PTT 1. LİG Play-Off Final Maçı | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

Başlatan Kaya, 01 June 2015, 22:57:10

« önceki - sonraki »

Kaya

GurbetciFanatik

Suanda yolda olan ve yola cikacaklar olanlar Allah yolunuzu acik etsin.
Kazasiz belasiz gidin gelin insallah.
Unutmadan söylim kupayi alipda gelin bi zahmet.
Insallah yarin bu saatlerde Süper Lig Takimi olacagiz.

ondestan_11

cakir55

Haydi bakalım çıktı yola güldür yüzümüzü Samsunspor

Sent from my iPhone using Tapatalk

bayfa55

Allahım yardımcımız olsun geçen seneki finalde elenişimizi ve yaşadığımız haksızlıkları unutamıyorum. Orada olan taraftarımızın en az futbolcular kadar mücadele edeceğinden eminim.

Sol Açık

Bu sene başka!

Kendi adıma geçen sene hiç emin değildim, "tek maç, ne olacağı belli olmaz, kazanabiliriz" modundaydım.

Bu sene tam anlamıyla hakettik. Mali sorunlarla sezona başladık ama takım teslim olmadı. Oyuncumuz kaçtı ama yerine getirdiğimiz ondan daha iyi performans gösterdi. 3 puanımız silindi ama yılmadık. Tüm pislikleri, haksızlıkları, ayak oyunlarını arkamızda bıraktık ve çok büyük bir enerjiyle, yarı finalde 9-1 yaparak finale geldik.

Bu sene favoriyiz ve çok büyük bir talihsizlik yaşamazsak kazanacağız!!!
12 saat kaldı, evimize dönüyoruz!

Forvetim

bu mübarek günün hatırına, inanmış isteyen dileyen bunca insanın başını öne eğdirme Allah'ım.

_SoN_

germencisse

Beyler İstanbul'da olanların buluşma yeri nerede ve saat kaçta olacak bilen var mı acaba ??

Shane_Falco

Maça gitmek için işten erken çıktım. Suan bile acayip heyecan var. Bir an önce eve gidip formami giymek stada doğru yol almak istiyorum.

jean

binikalamadım

Shane_Falco

Genel olarak top şişirerek oynadigimiz için yağmur bizim işimize gelir :)

55erhan55

Demin stattaydın  en az 500-1000 kişi şimdiden vardı

buraks

Geçen seneki Saraçoğlunda ki finali Mersinli bir kulüp başkan yardımcısının yardımıyla eşim ve çocuklarımla birlikte zorunlu olarak Mersinlilerin arasında izlemiştim.
         Belki bu yazıyı okuyamayacak ama ben yine de Mersinli kulüp başkanına teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ancak o gün Mersinli taraftarların ekserisi iyi bir sınav vermedi. Bizim bayan  ve çocuk taraftarlara mütemadiyen küfürler ettiler ve bir şekilde trübünlere girmiş taraftarlarımıza da saldırdılar. Bu sebeple ilgili taraftarları kınıyorum. Oysa ki seyircisiz oynama cezası çok ilkel ve gereksiz bir ceza uygulamasıydı ve dahi maçı önemi itibariyle ceza ertelenebilirdi de. Ama yapılmadı.
         Ben hiçbir maçta o kadar üzülmemiştim. En çokta iki çocuğumun gözümün içine bakıp bağırmak istemelerine rağmen Mersinlilerden çekinip Samsunspor diyememelerine üzülmüştüm. Hayatta ilk kez maça gelen eşime mahcubiyetimde cabası. Bence o maçta taraftarımız olsaydı biz çıkardık.  
         Neyse artık o günler geride kaldı. Her ne kadar 2 senedir Samsunsporumuzun çok hakkı yenmiş olsa da biz yine azmettik ve finale geldik, artık yeni bir sayfa açmak üzereyiz. Bence bu sefer olacak, buna yürekten inanıyorum, herşey bizim lehimize, bu sene yenip süperlige çıkacağız inşallah.
         Yağmur şu an durdu. Yine eşim ve çocuklarımla Vipte bu kez formalı olarak canlarımızla birlikte olacağız ve avazımız çıktığı kadar bağırıp geçen sene eksik kalan romanı tamamlayacağız.
         Allah yar ve yardımcımız olsun...