PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Albimo Alanyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 28 May 2015, 22:08:37

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Final sayfasini kim aciyorsa önce gusül abdestisi alzim bismillah ceksin 2 rekat namaz kilsin öyle acsin.

evolution55

Artık darısı cuma gününe, Allahım bu mübarek gecede geçen sene uğradığımız haksızlığın intikamını alma fırsatı ver.
Süper lig kutlamalarını Samsunda kutlama şansı ver bana... Aminnnnnn

samsun 55

zekı yıldırım kırmızı kart gördügü için yok

taraftar55

Final biletleri ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?

evolution55

Takım maç sonu koşu yapıyor,dinlenme yok hazırlıklar devam

Ellibeş Numara

İçerde 5, dışarda 4 atılmazki ama.. :D FİNALDEYİZ.!

Shane_Falco

Antalya maçından sonra olaylar çıkmış. Yusuf Şimşek bi yerlere koşuyor söyleniyor felan. Bir takım cezalar gelebilir Antalya'dan birilerine.

taraftar55

Demirspor'a ceza gelecektir, Antalya'yı etkileyeceğini sanmıyorum :/

evolution55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 01 June 2015, 23:12:52
Antalya maçından sonra olaylar çıkmış. Yusuf Şimşek bi yerlere koşuyor söyleniyor felan. Bir takım cezalar gelebilir Antalya'dan birilerine.

O cezalar ancak bize gelir başkasına gelmez

evolution55

Bu arada ahmet burak hakikaten sinanı ölümden kurtarmış

GurbetciFanatik

yasemin 5516

Çok şükür Allahım finaldeyiz bekle bizi istanbullllll  :)

samuray

çok güzel 4 gollü galibiyet final düşünüyoruz biz yeterki böyle oynayalım iki maçta alanyaya 9 gol attık 1 gol yedik antalyayıda geçip süper lige çıkacağız lamı cimi yok bu işin ben en çok yedeklerimizin de oyuna girdikten sonra eren alperen ve recep niyazın gol atmaları yedeklerimizin bile formda olduğunun göstergesi mblla mutlakk yüzde yüz 2 gol kaçırdı olsun önemli değil takımımız çok formda bekle bizi süper ligi geliyoruz gümbür gümbür diyorum :D

jean

1-0 dan sonra ads-antalya macina bakim dedim pespese 3 tane atmisiz goremedim golleri final hayirli olsun antalya istedigim rakipti ins yenip cikariz super lige