PTT 1. LİG 29. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Kaya, 19 April 2015, 15:14:52

« önceki - sonraki »

amisos5506

ordu maçı gibi biraz zorlanırız diye düşünüyorum.

beşnumara

Ordu maçında bizim taraftar ordulu topculara verdi gazı onlar da asıldı bizim maça. Onun için zorlandık ordu maçında.
Manisa maçında ofoedu, ivanov ve musa olmayacak yerine recep m.sevgi ve eren oynar büyük bir ihtimal. Hasan'ın da cezası bitiyor zaten. Önemli olan gökcek maçına sakatlarin iyileşebilmesi.

Shane_Falco

Deplasmanda Antalya maclarini izlemistim oldukca zorlamisti Antalya'yi bize eksik geliyorlar yinede farketmez 12 kişi bile oynasalar kazanmamız şart

Raqua55

Atabildiğimiz kadar atalım allah ne verdiyse saldıralım ilk 2 den çıkamıcaz belli oldu yine şu zıkkım play off stresini yaşayalım ama bu sefer vura kıra çıkalım süperlige Federasyona Elmi Yaman beymi Yaman gösterelim!!!!

GurbetciFanatik

Bu macta seyirci ozursa bile sahamizi kapamaya calisacaklar serefsizler.
Osmanli maci seyircisiz olsun diye.
Artik her ihtimali düsünüyorum.

Vurun Kirin parcalayin 3 puani alin cevabi sahada verelim. Play offa girmemiz lazim. Cikamasak bile Osmanlisporuda cikarmaylim anasini satayim.
Onlari elersek en büyük teselli o olur.

Umarim bu ceza samsunda asiri hirs ve motive yapmistirki verdikleri ceza ters etki yapsin TFF a.

muzaffer4

beşnumara

Ofoedu ve ivanov yok beyler.

red_white

sezonu kapatma gibi bir durumları varmı ? yoksa riskemi edilmeyecek kardeşim?

beşnumara

Ofoedu yetişir ama ivanov'dan sezonun geri kalanı için pek beklentim yok. Yırtık var ameliyat konuşuluyor deniyor. Sezon sonuna bırakabilirse sezon sonunda olacak ameliyatı. Bize bu ikili çok lazım. Ayrıca recep niyaz ve diğer beklentilerin yüksek olduğu oyuncular da hazır olmalılar. Bir şey kalmıyor artık lig bitti bitecek.

fanatik samsunsporlu

GurbetciFanatik

Recep Niyaz antepdeki formunu korursa ivanova gerek kalmaz.
Ofeodunun alternatifi yok malesef.
Yine 4 eksigi olan Manisayi yenmemiz lazim bunlar bahane olamaz.
Hele ki bu 3 puandan dolayi pafla ciksak yine yenecegizzzz.

samsunum

Maça ilgi nedir arkadaş lar sistemden bakiliyormus hwrhalde ne kadar bilet satılmış?

celebi

bu akşamki denizli ksk maçından sonra bu maç daha da önem kazanacak bir de ksk çıkmasın rakip

özkan

Aman her gelen her hareketine dikkat etsin,bir sonraki maçımız malum..Osursak sıçtı derler aman gözünü seveyim herkes her adımına dikkat etsin bunu geçmişte artık yeterince tecrübe edindik.

beşnumara

Gruplar maratona toplanırsa biz mutlaka ceza alırız. Ceza derken üçüncü küfür ve para cezası alırız. Ankara maçına da dört olur sonra saha kapanır.
Küfür derken alenen küfüre gerek yok zaten. Bu sezon iki kere küfürden ceza yedik ikisinde de hakemin vermediği net penaltıdan dolayı "**** hakem" söylemi. İşte bu sözlere küfür diye ceza verildiyse yine ceza vermeleri çok basit.