PTT 1. LİG Play-Off 1.Maç | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 24 May 2015, 01:31:08

« önceki - sonraki »

kuzey55

Sezer ayite'yi kitlesin.Tuna oynamasın gerisi kolay. bizim inanmış oyuncularımızın özverisi yeter turu geçmeye.

bayfa55

tribünlerin tıklım tıklım olması lazım taraftar üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmalı her zaman yaptığı gibi

korayxyz

Bu saatten sonra kiminle oynayacağımız çok önemli değil. Ama kısa bir yorum yapmak gerekirse;
      Alanya tecrübesiz,lige yeni çıkmış, arkasında taraftar ya da şehir desteği olmayan bir takım. Tek avantajları Hüseyin hoca. 2 tane kısır maç oynar, bir şekilde eleriz bence.
      ADS'ye gelince bizimle berabere kaldıkları maçtan sonra havalarını ve ümitlerini kaybettiler büyük bir düşüş içindeler ve 4 gün içinde toparlanmaları zor görünüyor.
      Antalya ise en ciddi rakip, çok tecrübeli oyuncuları var ama aynı zamanda çok kırılganlar. Defansları iyi değil, çok kolay oyundan düşebiliyorlar ve arkalarında taraftar desteği yok. Final oynarsak kendi sahamızda gibi oynarız.
      Velhasılı ZAFER BİZİM OLACAK, İNANIN ÇOCUKLAR ! :-*

GurbetciFanatik

2-0 alalim rahat gidelim.
Alanya burdaki taraftar baskisindan etkilenir.
Insallah süper ligr cikariz. Bu saatden sonra ne yazsak boş. Vura vura kira kira cikmamiz lazim. Iyi oyun kötü oyunda kalmadi artik.

muzaffer4

Final macında tribun desteginin cok etkili olacağını düsünmüyorum stad 18 bin kisilik bize 9 rakibe 9 verecekler
ads doldurur antalya da en az 5 bin kisi olur.

Ellibeş Numara

Bu turu geçeceğimizden hiç kuşkum yok. Hatta içerdeki ilk play off maçında, alanyayı 2-0 yenecez..

samsunum

Passolig  bu maçlık uygulanmasın kapılar açılsın. 130 bin tl bilet parasından çıkar. Ve her türlü  finale kalsak dahi cezayı seneye çekeceğiz. 8)

beşnumara

Spor Bakanı bu şehirden olmasa yapılır ama işe yaramasa da spor Bakanı bu şehirden olduğu için öyle şeyleri yapmak zor.

eprianu

Bugüne kadar Final maçlarından hep kaybederek ayrılmıştık. Ilk defa işimiz rast gitti hamdolsun.  Denizli maçından oldukça korkuyordum. Gerek sosyal medya gerekse forumda yapılan yorumlarda herkes Alanya'yı çantada keklik olarak görüyor. Ben Alanyaapordan çekinmiyorum ama Kalpar faktörü beni düşündürüyor. Inşallah başımıza bi sıkıntı çıkarmaz da Final oynarız. Allah yardımcımız olsun

heryerdesamsunlu

Hatırlarsanız biz bütün final maçlarımızı hoca sayesinde değilde şanlı taraftarımız  sayesinde kazanmıştık geçen sene finalde başımıza gelenleri zaten biliyorsunuz velhasıl  taraftarımız varsa ALLAH kerim diyorum.daha öncede söylemiştim geçensene finalden boynubükük döndüren rabbim busene inşaALLAH bizi finalden  zaferle döndürecek buna canı gönülden inanıyorum

beşnumara

Playoff programı belli oldu. Bizim iki maç da 19.00'da.

ondestan_11

55.hakan

Gol yememe özelliğimizi kaybettik.Her maçta kafadan bir gol yiyoruz.Başkaları olduğu zaman neşteri vuran Erhan hoca Tuna olduğu zaman ancak sakatlanınca çıkarıyor.

berusa55

Alanya'yı sezon ikinci yarısında Samsun'da seyircisiz maçta iyi de oynayarak yenmeyi başarmıştık Şimdi atmosfer her anlamıyla daha farklı. Alanya ilk kez seyircimizle tanışacak. Gol yemeden 1-0 bile bitecek bir maç tıpkı geçen sezon Ankaraspor'la oynadığımız yarı final maçlarındaki gibi bize avantajı getirecektir.

ngonge

Erken gol bulursak 3 olur direkt. Atamazsak sıkıntı ama 0-0'ın da lehimize olduğu unutmamak lazım, arkada boşluk bırakırsak affetmez Alanya.