PTT 1. LİG Play-Off 1.Maç | SAMSUNSPOR'umuz - Albimo Alanyaspor

Başlatan Kaya, 24 May 2015, 01:31:08

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 28.05.2015 Perşembe

Saat 19:00

Çok şükür playoff'a kalabildik...İkinci maç için iyi bir skorla ayrılacağımız bir maç olur inşallah..

Tüm bu haksızlıklara ve üzerimize oynanan oyunlara inat,süper lig yolundaki ilk adımı Allah'ın izniyle geçeceğiz...

korayxyz

Bence çıkabilecek en uygun takım bizim için. Dar, kısıtlı ve tecrübesiz bir takım. Lige de yeni çıktılar. Tki tavşanlı da ilk çıktığı sene play offa kalmıştı sonra ilk turda elendi. Bence çok zorlanmadan geçer finalde antalyayla oynarız

SametYılmaz55

Finale çıkarsak insallah Ads gelir.Antalyasporda tecrübeli çok oyuncu var.Final baskısını her türlü kaldirirlar ama Ads öyle değil.At bir gol sonra bak keyfine.Bence her türlü galibiyet bizi finale çıkartmaya yeter.Beraberligin yettiği maçlarda hiç sasmadan berabere kalıyoruz.İnsallah finale kalır süper lige çıkarız

55(tuncay)55

Ahmeti

İlk maç 1-0 olsun bizim olsun ikinci maçtan korkum yok yeterki ilk maçımızı avantajlı bir skorla bitirelim.

muzaffer4

celebi

jean

Deplasmanda olsa daha iyidi neyse gol yemeden aliriz ins

55ertan

Antalyaspor beklerken istedim rakip çıkdı. Alanya yı eleriz. Finaldede artık günümüzdeysek geçeriz inşallah

samsunmania

Ben ADS yi istiyordum. Alanya Antalya arası rekabet ve Alanya'nın Antalya'ya 2 maçta da kaybetmemesi hatta bir maçta fark atması beni finalde Alanya Samsun denklemine götürmüştü. Ama olsun. Bu saatten sonra fark etmez. Yalnız Alanya çok diri bir takım ve şu an bütün takımlar yorgunluktan düşmüşken Alanya'da bunu görmüyorum. Orta saha ve forvet kurguları çok iyi. Kalecileri de ara sıra bomba yapsa da başarılı. Kalpar'ı ve Erhan hocayı bildiğimiz için iki takım da birbirini kilitlemeye çalışacak. Sakin oynayıp gol yemeden galibiyet alırsak avantaj sağlarız.

Raqua55

Kalpar bizi Tanıyor fakat bizim futbolcularımızda Kalparın Sistemini çok iyi biliyorlar.Nasıl oynamaları gerektiğini azda olsa biliyorlardır.Son Maçlarda iç sahamızda kolay gol yiyoruz.Bununda sebebi Açık ve net Tunanın varlığı.Ben Alanyayı Zorlanarak ' da olsa geçiceğimize inanıyorum. Finalde  Allah Ne verdiyse. Sanki bu seneki play off rakiplerimiz geçen seneye oranla biraz daha hafif. Eşleşebilecek en doğru takımla eşleştik siyasi gücü olmayan ve taraftarı olmayan bir takım.Dün ilk defa Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık.Umarım bu Sansızlığımızı kırmışızdır. Geçen sene İstanbulda Yarım Kalmış bir hesabımız var Bu Sene O hesabı kapatalım. O Şehirden Davullarla Zurnalarla Şampiyon Olarak Dönelim

muzaffer4

kamuri

sahsı gorusum playofa kalan takımlar ne futbol mazıleri ne trıbun kulturlerı ne taraftar profıllerı ne camıaları bızımle boy olcusecek gucte değiller ama bız de de hoca handıkapı  var ıste bana gore playoffta en sanslı takım biziz en buyuk ısteğimde ads le fınal oynamak allah ınsallah nasıp eder

jean

Dun ertugrul saglami tribunde gorunce keske lige ciksakta oda bize gelse diye gecti icimden

CoRaqLi55

Herkesin aksine benim düşüncem Alanyaspor'un en zor rakip olduğu.Hüseyin Kalpar faktörü gözümü fazlasıyla korkuttu.ilk maç bizim evimizde kalpar takimini çok iyi bir şekilde kapatır ve malum bizde kapalı takımları açamayan bir takımız.Mücadelenin bol ancak gol açısından vasat bir maç olacağını düşünüyorum.İnşaallah Ofoedu ve Mbilla son haftalarki formsuzluklarını üzerlerinden atarlar.