88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

özkan

Koçum al başını git buralardan,buralar torpil kokuyor.

AhmetDenizci

Kaya

05 May 2015, 01:06:27 #227 Son düzenlenme: 06 May 2015, 01:45:11 Kaya
Erhan'a birisi söylesin görmemiştir o, adam 90 dakika oynayabiliyor!!!

Yazık şu adamı oyundan aldıktan sonra kaybettiğimiz puanlara....  :-X

ngonge

Çıksa zaten 1 puan da alamazdık.

Raqua55

Bütün topçulardan çok farklı birisi Sahaya çıkmış Taraftar Gibi Tek Kelimeyle Adaaamın Dibii

SametYılmaz55

Samsunsporla alakası olmayan arkadaşlarım bile golden sonra yıkılmayan tek adam Taha Yalciner diye mesaj atıyor.Adamsın sen adam

Kaya

Taha süper lige çıktık,hatta abartıyorum avrupa kupalarına katıldık diyelim yine o kadronun içerisinde olmalıdır.

Kendisi gitmek istemediği sürece Samsunspor forması altında uzun yıllar hizmet verip ''bayrak futbolcu'' tabiri ile jübilesini bizde yapması gerektiğini düşünüyorum.

Kaya

Ertuğrul Sağlam'ı takip etmiyorum sayın @NeverMind

Ahmeti

Erhan Altın'a inat iyiki varsın cesur yürek Taha.

kamuri

24 May 2015, 12:15:40 #234 Son düzenlenme: 24 May 2015, 12:30:17 kamuri
cesur yurek taha ben senın yerınde olsam ıdmanlarda erhana tavrımı koyarım valla hem sezon boyunca takımın en ıyı en cok kosan mucadele ısmı olacam hem de oyuncu değişikliklerınde tabelada ılk benım numaram kalkacak valla ıyı bıle dayanıyosun

fanatik samsunsporlu

Oyuncu değişikliğinde 88 numarayı gören Taha bizim gibi  dondu kaldi.Bu neyin kafasi

cakir55

Geldiği ilk sene kötü bir 1.devre gecırmıstı hatta ben dahil herkes gıtmeli diyodu ama o lafları yedırdı resmen aslanlar gıbı oynamaya devam edıyor gıderek üstüne koyuyor. Adamsın Taha aynı Performansı Play-Offta bekliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Atakumlu

AhmetDenizci

Altyapımızdan inşallah senin gibi karakterli, yüreğini ortaya koyan futbolcular çıkar. Helal olsun!

özkan

önümüzdeki sene sonraki sene ölene kadar klüp kapanana kadar 55 numara giymeyi hakettiğini düşündüğüm uzun zamandırki samsunlu oyuncular dahil ( malum memleketli çocuk hariç ) tek adam.Taha giderse demekki kötü bir transfer politikamız var demektir.

Bir şey var anlamadığım,adam yorulmadı,kart sınırında olma ihtimali yok playofda,e sarı kartıda yok ikinciden kırmızı görsün,hadi görürse görsün oda önemli değil kazanacağın maçtan,be uyuz adam bunun gibi bir adamı metin Şentürk bile çıkarmaz.Aklın sıra zaferi yem olarak atıyon orta sahada kırmızı görürse görsün diye.Görmüştür inşallah gerizekalı orta sahanın halinin 80e kadar.