Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Desiqner

Hoca yendiğimize seviniyoruma ama her maçı sana rağmen yeniyoruz...

Raqua55

Hakemlerle TFF'yle uğraşırken bir de Seninle uğraşıyoruz Allahını seversen giiit

55(tuncay)55

sen yürekli ve onurlu adamsın ne olur lütfen İSTİFA etttttt  :(

fanatik samsunsporlu

Hasan'ın sarı kartı varken  kornerde Hasan'ı geride bırakmak hangi akla hizmet hoca.

Aslankaya

09 March 2015, 01:23:23 #829 Son düzenlenme: 09 March 2015, 01:32:23 Aslankaya
Alıntı yapılan: Raqua55 - 08 March 2015, 14:25:37
La bi git ya Kendi evimizde oynuyoruz 3 tane stoper var sahada Sen ne cins değişik ayarsız Sıkıntılı Bir insansın

3 stoper nasil var?
Ercan sağ bek
Tuna ve Sezer stoper
Ahmet Burak sol bek

Murat'in hafif sakatligi vardi yerine Ercan oynadi. Hoca vasat tamam da senin şu yorumda olmamış.

özkan

Haci,ya her maç öncesi umre ziyareti yapıyosun ya harbi biz bilmiyoruz.Sence hangisi ?

orucreis

Şu kulübün kapisindan gidecegin gunu iple cekiyorum

Lusage

Basın tekmeyi. Defolsun gitsin. Yeter arkadaş. Bu takımın şu kadar borcu var. Hedefimiz Süper Lig demeyi biliyorsunuz. O zaman def edin şu zararlıyı. Yeter ya yeter artık.

Raqua55

Yönetim hala neyi bekliyor !!!!!

orucreis

helal olsun sana kariyerinin en uzun donemini yasiyorsun hemde bizde yaziklar olsun biz Ki seni gonderemiyoruz

SametYılmaz55

14 March 2015, 21:49:46 #835 Son düzenlenme: 14 March 2015, 22:06:44 SametYýlmaz55
Beceriksiz herif

beşnumara

İşin gücün reklam.

celebi

fanatik samsunsporlu

Sen şimdi Antalya maçını kazanan takımı cezalılar haricinde bozmadın ya Tuna ve Ercan ile başlayarak.İnşallah cezaları biten Taha ve Hasan'ı bir çılgınlık yapıp ta  Karşıyaka maçında oynatmazsan  sen o zaman gör curcunayı.

Ollivanders

Yalaaaann
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da Elazığspor'un maçta çok iyi organize olduğunu dile getirerek, "Bizi çok iyi analiz etmişler ve gol yollarımızı tamamen kontrol altında tuttular. Elazığspor'u kutluyorum" dedi. Maçta net gol pozisyonları olmadığını dile getiren Altın, şöyle konuştu: "Ufak tefek pozisyonlara girdik ama net bir pozisyonumuz yoktu. Futbolcularımı kutluyorum, pozisyon yaratmak için tüm varyasyonları denedik. Maalesef güzel futbolu, golle süsleyemedik. Büyük bir avantaj kaçırdık ama önümüzde 10 maç daha var. Biz çok iyi bir takımız. Takımıma ve futbolcularıma inanıyorum.

Yorumlayan yorumlasın. Benim artık gücüm yok ! Her şeyi geçtim ama bize el kol sallayan adamın bizimle makara yapması ve bu durum karşısında bir şey yapamamamız zoruma gidiyor .