PTT 1. LİG Play-Off 1.Maç | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 24 May 2015, 01:31:08

« önceki - sonraki »

Desiqner

Bence içeride rahat yeneriz deplasman maçında yata yata finale çıkarız...

Desiqner

Efecan pirana gibi top oynuyor kontrollü defans bunun için şart Tuna yerine Fatih-Sezer ikilisi çok kontrollü olur.Ve Ayite'yi bence Fatih iyi kitler...

cakir55

O kadar passolig almayacağım dememe rağmen dün bir arkadaş aklıma girdi ve almış oldum. Aslında o kadar zor bırsey değilmiş 10 dk sürmüyor.

Maça gelecek olursak taraftarımız bu macı alacaktır. Bu taraftar bırakın PTTde Süper ligde bile yok bu taraftar herseyi hakediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cakir55

Soner
Murat Tuna Sezer ABS
Musa Hasan Taha MSevgi
Mbilla Ofo

Ben olsam boyle bir kadro kullanırdım. Ofo biraz serbest oynar. M.sevgi ABS önlü arkalı iyi ikili olurlar bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ali ihsan

amisos5506

0-0 a da razıyım yeterki gol yemeyelim.1-0 olursa süper ötesi olur bence.ayiteye Timuçin in şutlarına perovic in ortalarına efecan ın hızına dikkat edersek bu işi başarırız.

jean

2-0 harika olur birde rovansta erken gol bulursak biter bu is ins

ask55

hakem yine barış şimşek.
benim beğendiğim bir hakem.gördüğünü çalıyor.
eyyam yapmıyor.

hakem açıklanınca heyecanım arttı.
1-0 olsun bizim olsun.
gol yemeyelim yeter.

qunqor55

bu sene bu işi bititririz kim gelirse gelsin kim olursa olsun çıkarız
ben rahat maç bekliyorum finali getirir bence bu maç sonucu

muzaffer4

özkan

s_uzunkaya

samsunum

TRTspor saat 16.30 gibi 5 dakika canlı yayın yapacak 19 mayıs stadyumunda. Samsunspor taraftarı ekran başına.

heryerdesamsunlu

Hakem gerçekten barış şimşekse  yandık adam trbzn bölgesinden osmanlı maçında gördük adam sahamızda bizi ezdi masus yapıyorlar valla  başka hakemmi yoktu >:(

heryerdesamsunlu

Kağıt bilet kesinlikle yokmu şimdi finaldede pasolig zorunlumu bilen varsa bilgilendirsin