PTT 1. LİG 29. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Kaya, 19 April 2015, 15:14:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih: 26/04/2015 Pazar

Saat 16:00

Kazana kazana devam edelim inşallah..

KareAs55

yanlış bakmadıysam 2 kırmızı 2 sarı kart cezalı olarak gelecekler erken golle maçı çözmek dileğiyle.

binikalamadım

fanatik samsunsporlu

Manisa'da Çağdaş Atan ve Ali Fırat kırmızı kart,Berk ve Hakan Barış sarı kart cezalıları.Bizde ise Musa Aydın sarı kart cezalısı.

Forvetim

ilk devre işi bitirelim ordu maçı gibi bir tekrar yaşamayalım

beşnumara

Manisa'nın kadro zaten kısıtlı bir de 4 eksikle geliyorlar. Iyi konsantre olup İlk devre işi bitirelim ikinci yarı oynarsa ofoedu ve mbillayi cikarmaliyiz kart görüp cezalı duruma düşmesinler.

celebi

Raqua55

Manisa'nın hücum gücünü Dimitrov taşıyor Dimitrovu kitleyelim çok rahat galip geliriz

özkan

İlk yarı 2 -0 gibi bir skoru yakalayıp ofoedu ve mbillayı cıkarıp osmanlı maçını düşünerek rolantide maçı bitirmeliyiz

minci

Hasanın cezası ne zaman bitiyor? Manisa maçında oynayabilecekmi?

beşnumara

Hasanın cezası bitti. Erhan altın oynatirsa bu hafta oynayabilir.

samsunum

Altınordu - Şanlıurfaspor
Alanya- Antalya
Osmanlı - Kayseri

Maçlarının olduğu bir haftada kazanmak çok şey demek.Umarım bir kaza yaşamayız.

jean

amisos5506

samsunum

Orduspordan sonra deplasmanda en az puan toplayan takım deplasmanda oynadıkları 14 maçta 2 galibiyet ( Birisi Orduspora karşı) 1 de beraberlikleri var.

Şimdiden 4 eksikle geliyorlar.Kilit oyuncuları dimitrov.  Bucanın Orduyla oynadığı bir haftada  1 puan manisaya yetmeyecektir. Bu da bizim işimize gelir.Açık futbol oynayan takımlara karşı kazanıyoruz.

Maçın günü ve saati güzel.  Sezonun en kalabalık maçı olacaktır.

Erken gol bulmamız lazım.Yoksa malum sıkıntıya giriyoruz.  ilk yarım saatte gol bulmamız durumunda farka gideceğimizi düşünüyorum.
Allahım bizleri utandırma yarabbim