Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Senin yüzünden yanlarında küfür etmemem gereken bir sürü insanin yanında ana bacı kaptırdim.Okulla alakası olmayan öğrencileri öğretmenler bir daha ugrasmamak için gecirirler ya aynı onun gibi senin gibi durumun.sana hocalık lisansı verenler de o şekilde bir şeyler yaptı herhalde.lisansı verelim de kurtulalım şundan dediler galiba.Senin gibi birinin hoca olmasının başka bir izahı yok çünkü

Kaya

Ciddiyetten uzak,kendi egolarını tatmin etmeye çalışan bir insan evladı işte..

eprianu

kamuri

bence bu baslık çöp olsun hak edıyo bence

özkan

Tarihe geçtik diye bişeyler söylemiş,acaba bu şimdi maçı kendisinin çevirdiğini falan düşünmesin ???

orucreis

senin yüzünden migren olcam nolur artık şu sezon bitsinde git.Her maçı izlemeden önce ağrı kesici içilirmi ya  :-X :-X :-X

beşnumara

Sana ne söylesek azdır az...
Yedek kulübede üç tane ön libero var: ali zorlu, dogan ve zafer. Üç oyuncu varken sen sezeri ön liberoya alıyorsun. Al tamam bir sey demiyoruz da ali zorlu haftalardir 18'de ama oyuna alınmıyor. Kendi adamın Iki üç kuruş kazansın diye alternatif olusturamiyoruz yedek kulübede. Ayıp lan ayıp. Nerde Türk futboluna ben kazandırdım dediğin çocuklar? Hiçbiri Ali zorlu etmiyor mu? Sırf bu yüzden bile neler hakediyorsun sen neler. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Ollivanders

Hayır kendisini akıllı zannediyor ya ben ona deli oluyorum. Maraton tribunu sezer diye bagırdıgında sezeri kulubeye çağırdı ki tribunlerin susmasını sağlamak için. Bu bile ne denli ego manyağı olduğunu gösteriyor. Erhan Altın oyuncularıyla o kadar oynuyor ki . Halbuki yapacağı çok basit. Buca maçında hasan yine iyiydi. Ancak onu çıkardı Zaferi aldi. Sezer'den önlibero yaratmaktansa Hasan'ı oyunda tutmak daha mantıklı değil mi ?  Ads maçında Zafer'i aldın oyunu dengeledik. Neden ders çıkarmıyoruz onu anlayamıyorum. 

Haftalardır korner dönüşünden atak yiyoruz. bunu biz görüyoruz hoca nasıl göremez nasıl çalışmaz benim aklım almıyor. Bu saatten sonra Erhan Altın denen kişi ne yaparsa yapsın bu futbolcular bu zamana kadar yaptıklarından daha fazlasını yaparak 2 maçı alacak. Başka açıklaması yok. Erhan Altın'a rağmen çıkacağız inşallah.

ugrass

senelerdir hocalardan yana yüzümüz gülmüyor

özkan

12 May 2015, 19:33:24 #954 Son düzenlenme: 13 May 2015, 22:25:35 özkan
Oğlum sen varya ne bir istatistikten ne bir veriden haberin yoktur ama ben sana söyleyeyim,sezerli Samsunspor 14 maçta 5 gol yerken,olmadığı maçlarda 5 gol yedi haberin olsun ;)

yirmiuc

1. gidisinden sonra seni parlatanlara, yuceltenlere ; seni bu takimin basina 2. kez getirenlere yaziklar olsun.

Shane_Falco

Buna sene başında kim demiş bu takım küme düşer diye ?

Her yerde aynı şeyi söylüyor. Sene başında bu takım küme düşer dediler şimdi süper lig kapısındayız diyor. Hedefi küçük gösterip yaptığı işi yüceltmenin derdinde beyefendi.

beşnumara

Küme düşmeyelim gel bizi kurtar diye mi getirilmiş? Saygısız reklamcı p...k

orucreis

ulan sen hoca olsan nolur sampiyon olcak takımı beynindeki hedeflerınle kucultup play off potasına bile zor soktun.İnsallah seneye gorısmıcez jose erhan.........

kuzey55

bu kadar egolu ama hocalıkla alakası olmayan itici bir adam olabilir mi ?