Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Hala ilk 2 , futbolun güzelliklerinden bahsediyorsun. Keşke çağ dışı futbol oynasaydın da her maçımızı kazansaydık kendini hoca sanan güvenç kurtar yavrusu ...

55.hakan

Adam iyi oyun düşmanı.İyi atak yapan pozisyon bulan bir kadro çıkarmışsın.Rakibin de duran top harici bir pozisyonu yok.İkinci yarı bir 15 dakika dayansan golü bulacaksın.Ama adam iyi oyun katili hemen değişikliğe gidiyor.Bütün oyun düzenini bozuyor.

beşnumara

Lan seni Allah bildiği gibi yapsın. Reklamcı bencil herif. Allaha havale ediyorum seni.

Musti

Sana kendi laflarınla söyleyeyim:
Samsunspor'u çalıştıran hoca cesur olmalı.

özkan

Genç hakan kutlu kadar bilgin olduğunu düşünmüyorum.

SametYılmaz55

Şu an sana ettiğim kufurlerin haddi hesabı yok

Raqua55

Eğer karakterin varsa istifanı maç sonunda verirsin

Lusage

Diplomasına tükürdümün herifi..

ngonge

Onun yerine Kalpar olsa Kayseri ile şampiyonluk mücadelesini veriyorduk.

SametYılmaz55

12 April 2015, 18:53:49 #879 Son düzenlenme: 12 April 2015, 18:59:54 SametYýlmaz55
Stresten motoru bozdum,senin yüzünden 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum.Allah seni bildiği gibi yapsın beceriksiz herif

özkan

12 April 2015, 22:14:13 #880 Son düzenlenme: 13 April 2015, 11:37:46 özkan
Niyeyse bu maçtan sonra bizi bırakmadı gitmedi zor zamanlarda hocamızdıcıları göremiyoruz.Niye yoksa sizde bunun hoca olmadığınımı anladınız acaba ! ?

eprianu

Ben Erhan Altın ile bırakın süper lige çıkmayı play-off'a kalma konusunda bile endişe duyuyorum. Inşallah utandırır bizi...

brigand

Cesareti olmayan, açıklamaları hep kaçak olan, risk analizi bilmeyen, oyun içi taktik değişikliği tuttuğu 2 bitik adamla sınırlı olan birinden bahsediyoruz. İlk geldiğinde bilmiyor muyduk? Biliyorduk. O zaman da yazıldı, söylendi gerekenler. Tek bir fark vardı. Şansımızın yaver gidip böyle bir takım kuracağımızı çok kişi düşünmüyordu o karışıklıkta. Maddi sorunlar, yönetim krizleri saha içi oyuna birkaç maç dışında yansımadı ve buda onun için büyük şans oldu. Şimdi bakıyorum; hedefi yakalamak, sadece birkaç maçta oyun içi doğru hamlelere bakarken, bunu bile yapamadı. Bu saatten sonra peygamber sabrı diliyorum hepimize.

Sercan

Sercan