya, çok merak ediyorum kime ve kaça sattın kendini? Ulan, az biraz adaletin olsa bu maç böyle biter miydi? Kaç paraya ve kime satıyorsunuz kendinizi. Tüpçü sana sövmemek için de çok direniyorum ancak cidden esaslı bir o....  çocuğusun. Senden de tebaandan da ALLAH yaptıklarınızı sorsun.

GurbetciFanatik

Ilk Transfer hemen KALECI alinmasi lazim.
Bu Kaleci hatalariyla halen ilk 2 isek buda bizim bu Ligde en iyi Takim oldugumuzu gösterir.
Ne Toplasak kardir. O golü nasil yersin, adam 4 metre kalenin önünde vuruyor cikacan alacan o topu.

Yazik oldu

Ellibeş Numara

Tam beraberliği yakaladık derken, hasanın saçma sapan faulünden 90+5'te maçı verdik..

elexir

İnşallah hayır olur bu yenilgi güzel şeylerin başlangıcı olur. :(

Duško Milinković

Zola ve ekigho yu gönderip iyi bir yabancı kaleci bulmamız lazım.

55ertan

Maç bitti alın size iyi bir fırsat hediye. Bana göre hakemin hediyesi başkalarına göre hasanın hediyesi

Raqua55

Alanya sadece deli dana gibi koşuyor.Az baskı yediklerinde Kitlenip kalıyorlar.Duran top olunca anladım yiceğimizi.Sağlık olsun ne diyelim.Bu arada değişiklikler Tuttu Ama ofi sahada kalmalıydı.