PTT 1. LİG Play-Off Final Maçı | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

Başlatan Kaya, 01 June 2015, 22:57:10

« önceki - sonraki »

_SoN_

dün akşam yine çok kızdım,aşırı derecede duygusala bağladım,arkadaş izlemesemmi bundan sonra samsunun maçlarını diye hem kendime hem arkadaşlarıma sitem ettim,bu kaçıncı final,kaçıncı önemli maç kazanamadığımız,yıkıldığımız, tek maçı yensen düşmeyeceksin yenilirsin,tek maçı kazansan süper lige çıkacaksın yeniliyorsun,bu nedir arkadaş bizdekide kalp.Maçın teknik taktik detaylarını konuşmayı ben bu saatten sonra uygun bulmuyorum,son maça kadar bu takımı getirende bu yönetim,teknik kadro ve topçular,son maçı verende onlar. BİZİM BU İŞLERİ TEK MAÇA BIRAKMAMAMIZ LAZIM. bu işin başka bir açıklaması yok.

Ellibeş Numara

06 June 2015, 15:30:17 #301 Son düzenlenme: 06 June 2015, 15:33:47 Ellibeþ Numara
Sezon boyu ve play offta müthiş oynayan Taha Yalçıner, dünkü final maçında durduk yere gördüğü çift sarı = kırmızı kart ile bir sezon sergilediği iyi performansı hiçe saydı. Haftalarca iyi performans sergileyen soner bu maçta çuvalladı. Antalyanın ilk golünde mal gibi olduğu yerde durup, diarra'ya çok kolay gol attıran Tunaya neler söylesem az.! Ofoedu bu maçta önceki maçlara bakarak etkisizdi. Mbilla, top ona her geldiğinde kendini yere bırakarak ilk yarı resmen saç baş yoldurttu. Buna rağmen 2 gol atarak kendini affettirdi ancak sarı kartı varken can arat'ın suratına vurmakta neyin nesi? Uzatma dakikalarında taha ve mbilla olsaydı antalyanın işini bitirmiştik.

Gelelim penaltı olayına.. Ey erhan altın hoca, allahını seversen sana hocalık diplomasını kim verdi? Defans sezer'e ve murat'a, orta saha recebe penaltı kullandırmakta neyin nesi? Murat golü attı diye doğru tercih demiyorum. Çünkü; kenarda penaltı atmayı bekleyen, ofoedu ve eren tozlu varken.. Sezer'e sırf penaltı kaçırdı diye yüklenmek istemiyorum. İkinci yarı takıma katıldı ve çok büyük katkı sağladı. Şuan sözleşmesi bitti, inşallah önümüzdeki sezon tekrar alırlar diyeceğim ama erciyes, karabük, göztepe, a.demir bizden daha fazla ücret teklif eder ve o takımlardan birine gider.

İlk devre yaşadığımız maddi kriz, yönetim ve futbolcular arasındaki gerilmelerle 20 puan topladık. İkinci yarı erkut tutu yönetiminin gelmesiyle beraber maddi destekte geldi. Şuanki kadro sezon başında olmuş olsaydı(erkut tutu yönetimi de) ilk ikiden çıkardık. Bütün üzerimize oynanan oyunlara rağmen; iki sezon finale çık, taraftar olarak rakip takımdan daha üstündük. Ama hedefimiz olan Süper Lige çıkamadık.  Erkut tutu ve yönetimi devam edip, önümüzdeki sezon çalışmalarına başlamalı. İşadamları, belediyeler sezon başında maddi anlamda destek verip ilk ikiye oynatacak kadro kurmalıyız.

seskat

Canınız sağolsun çocuklar, kısmet değilmiş. Sezon boyunca Takımımıza her türlü destek veren taraftarlarımıza da teşekkür etmek isterim. Iyi ki Samsunsporluyuz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

samsunmania

Bana en çok koyan gollerden sonra ağlayan arkadaşlarım ve taraftarımızın o kadar özveri ile oluşturduğu güzellik sonunda boynu bükük statdan ayrılması idi. Bir kez daha Samsunsporlu olmakla gururlandım.
İnanılmaz üzgünüm, yorgunum. İki kez aynı acıyı yaşamak çok zor. Bu sefer olacak demiştik ama olmadı. İnşallah sene başından itibaren adam gibi bir sezon geçirerek ilk 2 den çıkarız. Artık Samsunspor'un bu şehir için ne demek olduğunu taraftar birilerine göstermiştir de Tutu ve ekibine göreve devam etmesi için yardımcı olurlar.

fanatik samsunsporlu

Oğlum yanında ağlıyor diye ağlayamadım.Az baskı yaparak alabilecegimiz maçı kazanamadık.Üstelik herkesin bizi favori göstermesine rağmen.Simdi düşünüyor insan Emin Kar son dakika aday olmasaydı ne Erhan Altın kalırdı ne Umar giderdi.Hayırlısı olsun ne diyelim.En Büyük Samsunspor.

muzaffer4

Biz bu taraftarla gecen sene mersini yener superlige cikardık gecen sene taraftar baskisi olmadigi ici yenilmisiz yoksa antalya mersinden kat kat daha iyi bir takim olmasina ragmen yenilmedik.

cakir55

Biz görevimizi yerıne getirip kilometrelerce yol gıttık ama olmadı be bu Samsun'um. Yakışmadı bu sana. Tahanın o hareketı belkide ligden ettı bızı :(

Penaltıları kullananlar konusunda bır acıklık getireyim. Ilk penaltıları genelde Tekniği düşük adamlar son penaltıları en iyi vuranlar kullanır. Ofo ve Eren son penaltıcılardı ama Şans bizden yana olmadı. maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

havzalı55

55(tuncay)55

ne taha'ya kırmızı kart için kızabilirsin nede penaltıyı atamadı diye sezer'e ikisininde oynadıkları maçlarda büyük özveri ve mücadele ettigini herkes gördü ve biliyor ikisininde kredisi vardı kullandılar. olmadı işte ne zaman güldü ki yüzümüz şimdi gülsün zoruma giden antalyanın ne taraftarı nede oynadıgı futbolu heketmedi süperligi bizden daha kötü oynadılar tek pozisyonda 2 gol attılar. arkadaşlarım üzülme diye mesaj atıyor onlara tek bir soru soruyorum siz t.direktör olsanız ilk penaltıcılarınız defans oyuncularımı olur yoksa forvet mi hepsinin cevabı aynı forvet peki erhan hoca senın cevabın neden defansdı? ben 2 saate evime gittim de o kilometrelerce uzaktan gelen taraftarımız onlara yazık degilmi günah degilmi? seneye bu takım güzel kadro kurabilecekmi gerekli kaynagı saglayabilecek mi gitmeden bunların cevabını ver erhan hoca  >:( :(

özkan

Maç cuma oynandı ben pazar anca yazma takati buldum kendimde.sırasıyla,yeteri otobüs desteğibi şekilde sağlandı ama yetersız bş organize oldu belediyelerce,stada geldik koreografi yanan kartonöuşmuşmuşda stada sokulmadı gsninki yanmazmış ta ondan almamız istendi allaha havale ettik hadi alalım dedik görüşmesini engin abinin yanında bizzat ben yaptım gs teübün lideri biz sıradn yanan karton kullandık sadcee 6 tane itfaiye ayağı getirdik dedi yangına karşı herneyse kravatlılarla yapılan görüşmeler neticesinde satıldık açık ve net.allah sizden çıkarsın o emekleri ahları.geldik sıtada herşey güzel teübün güzel maç başladı az sonra kale arkasında kusura bakmasınlar söğütlübahçelişer bir çocugu yanlışlıkşa ayagı kaydıda üzerlerime düştü diye patır kütür darma dağın ettiler geçen sene finalde söğütlübahçelişerden döner bıçağı ile ölümden dönem biri olarak artık söğütlübahçe ya bu işi bıraksın yada temizlesin heöde öyle böyle değil kendini.neyse enterasan olaylardan kazım yılma ve suat kılıçta staddaydı.teübünde birlik sağlayamıyoru kuru kalabalıgız bunu kabul edelim.eğer bilmeyen trübün liderleri varsa vatzap cep telefonu sms facebook üretildi önceden ve maç sırasında karşı trübünşe irtibata geçilebilir birlikte adım atılabilir ama bunu öğreneöedik gitti.gerek ilk yarı ve maç öncesi tüm bağırmalar çöpmüş karşı locadan gelen bilgiler böyle sadece adamların sesi kesmişiz.Gelelim tahanın kartın oldugu dakikaya hasanı çıkaran cahil hoca tahaya neden akıl vermedin ? 11 kişi 10 kişiye nası oynanır topçulara bişey demedin adamlarda kara düzen oynadı.penaltılar...o teübünde 1 kişi yoktu penaltılarla eleyecegimize inanan.herşeyi bana göre taha değil erhan batırdı hoca değil sadcee ucuz fiyatlı oldugu için gelen erhan.tek sözüm o otobüste o akşam samsuna dönen arkadaşlarımız bireysel gidenler ctesi işlerine gittiler sabah sabah uykusuz harap şelilde heh işte o insanların ahı inşallah senden be seni getirenlerden çıkar erhan.ayrıca tek tesellimiz duydugumuza göre yollarda dönüşte bir olumsuzluk haberi olmamasıydı.

55.hakan

Final maçları ne taktiktir ne kuvvetli kadrodur.Final maçlarının %80 i psikolojidir.Psikolojisi iyi olan mental olarak iyi hazırlanan takım tur atlar.Biz bu maça biraz mental olarak hazır olsaydık Taha ve Embilla gereksiz kartlar görmezdi.Biz bu maça biraz mental olarak hazır olsaydık Hasan ve Embilla kaleye bakmadan ceza alanında paldır küldür şutlar çekmezdi.Biz bu maça biraz mental olarak hazır olsak Soner ilk golü izlemezdi.Bakın taktik bu final maçlarının %20 sidir.Hiç idman yapmayıp şu 4 gün sadece psikolojik harbe hazırlasaydılar takımı çok rahat alırdık.

maviay55

Göğsüm daralıyor,yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..

Takımı finale hazırla-ya-mayan Erhan Altındır bana göre tek sorumlu!

binikalamadım

oradaydık...
bu hüznü en derinden yaşadık...
üstelik bilet kalmadığından Antalyaspor tarafında kelle koltukta senin yanındaydık...!
süper lig hayallerimiz seneye kaldı...
iki yıl üst üste play off finalinde direkten dönüyoruz...
iki yıl üst üste Akdenizlilere şansımız tutmuyor...
masa başında alın teri ile alınmış puanını silebilirler...
üstün oynayıp seni sahadan silebilirler...
ancak gönlümüzden silemezler SAMSUNSPOR...

orucreis