PTT 1. LİG Play-Off Final Maçı | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

Başlatan Kaya, 01 June 2015, 22:57:10

« önceki - sonraki »

evolution55

Penaltıları havaalanında izledim yemin ediyorum antalya kazanınca kimse sevinmedi herkes üzüldü  :(
Bize de bir gün kader güler,güler inşallah!!! :'(

Duško Milinković

Tahanın inanılmaz hatası bizi Süperligden etti malesef. Üstüne Erhan altın ' ın hatalı penaltıcı seçimi   tuz biber oldu. Soner in kabul gününde oluşu işimizi bitirdi. Yönetim kalırsa seneye yine ümitle bakarız.Kalmazsa Samsunspor da kalmaz.

isa55

Sonerin iki golde de hatası vardı. Penaltılarda kurtarış yapar diye bekledim ama adamlar hazirlanmislar. Gerçi kurtarsa ne olur atamadiktan sonra.
Maçın en kritik noktası orta sahada tac çizgisi yaninda Tahanin k. Kart görmesi oldu.

kuzey55

Taha cok gereksiz atildi. adamlar bitmisken elimizle maci verdik. Recep niyaz soner erhan altin defolun gidin

SametYılmaz55

Maçı izlerken anladım Taha'nin orada bir sey yapacağını.sakın faul yapma sakın faul yapma dedim adamı biçti resmen.çok yazık oldu çok

MeL_55

orhan

Bugün ofeodu sahada yoktu mbilla pas vermesi gereken yerde bencillik yaptı sakin kalamadık  taha kırmızıyı görmese adamlar uzatmada tükenmişlerdi elimize kadar gelen süperliği kendi hatalarımız yüzünden verdik.Penaltıyı atacak oyuncularda ise çok yanlış tercihde bulunduk Ahmet burak, Eren tozlu,ofeodu, penaltı atmalıydı diye düşünüyorum.

city ultras

Bundan sonra Play off istemiyorum
Ya direk cik ya hic
Taha isi bok ettin

55_OrHaN_55

Sezonun en iyi oyuncusu olan Taha nedense bu maçta elimize aldığımız süper lig biletini büyük bir cömertlik göstererek rakibimize ikram etti. Soner de gelene geç diyerek ezberleri bozdu. Oyuna girerek takımı hereketlendiren ve golü bulmamızı sağlayan Recep Niyaz, penaltıya giderken "Ben bu penaltıyı kaçıracağım, haberiniz olsun" der gibiydi zaten. Hakem rakibin süper lige çıkması için elinden geleni yaptı. Kısacası her şey ters gitti. Seneye Allah yardımcımız olsun, İnşallah bu günleri aramayız.

kıbrıslı_mete

Şimdi işin yoksa Malatya, Elazığ, Denizli, Göztepe, Karabük deplasmanlarında çile çek. Onlarla uğraş, didin. Maalesef bir yılımızı penaltılarla heba ettik. Recep Niyaz zaten duran top kullanamayan, sorumluluk gerektiren anların hiçbirinde başarılı olamayan biri. İnş ona attırmaz derken ilk penaltıyı emanet etmiş hoca. Peşine de Sezer. Murat bile hatalıydı. Eren ve Ofoedu varken biz kimlerle penaltı attık. Yazık oldu çok yazık. Biz taraftara yine beklemek, kızmak ve üzülmek düştü.

55.hakan

Bu maç için birçok kişiye hata bulabiliriz.Tuna'nın topu bekleyişi,Taha'nın gereksiz kart görmeleri vs.Bu maçta da gördük ki yeni yönetim Erhan Altın la devam ederek en büyük hatayı yaptı.Bu adam yüzünden kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok.Şov adamı çek git artık.

isa55

Benfica gibi olduk. Finalde kaybetmeyi seriye bagladık. :(

Theofanis Gekas

Nuri Asan

3 senede  3. travmayı yaşıyoruz. 9 yaşındaki oğlum Baba Ben artık Samsunsporu bırakıyorum, beni çok üzüyor ve artık üzülmek istemiyorum diyor. Ben öyle bakıyorum, hiçbir şey diyemiyorum.

Erkut Tutu ve ekibine bize bu duyguları yaşattıkları için teşekkürler. Sezon başlamadan önce düşmesek yeter diyordum. Umarım yönetim devam eder. Bırakırlarsa işte o zaman şapa oturduk. Her şeyden önce önemli olan takımın buralara gelebilmesi idi. Sezonun mucizesini yaptık, yarım kaldı ama olsun. diğer açıdan bakmak lazım. Herhalde hiç kimse ilk yarı ortalarında bu noktaya geleceğimizi  tahmin edemezdi.

Ömrümüzü yesen de ''Sevinmek için sevmedik.''

orhanbey5555

penalticiy secemeyen adama takimi verirsen nal toplarsin..allah belani versin erhan