İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

ngonge

İlk 6'ya girelim de artık Allah kısmet ederse çıkarız. İyi olan değil gününde olan alıyor playoff'da.

SametYılmaz55

Hem bizim hem rakiplerin yapacağı 3 maç her şeyi belirleyecek.Gokceksporu yenersek 50 puan yapiyoruz.Manisa bugün ki gibi oynarsa Adana Demirspor'dan en az 1 puan alır.böyle bir senaryo olursa biz 50 Adana Demirspor 56 olur.Gene bu senaryo gerçekleşir ve biz Adana Demirspor'u yenersek 56-53 oluyor.Sonraki maç Gokcekspor Adana Demirspor'u yener bizde Bucaspor'u yenersek 56-56 oluyoruz.Bu senaryo gerçeklesirse 3 puanımiz verilmese bile Ads'ye 2 fark atmamız yeterli olur onları altimiza almak için.Bu dediklerim olur üstüne 3 puanimiz verilirse 1 kaç kaybetsek bile 2. olarak süper lige çıkıyoruz

GurbetciFanatik

Herseyi güzel yaziyoruzda Allah korusun olasi bi osmanli ve A.demir maglubiyeti bizi ilk 6 nin disinada atar.
Hedefi biz Play off yapalim sonra ne gelirse bakariz.
Artik 1 puan teorisine inaniyorum yenemzsen yenilmiyeceksen her puan altin.
Ama Osmanliyi yenmek lazim cünkü gicigim adamlara.

55(tuncay)55

oyunlar oynanmazsa bu takım 2 maç fazladan kazanır play-off dan zaten çıkar 3 puanımız geri gelmedigi sürece hedef play-off ilk 2 çok zor

muzaffer4

Ads 2-0 yeniliyor isler cok karıstı

orucreis

Al iste simdi yanma su maca

55.hakan

Bu maçı kazansaydık ilk 2 için umudumuz olurdu.Manisa'nın puan kapacağı kabak gibi belliydi.

eprianu

Moral bozmak gibi olmasın da son haftalarda çok kötü futbol oynuyoruz. Ordu ve Manisa maçlarını bile nasıl kazandığımız ortada. Ben Erhan Altın ile Play - Off'a kalacağımıza inanmıyorum. Kalsak da çıkacağımıza inanmıyorum. Bunak dediğimiz Kalpar 'ın bile saçma da olsa defansa kapalı da olsa bi futbol anlayışı vardı. Ben Erhan Altın' ın sene başından beri Ne yaptığını anlamadım. Inşallah çıkarız şu adama rağmen.

SametYılmaz55

Al ışte düşündüğümuz oldu .Ads puan kaybetti.3 te 3 yapmış olsak büyük ihtimalle Osmanlı-Ads maçından sonra 2. sıradaydik.Silinen 3 puana rağmen ilk 2 den çıkma ihtimalimiz çok yüksekti.yatacak yerin yok Erhan Altın

isa55

Osmanlıya kaybettik. Vardır bu işte de bir hayır diyorum.

Osmanlının ilk ikiden çıkması daha iyi olur. Gecen sene elemistik, bu sefer öyle ya da böyle bizi bir şekilde geçerler. A. Demiri eleme şansımız daha yuksek.

İlk 6 bu şekilde biter gibi. Alanya dışarıda kalır bence.

beşnumara

Ads'ye mağlup oldugumuz an erhan altını savunanlari görürüm ben bu takım playof dışında kalınca.

Duško Milinković

Altınordu bizi geçebilir bu korkak futbolla.

GurbetciFanatik

Yavv beni korku sardi simdi Play off disinda kalirmiyiz acaba?
A.Demir deplasmaninda yenilirsek cok zor olur ve geri kalan rakiplerimiz hepsi can derdinde.
Gazosuna bir macimiz bile kalmadi biri sampiyonluga biri play offa ikisi küme oynuyor.

Beni sahsi fikrim Osmanli ciksin onlarla eslesmek istemiyorum kalirsak Play offa.
TFF ve Gökcek bu sene ne yapip yapar cikarir onlari.
A.demiri yenersek 1 tasla 2 kus vurmus oluruz. Osmanli ilk 2 ye yerlesir.

Play off disinda kalirsak egerki insallah Tutu birakmaz. Tutudan sonra gelenleri gördük daha beter oluruz.
Kötünün en iyisi yine iyidir.

berusa55

01 May 2015, 15:31:52 #868 Son düzenlenme: 01 May 2015, 16:12:47 berusa55
Açıkası ADS maçından 3 puan alabilmemiz çok zor gibi. Alanya'nın da Karşıyaka'yı yeneceğini düşünüyorum. Bu da bizi 6.lıktan edecek. Ondan sonra rakiplerin durumunu bekleyeceğiz. Dışarıdaki Altınordu maçımız da zor. Adamların play off umudu bizimkinden bile fazla, kopup geldiler resmen.

55.hakan

Bence Ads daha tehlikeli bir takım.Osmanlı yenebileceğimiz eleyebileceğimiz bir takım hoca faktörü yüzünden yenemedik bu takımı.Ads genç ve maç boyu yorulmuyorlar yılmıyorlar.Play off ta Osmanlı gelsin ama Antalya ile eşleşsin.Biz Urfa ile eşleşelim ilk maçta.