Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Ayrıca bu Kazım Yılmaz döneminde alınan oyuncuların neredeyse hepsine hala borcumuz var. Hem oyunculara hem de bu adama 20 trilyon nasıl borcumuz oluyor ? Bu paraları nerelere harcadılar neler yaptı bunlar :S

beşnumara

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 September 2015, 10:06:57
Para yok transfer yapamadık deseler daha iyidi. Ne demek tahta kapalı taa geçen hafta kapanmış tahtayı son gün mü açmak aklınıza geldi. Hadi ordan yemeyin milleti. Bu yönetimi seviyoduk ama iş halledemiyorsan ne işe yararsınız

Kocaa Samsun şehri 450 bin çıkarıp veremiyor kulübe. Kim suçlu. Sezon sonu yaklaşınca kahraman olanlar veya belediye başkanları milletvekilleri bunların hiç mi suçu yok.
Antep adana ankara istanbul Antalya... belediyeleri milyonları akıtırken bizimkiler niye destek vermiyor?
Geçen sezon istemedikleri yönetim vardı destek vermiyorlardi. Bu sezon niye vermiyorlar? Çıkıp bunun hesabını soralım.

jean

Son gun transfer yapsak iyidi adamin hic katkisi olmadigi halde basimizi sikintiya soktu artik boyle devam edecegiz mecbur

sadece55

Atilla hayatında kazanamadığı parayı bizim eski saçma yönetim sayesinde kazandı.Atilla gibi boş beleş bir adama bile dünya para ile kontrakt yapılmış Yazık gerçekten yazık.

55.hakan

01 September 2015, 11:31:55 #43189 Son düzenlenme: 01 September 2015, 11:51:39 55.hakan
En kötü zamanda bile tahta açılırdı şimdi ne oldu da açılamadı.Son güne mi bırakılır bu iş.Bırakın Allah aşkına bu işleri.Tecrübesiz olsanız anlayacağım kaç kez başımıza geldi bu iş.

CoRaqLi55

Kadromuzun şuan ki hali iyi bence.Bir kaç takviye daha yapılsa fena olmazdı.Daha rahat bir şekilde ilk 2 ye oynardık.Ama olmadı.Bana kalırsa asıl sıkıntı şuan transfer yapamamış olmamız değil.Bu kadro bi şekilde devre arasına kadar gider.Devre arasıda başka borçlar gelir tahta yine kapanırsa işte o zaman vay halimize.

beşnumara

Herkesin görüşüne saygım var ama bana göre tek suçlu var. O da ne alacağının peşine düşen futbolcu ne de yönetim. Suçlu olan bu şehre ve degerlerine sahip çıkmayan şehrin yöneticileri, temsilcileridir.
Diger illerin belediye başkanları bakanları kulüplere nasıl akıtıyor parayı? Biz para yağdır demiyoruz ama bu kadar da adi olmayın.

Shane_Falco

Sen git 7 branşta belediye takımı kur sonra Samsunspor'a 1 kuruş için 40 takla attır. Yarın öbür gün alttan gelir Samsun Belediyespor tüm şehir rahatlar muradına erer.

Ads şikeden cezası olan adamı takımın başına geçirdi oluk oluk para akıtıyor. Urfa sezon başında maksimum 500 bin limit koymuştu adamlar son 1 hafta kala baktı bu iş böyle olmayacak yağdırdı paraları. Bizim kadar borcu olan Karşıyaka'ya adamın teki çıktı ödedi borcu harcı aldı adamları takıma.

Biz burda neyin mücadelesini veriyoruz. İçimiz içimizi yiyor üzülüyoruz. Yeri geldi mi Karadeniz'in en büyük, en gelişmiş kentiyiz. Yemişim büyüklüğünüzü de gelişmişliğinize de. Bu şehrin takımı bu haldeyken yatağında rahat uyuyan para babalarına, şehir yöneticilerine yazıklar olsun.

55.hakan

Ads güya daha transfer yapmayacaktı.Osman açıklama yapmıştı.Bunlar transfer yapmadan duramaz.Pahalı futbolcu görünce dayanamaz alır bunlar.Bu sene takımlara bakın bir tane öne çıkan takım yok.Bu kadar transfere rağmen Karabük Göztepe dahil.Hiçbiri geçen seneki Kayseri Antalya kadar oynamıyorlar.Hepsinin maçlarını izledim.Bu sene bizim için fırsattı.Aradan sıyrılıp 2 den çıkabilirdik.Her sene bir şey çıkıyor.Geçen sene yönetimsel sorunlar bu sene tahtalar.

amisos5506

hepsine inat bu takıma sahip çıkalım bu ******* düzende takımımızı en kötü yine play off finaline çıkartalım.

sadece55

Ads-Urfa bunların sonu lige çıkamadıkları taktirde çok kötü olacaktır.Kaç senedir gereksiz büyük paralar harcıyorlar.

beşnumara

Adsye para belediyeden akıyor. Ne kadar lazımsa o kadar geliyor. Kulübü pek borclandırmıyorlar yani.

bayfa55

01 September 2015, 14:38:12 #43197 Son düzenlenme: 01 September 2015, 14:45:08 bayfa55
Burda yönetimin büyük hatası var. Bu tahta kapanmadan transferler yapılamazmıydı. Bu kadar beklemenin ne anlamı vardı.Resmen transfer tahtasının kapanması beklenmiş. BU seneki  Teknik direktörün geç gelmesinden tutun bir çok şeyde yönetimin hataları ön planda oldu. Bu kadar amatörce hatalar Emin Kar döneminde bile olmadı. O zaman çık kardeşim söyle bu sene hedefimiz olmayacak taraftar da rahatlasın. Birde kulübe isim sponsoru bulmak için yetki isteyecekler. Şampiyonluğa oynayacak kadro mu kurdular ki yetki isteyecekler

amisos5506

önemli olan ilk 6 dan kopmamak ocak a kadar.yönetimin transfer tahtasını açtırmak için birikecek diğer borçları kapatmak için ciddi çalışması ile sezon ortasında ferhat görgülü ve duruma göre iyi bir forvetle de geçen seneki sezer-ofoedu etkisini yapabiliriz diye düşünüyorum.burda önemli olan geçen seneki gibi ilk yarı 20 puan değil de en az bir 26-27 puan toplamamız lazım.2. yarı geçen seneki gibi 35-38 puan toplamamız zor diye düşünüyorum.bunun yanında yönetim de artık birilerinin desteğini almalı.

Sadece Samsunspor

Baya fedakarlik yaptim, tahtanin acilip acilmayacagi kesin olmadigi icin ortada kalma riskini almayip baska takima imza atmis. Dogrusunuda yapmis yolu acik olsun