24 - Zafer Özden

Başlatan berusa55, 09 January 2014, 23:07:38

« önceki - sonraki »

Ayberk

Mustafa Sevgi gayet iyiydi bence nesini beğenmiyoruz?

ask55

bu adam hala nasıl 18'e giriyor anlamak mümkün değil.
kafayı sıyırcam.
hafta içi harika top oynayan gençler nerede ?
zafer ne oynadı da 18'e girebiliyor ?

55.hakan

Yarın haber yaparlar bunu kesin.Zafer yedekte süperdi diye.

ngonge

Zafer Antalya maçında hayatının futbolunu oynadı bence. Mücadele açısından tabii, yoksa teknik vs yok. Ama şu maç ile teşekkürü hak etti.

özkan

Tebrik bi yana eleştriyi hakediyormu acaba?

55.hakan

Bu adama bir türlü ısınamadım ben devre arası yollanmalıydı.Bu hafta oynayacak olması ayrı bir acı veriyor bana.

55.hakan

Forması garantiymiş ben de ne zaman haber yapacaklar acaba bunu dedim.Dayanamayıp bugün yapmışlar.

http://www.habergazetesi.com.tr/formasi-garanti-47453h.htm

mehmet yılmaz

bence de çok yetersiz. bu ligin oyuncusu değil.

Kaya

Bence de oldukça yetersiz.Elazığ maçında muhtemelen bu ligde bir takımda oynayabilmenin en büyük sınavını verecek.Hatta futbol kariyerinin en büyük sınavı bile olabilir.

brigand

Maçta canlı canlı atmaya çalıştığı bir deparı görünce benim gözümde tamamen tükendi. Hiç bir ligin topçusu değil kusura bakmasın. Gerçi ben bile ilk geldiğinde az da olsa umutluydum ama bitikleri oynuyormuş.

Stoper

Zafer'in oynayabilmesi için ancak böyle bir senaryonun gerçekleşmesi lazimdi. O da oldu. Hasan ve Taha'nin ayni anda cezali duruma düşmesi onun için büyük şans. Elazig maçında; pas trafiğini iyi saglasin, top calip rakibi bozsun. Bizi mahcup et Zafer..

AhmetDenizci

İlk defa hata yapmadan oynadı. Top kaptı, isabetli pas verdi.

brigand

En ağır şekilde eleştirdim ancak aldığı süre boyunca ilk kez takıma katkı yaparken ve diri gördüm. Hocanın oyuncuları hazırlayamadığı fikri bir kez daha beliriyor insanın kafasında.

orucreis

bence orta sahada bir dinamo olur ancak erhan hoca çoğu futbolcuya yaptığı gibi zaferide bozdu

özkan

Zafer bu hallerde ya ne kadar üzülüyorum bir bilse.Şunun gibi adamı böyle mal eden hocanın ta ağzına tükürmek lazım.