İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Ads ye deplasmanda yenilmezsek ilk 2 iddiamızı son haftaya kadar tasiriz hedefin kesinlesmesi acisindan ads maci cok onemli.

s_uzunkaya

ilk 2 zor çünki Ads de havalar iyi. 7 puan fark 6 hafta için çok zor. benim tek isteğim ilk 2 hedefi en az son 2 haftaya kadar matemetiksel olarak devam edebilsin. ads ile son 3-5 haftaya daha büyük bir puan farkıyla girmek takımın playy off larda heyecanının azalmasına neden olabilir. biz şu 3 maçı (vestel-osmanlı-ads)alalım da ads tökezlerse ballı ekmek olsun...

yirmiuc

Onumuzdeki 3 maci da kazanirsak ilk 2 icin cok iddiali oluruz.

ngonge

Ben ilk 6'yı gerçekçi buluyorum. Kafamdaki ideal planda puan durumu:

3-Osmanlı veya ADS
4-Antalya veya Alanya
5-Samsun
6-Urfa

Antalya veya Alanya ikili elemeden karşılaşmaka isteyeceğimiz iki takım. Bence bu ikisini ilk turda eleriz.
Urfa-Osmanlı ya da Urfa-ADS maçları bu iki takım için de çok yorucu olacaktır. Kim elerse elesin yıpranmış gelecektir. Finalde tek maçta bu takımları eleme şansımız 2 maçlı sistemden daha kolay olacaktır.

Bu şekilde inşallah ligden çıkabiliriz diye ümit ediyorum.

özkan

21 April 2015, 13:50:27 #814 Son düzenlenme: 21 April 2015, 13:53:37 özkan
*Biz Ads'ye yenilmezsek,
*Bizim maçtan sonra ads osmanlıya gidiyor,osmanlıya yenilirse,
*Manisa ve bucanın küme düşme durumları son 2 haftaya kalırsa,
*Alanya saçma bir kalpar çıkışı göstermezse,
*Pek tabiki adanadan bir takım s.ligde olmalı diyen siyasiler burnunu sokmazsa,

Bana göre adsnin,bizim ve osmanlı maçlarından dönüşündeki fikstürü biz mi ads mi 2nci olur bunun belirleyen kıstas bu olur.Çünkü bizden önce manisadalar,osmanlıdan sonra bucadalar.Küçümsememek lazım bence bu iki takımı.Hiç belli olmaz neyin ne olacağı.

Diğer takımların 2nciliği zorlayabileceğini sanmıyorum hiçbirinin.Fikstürleri buna müsaade etmiyor futbol müsaade etsede.Bana göre eğer ads buca ve manisa maçlarında sürpriz yaşamazsa aşağıdakine yakın bir tablo bütün takımların puanları.

1-Kayseri          :60+13=73
2-Ads               :54+11=65
3-Samsunspor   :47+16=63
4-Osmanlı         :50+11=61
5-Urfa              :46+14=60
6-Antalya         :49+10=59
7-Alanya          :46+13=59(Antalya ve alanyanın averaj durumlarına bakmadan yazdım )

emre__ss

Başlığı gördüm 56 sayfa yuh dedim yine neler dönmüş burada sonra bir baktım kim hortlatmış ne göreyim aauuuvv  ;D ;D

beşnumara

Tamamdır belli oldu playoftayiz.

SametYılmaz55

Bu karar seneye geçerli olsa olmuyor muydu ? Anasini satayım kaç sene önceki adama verilmeyen para yüzünden 3 puan siliniyor.yazık günah gerçekten yazık

Shane_Falco

Şeref yoksunu federasyon...

Atakumlu

Bu ne hız bboyle mackolik bile hemen indirmis bizi 7.sıraya ... Fatih in dedigi gibi bu saatten sonra play off oynarız . olsun gecen sene play off finalinde stadın dısında beklediydik bu sene içerde olup kazanırız olur biter  ...

55.hakan

Artık play off tan çıkmak farz oldu.Hırs yapmalı ve herkese inat süper lige çıkmalılar !

isa55

Playoffa kalırız. Gecen sezon Ordu, mersin ve ankaraspor bizden daha iyiydiler. Fakat bu sezon sadece Osmanlı zorlar. Sebebi malum.

yirmiuc

-3 puan kararindan sonra rolantide goturerek takimi ilk 6 icinde ilk eslesmede ankara belediyesporla eslesmeyecek sekilde ligi tamamlamak en mantiklisi olacaktir.

Sent from my iPad using Tapatalk