Amisos Klüp Kart'tan destek

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 January 2008, 15:13:07

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş ile Taşçıoğlu Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Amisos Clup Card sahibi İshak Taşçı arasında dün kulübe önemli miktarda gelir sağlayabilecek bir anlaşma imzalandı. Önce İş Adamı Ishak Taşçı, Samsunspor'a 5 bin YTL'lik bağışda bulundu ve çeki Başkan Sezgin Gümüş'e teslim etti. Ardından 5 YTL'ye satılan ve gelirin yüzde 70'i Samsunspor'a verilecek olan Amisos Clup Card anlaşması Gümüş ve Taşçı tarafından imzalandı. Amisos Clup Card'ı 5 YTL'ye satın alan kişiler Samsun'da anlaşmalı olan 150'ye yakın iş yerinden indirimli olarak alışveriş yapabilecek. Yapılan bu anlaşma ile Samsunspor'a önemli miktarda gelir sağlanması hedeflenirken tüm Samsunluların karta ilgi göstermesi bekleniyor. Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, "Bu şehirde dışarıda yaşayan toplam 3 milyon Samsunlu var.İşte bu noktada Samsunspor'u seven herkesin bu karta sahip olmasını bekliyoruz. Bütün Samsunluların birkaç trilyonluk fon oluşturarak kulübe destek olması gerek. Tüm Samsunluları destek olmaya davet ediyorum" dedi.Yapılan anlaşma ile hem Samsunspor'un hem de taraftarın kazançlı çıkacağını ifade eden İshak Taşçı ise, "Bu karta sahip olan herkes anlaşmalı olan iş yerlerinden indirimli alış veriş yapacaklar. Ayrıca para puanda kazanacaklar. Şunu özellikle beirtmek istiyorum Bu kredi kartı değildir, müşterilere avantaj sağlayan bir karttır." diye konuştu. Amisos Clup Card, Samsun'da ilk kez başlatılan ve müşterilere üye iş yerlerinde yaptıkları her türlü alışveriş ve hizmet için indirim ve bedava para puan kazandıran bir avantaj kartıdır. Amisos Clup Card üyesi olarak üye iş yerlerinden yaptığınız alışveriş karşılığında iş yerinin taahhüt ettiği indirim yanında ayrıca bedava para puan kazanırsınız. Amisos Clup Card manyetik bir karttır. Kart numarası ve kartın ön yüzündeki isim, kart sahibini tanımlar. Kart fiziki bir zarar görmediği taktirde geçerlidir. Ancak bir sene boyunca hiç kullanılmamış olan kartlar geçerliliklerini kaybederler. Her kart sahibinin altı haneli şifresi olacak. Bu şifre kart teslimatı sırasında ayrıca bildirilecektir. Daha sonra eğer istenirse şifre değiştirilebilecek. Amisos Clup Card avantajından yararlanmak için sadece alışverişinizin sonunda kartınızı üye iş yerinin kart okuyucusundan geçirerek her türlü indirim ve bedava para puan kartınızda birikecektir. Biriken para puanlan Amisos Clup Card üye iş yerlerinden de bedava alışveriş yapma imkanı sağlar.

olumlu bir gelişme konunun takibi acısından bir baslıkta degerlendirelim istedim..
kullanamıyacak dahi olsak bu kartı destek acısından alalım..

Kaynak: www.samsunspor.org.tr

MeL_55

King Of The North

Bu kartı Ankara'da(gurbette)kullanabilir miyiz? var mı yani anlaşmalı işyerleri?

Tribün_ali

Başkanımıza helal olsun tek başına caşılışıyor çabalıyor

maviay55

güzel bi haber..gurbette alma imkanımız warsa bizde alalım..tüm samsunlular bu karttan almalı..futboldan anlamayanda sırf şehrin takımı die almalı bu kartı..

başkanımız harbi çalışıyor çabalıyor tşkler sezgin başkan  :wink:
..

veis

bizler istanbulda kullansakda kullanmasakda bukartlardan alıcagız.hatda kulüp ile irtibata geçip grup için 50 tane alıcagız sonuçda adam deliler gibi çırpınırken bizimde taşın altına elimizi sokmamız gerekiyor...

gnc bengülü

çok guzel bır haber samsunspor icin butun samsunsporlular destek vermek ıcın bu karttan alması gerekır bursadan butun samsunsporluların alcagını dusunuyorum fiyatıda çok degıl 5 ytl nedır kı kullanmasamda samsunsporla anlasma devam ettıgı surece her sene bu kartı alacagım

timofte

Bana bu karttan hediye olarak bir tane gelmişti ama üzerinde bu haberdeki kartta olduğu gibi bir Samsunspor logosu yok.
En kısa zamanda Samsunspor'a da katkı sağlayacak olan bu kartlardan edineceğim.

CurvaSudSamsunspor

bütçe istiyolarmı acaba anlaşmalı yerlerde kullanılacak

maço

Alıntı yapılan: "veis"bizler istanbulda kullansakda kullanmasakda bukartlardan alıcagız.hatda kulüp ile irtibata geçip grup için 50 tane alıcagız sonuçda adam deliler gibi çırpınırken bizimde taşın altına elimizi sokmamız gerekiyor...

veıs abı ıstanbul grubundakı uyelerı bılınclendırıp almalıyız mesela ben 3 tanede alırım 5 tanede nedır kı sonucta 5 ytl amac taakımımıza yardım olsun

ozkan17

Alıntı yapılan: "maximum_55"Bu kartı Ankara'da(gurbette)kullanabilir miyiz? var mı yani anlaşmalı işyerleri?

sende samsunda kullanırsın maximum :D ..ayrıca haberı yapan sevgılı samsunspor34 bu kartı nerden edınırız bı yardımcı olsan lutfen walla kullanılmasında deılız maksat samsunspora yardım olsun..

Kadir ÇELEBİ

kart avantajlarından yararlanılacak uye işyerleri asagıdaki linkten takip edebiliriz

http://www.amisoscard.com/stories.asp

uye işyerlerinin farklı uyguladıkları indirim yuzdelerini takip edebilecegimiz link

http://www.amisoscard.com/discounts.asp

Web sayfasından veya programa dahil üye işyerlerinden temin edebileceğiz

web sayfası aracılıgıyla kart sahibi olmak isteyen arkadaslarım asagıdaki Linkteki formu doldurarak kart sahibi olabilirler..

http://www.amisoscard.com/register.asp

Yalnız kart çeşitli sanırım

Amisos Samsunspor Kartı

Amisos Samsunspor Kartı Ücretlidir

Not: Anlasmalı uye işyerleri gordugum kadarıyla sadece samsunda yani diger sehirlerde kullanma sansı yok.

samsun dısından teymin etmek isteyen arkadaslarım bu kartın gelirinin %70 samsunspor kulubune kalıcagını dusunursek ve kartı kullanamayacagımızı bu işin kotu tarafı diye dusunuyorum direk katkı saglayabilecegimiz bir proje daha bekliyoruz.. başkanımızı burdan calısmalarından oturu tebrik ediyorum..

bafradan55

Bu kulüp için gerçekten çalışan insanları görmek çok güzel. Taraftar olarak yapmamız gereken desteklemek.

cem 55

baskanımıza helal olsun kendi işini gücünü bıraktı takıma nasıl faydalı olabilirim onun derdinde böyle bi baskana sahip oldugumuz için gercekten cok sanslıyız.sıra bizde arkadaslar kartı kullanıp kullanmamamız önemli degil gaye samsunsporumuza katkı sitedeki bütün arkadaslarımı bu kartı almaya cevresindeki insanları da teşvik etmeye cagırıyorum lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun emek harcasın baska samsunsporumuz yok istanbul grubu olarak veis kardeşiminde dedigi gibi bizde harekete geçiçez veis 50 degil grup olarak 100 tane alalım abi hatta daha fazla alalım ben kendi adıma 10 tane almayı tahaüt ediyorum.hersey sevdamız için

King Of The North

Arkadaşlar kartı kullanmamak konusunda size katılamıcam.Ben Samsunsporlu olduğumu herkese,aleme,işyeri sahibine,kasiyere göstermek isterim boş boş cüzdanımda duran kartı napim ben.Destekse destek ürünlerin hemen hemen hepsinden aldım.Takım elbisemde rozetle geziyorum gururla herkes görüyo.1 rozet fazla alırım 5 YTL ye gene desteğimi yaparım çünkü görünen kullanışlı şeyler olmalı ürünler.Samsundakiler için ideal olabilir ama benim için değil ama güzel düşünülmüş bir ürün gene de.