PTT 1. LİG Play-Off Final Maçı | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

Başlatan Kaya, 01 June 2015, 22:57:10

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Düzgün şutlarımız bir şekilde kaleye ulaşmıyor!

eprianu

Bizimkiler panikten dolayı bir metre ileriye pas atamıyor vallahi yazık

Duško Milinković

Musa çok kötü oynuyor. Tuna adamı    kaçırdı ve golü yedik.

55.hakan

Duško Milinković

Maçı izlemeye kalbim dayanamıyacak gibi atıyor.

GurbetciFanatik

jean

ngonge

Ben de ümitsizdim ama Diarra'nın ofsaytında bir şeylerin bizim lehimize dödüğünü hissettim. İnşallah alacağız maçı... Denizli maçı gibi olacak.

Raqua55

evolution55

Ya aslında kontrol hep bizde ama bir anlık dalgınlık gol geldi maalesef

Ayrıca şu geriye dönmekten vazgeçmemiz lazım,sıkışıyor top saçmalıyoruz

İkinci yarı alacağız inşallah bu maçı

Sol Açık

Aslında ilk yarı biz daha iyiydik, ama saçma bir pozisyondan golü yedik. Rakibin başka da bir aksiyonu yoktu.

Buna karşın golden sonra ciddi şekilde savruk oynadık. Hiç olmadığımız kadar "kırılgan"ız. Buna rağmen gol de bulabilirdik. Takım çok heyecanlı ve gergin, bu çok belli.

Herşeye rağmen bir gol bulursak rüzgarı tersine çeviririz. Tecrübeli oyuncularımızın oyuna ağırlık koyması gerek. Biz daha iyi bir takımız ve kazanabiliriz. Son saniyeye kadar oyuncularımızın bu gerçeğe bağlı kalması gerek.

Özellikle Mbilla çok vasat. Takımın ritmini çok etkiliyor. Devre arası psikolojik bir müdahale lazım. Mbilla'dan başlayarak takımımız kendine gelmeli ve bu sezonun gerçek şampiyonu olduğunu hatırlamalı!

İlk yarı yeniğiz! Ama;
Bu giden, bir biten şarkı değildir!

Düştüğümüzde ayağa kalkmasını bilen bir takımız. Ayağa kalkmalıyız!

bayfa55

Antalya hic bir şey oynamiyor. Mustafa sevgi daha fazla sorumluluk almali. İkinci yari saldiracaz başka yolumuz yok. Su antalya takima superlige cikmayi haketcek takim degil

elexir

Takım son pasları yapamadı bir türlü kadayi toplayamadilar ofeyudo çok bireysel oynuyor

Sol Açık

Alıntı yapılan: bayfa55 - 05 June 2015, 21:02:19
Antalya hic bir şey oynamiyor. Mustafa sevgi daha fazla sorumluluk almali. İkinci yari saldiracaz başka yolumuz yok. Su antalya takima superlige cikmayi haketcek takim degil

Harbiden, Mustafa Sevgi'nin oynadığı unutmuşum bile!!!