Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

ozkan17

malı durumu duzeltmek adına satılcagını sanmıyorum ben emre gıbı bı degerın..satamazlar zten

celebi

cannavaro stili oyuncumuz emrenin kesin kez kalması gerek.

celebi

Golcü arayışlarını sürdüren Diyarbakırspor, sezon başında Orduspor'dan Çaykur Rize'ye transfer olan ancak Yeşil-Mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Şadi Çolak'ı, kiralık olarak renklerine bağladı.
2.1.2008

Golcü arayışlarını sürdüren Diyarbakırspor, sezon başında Orduspor'dan Çaykur Rize'ye transfer olan ancak Yeşil-Mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Şadi Çolak'ı, kiralık olarak renklerine bağladı. Yeşil-Kırmızılı takımın teknik patronu Murat Yiğiter, Antalya'da çok iyi bir ortamda kamp yaptıklarını ve ligin ikinci yarısı için hazır    olduklarını dile getirdi.

akınyılmaz

diyarbakır spor geçen hafta kongre yaptı başkanlıga nasıl bizde ismail uyanık varsa onlarda da adnan öktüren var ve başkanlıga o sekildi yeni yönetim kurulu diyarbakırlı hatta karadenizli işadamları ile olusturuldu.hatta diyarbakır sporun borçlerının ödenmesi konusunda başkakandan güvence alındığı bile iddaa ediliyor.ve bu tahmim degil ilk 6 artık yok ilk 5 var o bir takım kesinlikle diyarbakır olacaktır.
şadi den başka tranferleri de olacak.hemde iyi isimler bunlar .

pitbul055

hani bizim hocanın şadiyle arası çok iyiyidi.sözünden çıkmazdı.yok abi bizim bu hocada bir numara yok.zaten olsaydı bu yaşa kadar 2. liglerde durmazdı

celebi

pitbul kardeş hemen karalar bağlama ya. :roll:  :roll:

pitbul055

ne yapayım kardeşim inan çok üzülüyorum.bizde hala bir numara yok.elin ib...nelerei neler alıyor.geçen sene gibi olacağız boşa gidecek 1 yıl daha.hatda yıllar.diyarbakırlıib..lere yardım yapılmışdır yukardan..bizde dağa çıksaydık acaba bizide adam yerine koyarmıydı bu akp liler

ozkan17

beyler şadi kim ya sankı kurtarıcımı..tamam alsak cok ıyı olurdu ama bızımkılerınde elı armut toplamıyo heralde demekkı işlerıne gelmemıs anlasamammıslar ki şadiyı almadık..belkı daha ıyısını alacagız??..hemen kendımızden gecmeyelım..transfer yapmasak bıle su an depolamıs oldugumuz kondısyon ve guven bıle buyuk bı transfer bana gore..

veis

ordu sporda okan yılmazı almış ama bence çok aman aman golcüler degiller.savaşan oyuncu görünümü vermeyen topçular.kemal akbaba misali yani bizim daha savaşcı bir forvete ama boylu olmak kaydıyla ihtiyacımız var çünkü ileri atılan toplarda serkan celil caner çok kısa kalıyorlar.ve halen orta sahada top yapacak oyun kurucumuz yok.

jean

okan yilmaz su anda serkan aykutun golgesi olamaz sakatlanmasin yeterki kral her zaman kral

samet

Kadir ÇELEBİ

Konu başlığının ilk sayfasında şadi konusunda basgol'un yaptıgı acıklamadan soz etmistim... şadi ile hic gorusmediklerini dile getirmisti..

Bugun basında cıkan haberlere gore federasyona odenmesi gereken 800 bin YTL. tutar odenmemesi durumunda yapılacak olan tranferlerin lisans işlemlerinin yapılamayacagı aktarılmıs. yonetim bu konuda calısmalar yapıyor ve sorun cozulurse 2 futbolcu daha kadroya dahil edilecekmis..

mehmet yılmaz

Diyarbakırspor, Şadi ile birlikte Gökhan Kaba'yı da almış.

samsunmania

Biz Gökhan Kaba ile dalga geçiyoruz ya adam coşar şimdi. Bizden gidenler fırtınalar koparıyor.Ne iş anlamadım.

ozkan17

walla harbıden ya bızden gıden bıtek adnan patlayamadı  gercı oda trabzonun elınde patladı ya neyshe..ınsallak hıcbı ıse yaramaz o aldıkları zaten oldum olası sevmıyom su dıyarbakırı