Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

ya seni bu takımın başına bela edenin allah bin belasını versin

Raqua55

Haftaya Görücem Ben Seni Umarım O play off Kalırız

55.hakan

Kazanmak zorunda olduğun maçı forvetsiz bitirdin.Korkaklığının cezasını üstüne gol yiyerek ödetecektin bize.Allah sabır versin hepimize.

beşnumara

Allah göstermesin playofa kalamazsak silinen puanı dile getirip ben başarılıyım puanımı silmeselerdi playof oynuyordum diye konuşursan en adi o.c sin

SametYılmaz55

La sen git emekliler kiraathanesinde okey oyna,batak oyna,tavla at ama hocalik yapma

Kaya

Binlerce kilometre yol gidip birçok kez hayal kırıklığı ile döndüğümü bilirim..Şuan İzmir'den binlerce taraftarın senin saçma sapan hataların yüzünden  uzunca bir yolu mutsuz dönüyor..Sen yemeğini yedin belki uçağını bekliyor belki de çoktan evindesin...Yazıklar olsun böyle sisteme de düzene de.

Ahmeti

izleyen varmı bilmiyorum ama ben bu adamı zengin kız fakir oğlan da oynayan sarp'a çok benzetiyorum tip olarakta , huy olarakta :)

SametYılmaz55

;D Takım gol atınca o uyuz triplerin,şekilden şekile girmelerin bile tahrik ediyor insanları.Gol atıyoruz ama gole sevinmem seni görünce birden bire küfüre dönüşüyor o triplerin yüzünden.Son 3 maçın olsun biz süper lige çıkalım sen de ne yaparsan yap.bizden uzak ol yeter bize

Raqua55

Play off ta Tahayı Çıkartayım Deme Affetmezler Biliosun Dimi

kamuri

24 May 2015, 12:08:31 #969 Son düzenlenme: 24 May 2015, 12:13:57 kamuri
nerden baslasam bılmıyorum kı nerden yazsam elle tutulur hiçbir şeyin yok senın su gol atan futbolcularla ne alıp veremedığın var bı anlatsan da biz de dınlesek ya da mucadele eden futbolcularımızla senın olduğun yerden belkı gozukmuyo ama trıbunden emın ol her sey o kadar net gozukuyo kı gel bi maçı bizle beraber seyret belkı o zaman bazı seylerı daha net gorursun de golu atmış morallenmiş sahada canını dısıne takan tahayı almazsın oyundan son 20 dakıka bızı mahkum oynatmazsın 65 dakıka manevı oğlun erenı oyunda tutmazsın yaptığın hatalardan da ders almıyosun kı adanada ıvanov golu attı adamı oyundan aldın maçı verdın aynı seyı az daha gene basarıyodun tahayı oyundan alarak sezon boyunca o kadar cok hata yaptın kı bu takım sana rağmen playofta ve sana ve saçma sapan oyuncu tercıhlerıne ve değişiklıklerıne rağmen ınsallah taraftarının ve camıasının gucuyle super lige cıkacak hadı sen bı sey bılmıyon bunu defalarca bıze gosterdın zaten yardımcılarınla saha kenarında yonetım kurulu toplantısı yapar gıbı dakıkalarca konusuyon onlarda demıyo mu sana taha oyundan cıkacak en son adam dıye hadı onlarda senın gıbı bı sey bılmıyo yonetımde mı senden hesap sormuyo anlamadım kı abı azız yıldırımla ılhan cavcava kızıyoduk hocaya mudahele edıyolar dıye ben baskan olım senın gıbı hocam olsun 90 dakıka ararım senı yedek klubesını ;D bu arada ıcerde son haftalarda cok krıtık ıkı maç çevırdık bırı buca bırı de denızlı ve maçı resmen taraftar aldı senın etkın sıfır bıle değil negatif o zaman o yedek klubesınde ne dıye oturuyosun be adam buca maçından sonrada yazdım yıne gerıye dustuk az da olsa bı kaç taraftar gene basladı bılmem ne yapmayın adam gıbı oynayın dıye bağırmaya halbuku daha 40 dakıka daha vardı bunlar boyle bağıracaklarsa takıma destek yerıne kostek olacaklarına maça gelmesınler arkadas hep destek tam destek hala stresten basım ağrıyo valla neyse cok sukur playoftayız ne demiştik bekle bızı ıstanbul

özkan

24 May 2015, 16:08:51 #970 Son düzenlenme: 25 May 2015, 08:53:17 özkan
hacı seni getirenin zaten ne olduğu,neci olduğu bilgisi belli hadı onu geçtim Erkurt Tutu ne düşünüyorda seni bekletiyor onu inan bulamadım.Sen çok reklamcı klendini düşünen pazarlamacı bir insansınSamimi değilsin ve kesinlikle ikinci bir yüzün var bundan şüphemiz yok.İnşalah mersinin yaptığını Erkurt Tutu yaparda playofları camiaya mal olmuş biriyle devam ederiz.

Ayrıca;Bir şey var anlamadığım,adam yorulmadı,kart sınırında olma ihtimali yok playofda,e sarı kartıda yok ikinciden kırmızı görsün,hadi görürse görsün oda önemli değil kazanacağın maçtan,be uyuz adam taha gibi bir adamı metin şentürk bile çıkarmaz.Aklın sıra zaferi yem olarak atıyon orta sahada kırmızı görürse görsün diye.Görmüşsündür inşallah gerizekalı orta sahanın halini 80den sonra.

kuzey55

tam bir sovmen seneye olmazsin insallah. egolu hoca musveddesi bk

kuzey55

26 May 2015, 19:30:05 #972 Son düzenlenme: 26 May 2015, 19:36:54 kuzey55
yine bağlandı trtspora başladı boş boş millete gaz vermeye.bu kadar boş bi adam olamaz.tek söylediği olumlu şey ahmet burak a bu hafta şans vereceği olduç

Kaya

hahahahahhaah Erhaaaannn son maça geldik bak sana kim göz kırpıyor  :D ;D :D ;D :P :P

GurbetciFanatik

36 mac sonra su futbolu ögrendim Erhan Hocam.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

kim tutar seni
Bizi Süper Lige cikar Hocam.