Amisos Klüp Kart'tan destek

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 January 2008, 15:13:07

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: "cem 55"baskanımıza helal olsun kendi işini gücünü bıraktı takıma nasıl faydalı olabilirim onun derdinde böyle bi baskana sahip oldugumuz için gercekten cok sanslıyız.sıra bizde arkadaslar kartı kullanıp kullanmamamız önemli degil gaye samsunsporumuza katkı sitedeki bütün arkadaslarımı bu kartı almaya cevresindeki insanları da teşvik etmeye cagırıyorum lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun emek harcasın baska samsunsporumuz yok istanbul grubu olarak veis kardeşiminde dedigi gibi bizde harekete geçiçez veis 50 degil grup olarak 100 tane alalım abi hatta daha fazla alalım ben kendi adıma 10 tane almayı tahaüt ediyorum.hersey sevdamız için

evet cem almalıyız bende alrım bir 10 tane ve çevremdeki insanlara dağıtırım.

körfez55

ben de 4 adet alabilirm.şuan samsundayım burdan alabilirim ancak grup olarak alınacaksa öyle de alırım.

ozkan17

aksam bunu evdekılerle babamla falan konusdumda 20 tane alırız eger ole bısey varsa dedı..arkadaslara dagıtmak maksatlı..

timofte

neler yapabiliriz diye tartışılan topicler var, bu kart konusu önemli. gelirinin tümü samsunspora gidiyor. tek tek işyeri geziliyor kart satabilmek için. halkımız ve taraftarımız ilgi göstermeli..

www.amisoscard.com

veis

sevgili timofte öyle bi durumdayızki armut piş agzımıza düş diyenler var halen.

Baþkent_55

beyler çok doluyum.....Allah aşkına kim için destek arıyoruz biz yaaa...yani böle ruhsuz futbol varmı türkiyede mardinin 5 parası yok oyuncular kaçmış ama adamlar nasıl yırtınıyo ya biz ilk evvvel tepkiyi futbolcuya göstermemiz lazım.....para mara hikaye geçen sene ne oldu aynı ruhsuzların milyarlarca alacağı çıktı karşımıza aldıklarıda cabası.......88 ruhunu hatırlayın adamlar puan kaybettiler diye taraftarın karşısına diz çökmüş af dilemişler......BİZİMKİLER KAYBETTİKLERİ HAFTALARADA BIRAK ÖZRÜ DÖNDÜLER BİZE SÖVDÜLER OLMAZ BUNLARLA OLMAZ ....SORUN ETRAFINIZDAKİLERE SAMUSN NASIL TOP OYNUYO DİYE ....YA HERŞEYİ PARA İÇİN YAPANLARA NE DENİR ALLAH  AŞKINA HERKES BİLİYO .......ANKARADAYDIM İŞİM DOLAYISIYLA YALVAR YAKAR ARKADAŞLARA İSTANBUL MAÇINA GİDİN DEDİM YA BIRAK DEDİLER HEPSİ RUHSUZ BUNLARIN YAPMAYIN DEDİM HADİ BİR KEZ DAHA İKNA ETTİM SONUÇ NE OLDU KOCAMAN Bİ HİÇ RUHSUZLUĞUN FOTOSUNU ANLATTILAR BANA .......BEYLER KANDIRMAYALIM BİRBİRİMİZİ BUNLARA TRİLYONLARCA BİLE PARA VERSEN BU İŞ OLMAZ BU FUTBOLCULARDAN HİÇ Bİ CACIK OLMAZ...........BIRAK HEPSİNİ KADRO DIŞI TOPLA SAMSUNDAN 20 YÜREK ÇIK SAHAYA DÜŞSEKTE ŞEREFİMİZLE DÜŞELİM........ UĞRUNA NE ŞEHİTLER VERDİK KOLAYMI BE!!!!!YOLUNA KOSKOCAMAN YÜREĞİMİZİ SERDİK!!!!!!!NE BEKLEDİK SADECE ADAM GİBİ FUTBOL!!!!!!!!FORMAYI ÇIKKKKKAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRTIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN ÇIIIPPPPPPPLAAAAAAK OYYYYYNAAAAAAAAAAAAAAAAYYIIIIIINNNNNN