PTT 1. LİG 26. HAFTA | Ş.Urfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 22 March 2015, 23:38:53

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 06.04.2015   Pazartesi

Saat 19:00

Play off hedefi için en önemli deplasmanlardan.Playoff maçı oynar gibi oynamalı kazanıp dönmeliyiz.

samsunum

M.sevgi ile mbillanın cezalı olması kötü oldu

berusa55

samsunum

maç sırasında bakmıştım tff nin sitesinde tersten bakmışım şimdi farkettim. pardon   :D :D

Kaya

55.hakan

23 March 2015, 01:17:33 #5 Son düzenlenme: 23 March 2015, 01:37:57 55.hakan
3 puanı alırız. Maça çok var ama aklımdaki yararlı olacağını düşündüğüm dizilim şöyle:

Gidişata göre de şuna dönerdim.

beşnumara

Bizde m.sevgi urfada ise stoper onur akbay sarı kart cezalisi diye biliyorum. Ayrıca şu tuna işini bırak erhan. İlla tunayi da bizi de bir gün yakacaksin. Yapma bunu yapma. Ver fatihe formayı.

jean

Keske sonnanda yenmeselerdi manisayi boylelikle 1 puana yatardik simdi ise yenmek icin oynicaz sezonun en kritik maclarindan biri ins yenersek cok guzel olacak

beşnumara

Alıntı yapılan: Kaya - 23 March 2015, 00:54:25
Bu hafta kesinlikle kart görmeli  ;)

İnanç ben de sınırda zannediyordum ama gökcekspor maçında çift sarıdan kırmızı yediği için sarı kart sayısı 7 degil 6
Onun için kolay kolay kart görmemeli.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1168324

muzaffer4

beşnumara

Fantezi yapıp takımın fizik gücünü düşürmeye gerek yok. Ona göre kadro tercihi yapmak lazım.
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Urfa maçından sonra biz içerde Ordu ile oynayacakken Urfa Ads deplasmanına gidecek. Akıllı oynayalım yeter. İnşallah musa efendi de o maça kadar dinlenmis, biraz oynamaya hazır hale gelir de sahada fizik olarak düşmeyiz.

özkan

Şu maç önceleri yok o cezalı bu cezalı laflarını bırakın Allah aşkına ya.Mbilla cezalı dediler stadda da herkes vallahi galibiyete sevinemedim ya.Ersin abi teşekkürler bilgi için oh be.

Forvetim

galibiyet mutlaka çok güzel olur lakin şu durumda 1 puan dahi sıralamayı korumak açısından önemli, urfa alanya antalya osmanlı bu dördünden birini altımıza alırız diye düşünüyorum biz yendikçe bu dördü de yenecek değil yeterki olmadık mağlubiyetler alıp arayı açmayalım, playoff dışında kalacak bir takım değiliz, aslında ilk 2 de olmamız lazımdı.

fanatik samsunsporlu

Orta sahaları Kenan ve Kubilay bizim Hasan ve Taha hibi.Tello bu aralar iyi oynuyor.Müthiş ara pasları atıyor.Defansta Onurun olmayışı bizim için avantaj.İnşallah Milla Veliye kırmızı kart gösterdi mi işler kolaylasir

desperate1

Artık ilk 2 umudumuz kalmadığına göre ; ilk defa 1 puan için iyidir diyebilirim.Şanlıurfa ya yenilmek büyük dezavantaj olur!