PTT 1. LİG Play-Off Final Maçı | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

Başlatan Kaya, 01 June 2015, 22:57:10

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Soner 1 topu tut be. Geleni gideni aldın.

5trawberry

Erhan Allah belani versin milyonlarin duygulariyla oynadin. Utanmaz herif ne yapmaya calisiyorsun

ugurozkan

erhan altın o penaltıcıları nereden buldun? fenere oyuncu yetiştiriyoruz.
lan 35 yaşında adamlar var çocuklarla başlıyorsun.
taktik desen yok zeka desen yok. yazık lan size güvenenlere.

evolution55

Bu sonerin penaltı tuttuğunu görsem zaten :(

Tek isteğim yönetim gitmesin,çekirdek kadromuz kalsın iyi takviyeler yapalım nolur

Lusage

Halis'e versinler kupayı. Yediğimiz ilk golde Gokhan'in faulu var. Verse Gökhan 2. Sayıdan atılıyor. 2. Golde Ermanin faulu var. Onuda veremedi basiretsiz. Ellerimizin arasından kayıp gitti yine Süper lig. Şimdi işin yoksa seneye Gottepe ile Malatya ile Karabük ile uğraş dur. Eserinle övün Halis. Eserinle övün Erhan.

Duško Milinković

Recep i aynen geri yollayayım.

ngonge

Gene göz göre göre verdik ya maçı ona yanarım.  Her şey açık ve net, bu hocanın kaldıramayacağı gün gibiydi. Tuna'nın saçmalayacağı apaçıktı... Soner de yumurtlicak günü bulunca patladık işte...

Artık daha 3-4 yıl çıkmamız çok zor.

55.hakan

Eren var Ofeodu var senin penaltı attırdığın adamlara bak.Geldin geldin yine son maçta yapacağını yaptın Erhan

ugurozkan

erhan altın gitsin de yerine isterse kalpar'ı getirsinler, laf etmem.
taha bize de kendine de yazık ettin. alacağımız maçı verdin.
soner jubile maçına mı çıktın be!

bayfa55

Bir dahaki sene lig çok zor olacak, ilk ikiden cikmak lazim bu isin başka yolu yok . Play off bize gelmiyor

Vural temiz

Salik olsun
Var herseyde bir hayir

Üzmeyelim canimizi
Hayat devam etiyor

Sol Açık

Vali, Bakan, Belediye Başkanı diyor Erhan Altın.

Herkesten özür dileyerek yazıyorum:

Neyin Valisi, Bakanı, Belediye Başkanı!!! Hepsi hikaye!!! Takıma saygım var, gerisi hikaye!!!

elexir

Demek yine bize hasret bize yine hüsran var acı cektire cektire samsun spor yinede her seyimizsin

GurbetciFanatik

Yine beni aglatdin ya Samsunspor   :(

Ofeodu-Eren dururken sen ne diye hayatlarinda penalti kullanmais adamlarla basliyorsun aptal hoca.

Taha gerkesiz yerde adama öküz gibi girdin. Uzatmalarda adamlarin hali kalmamisti zaten. 11-10 uzatmada her türlü gömerdik.

Illa bi aksilik olacak ya yine oldu iste.

Bu saatden sonra futbolcular kalirmi bilmem ama Recep-Tuna-Ali Zorlu-Zafer Özden bunlari yollayin.

Insallah yönetim birkmaz yoksa yine koca sezon saga sola para dilenerek geciririz.

fanatik samsunsporlu

Mbilla 2 gol attı ama birçok pozisyonda asist olacak pasları vermeyip sut çekti.Tuna zaten bitirdi bizi.Kupa maçından sonra 2.kez kaybettik penaltılarla Antalyaya.7 yaşındaki oğlum hala agliyor neden yenildik diye soruyor :'(